Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нове Маркале - Рат у Сирији

Руска ВП у Алепу. Већином су Чечени.
Руси добро опремљени. Нема преводиоца то је једина мана, натуцају језик и једни и други Кез
Одговори

Šta se dešava u Siriji?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Министар одбране Израела Авигдор Либерман запретио је да ће систем ПВО Сирије бити уништен у случају да га та земља поново употреби против израелске авијације.

Израелски војни авион Ф-15 полеће током аеро-митинга
© AFP 2017/ THOMAS COEX
Израелски авиони нападнути са сиријске територије
„Ако следећи пут сиријски систем ПВО нападне израелске авионе биће уништен, без компромиса“, рекао је шеф војног ресора, говорећи пред регрутима оклопних снага у једној од база у централном делу државе, преноси „Решет бет“.

Израелски авиони 17. марта су напали неколико циљева у Сирији и били су мете противваздушних ракета, саопштила је војска Израела.

„Авиони Ратног ваздухопловства су извели нападе на неколико циљева у Сирији. На авионе је лансирано неколико противваздушних ракета. Систем ПВО Израела је пресрео једну од њих“, саопштила је тада војска.

Према Либермановим речима, „главни проблем“ за Израел је могуће „пребацивање оружја из Сирије у Либан“.

„Зато сваки пут када сазнамо да се пребацује оружје које прети да наруши равнотежу снага ми ћемо то пресећи“, рекао је он.

Притом, министар је навео да Израел нема жељу да се меша у грађански рат у Сирији.
Одговори

Само нек пробају да нас спрече да им бомбардујемо земљу, видеће они!!!
Одговори

Другим речима, бомбардоваћемо вас, ако нас будете спречавали да вас бомбардујемо.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Све ми је мање наде да ће се икада Сирија извући из овог пакла. Оно што ми је најбитније је да су Руси показали колико су слаби играчи у свету. Војно су они то добро одрадили, релативно, али оно што ме је јако разочарарало то је колико је лако било коме да им се меша у војну интервенцију. Ко како хоће улеће и заузима територије и бомбардује. Замислите да се било ко мешао Американцима и заузимао на своју руку територије у Ираку или Авганистану? Нема теорије.
Нису некако "лупили шаком о сто". Све ми то млако изгледа. Blush
Одговори

Па мислим да стари Рим....у овом случај енглеска, САД, фраунцуска, немачка, са својим арапски сателите желе да озбилно искалирају ситуације.....

Ова твз кемикалије звући као ”оружање масовна деструкције”.....читај, буш и колин паул.....ми смо овде је један врло опасан раскршнице.......

Али осећам људи у Србији као и доста део свет су у коми!

http://www.globalresearch.ca/deleted-dai...ad/5339178

http://www.globalresearch.ca/safe-zones-...pe/5583673

http://www.globalresearch.ca/syria-wmd-f...13/5583713

http://www.globalresearch.ca/us-seizes-o...ar/5583607

http://www.cnbc.com/2017/04/06/us-milita...-news.html

http://www.zerohedge.com/news/2017-04-06...tion-syria

Јели је Асад предао своје Кемикалског оружање као уговор између Русије и САД?
Одговори

САД напала Сирија са 59 Tomahawks

60
Одговори

Руске авионе и Хеликоптери на бази Shayrat што је било нападнут
Одговори

Асад је предао све што је имао од хемијског оружја.
Погодили су складиште у коме су терористи чували те залихе и настао је хаос. Не би ме чудило да су га намерно тамо поставили и пустили информацију Сиријској армији. Питање колико се проверавају извори информација за мете.

Трамп полако али сигурно показује ко је. И да нема ништа од његове приче из кампање. Руси ће опет разочарати благом реакцијом. Интервенишу војно, у ваздушни простор земље у којој интервенишу улећу авиони три земље, поред њих и поред Сиријског ваздухопловства, буквално како хоће. Гађају једни друге. Хаос општи. Нису знали да овладају ситуацијом, само испадају неозбиљни. Ради ко шта хоће.
Одговори

GENERAL KONAŠENKOV: Samo 23 američke rakete pogodile cilj, gde su ostale?Ministarstvo odbrane Rusije tvrdi da su samo 23 od 59 krstarećih raketa, ispaljene s američkih ratnih brodova na sirijsku vazduhoplovnu bazu, pogodile cilj

To je naveo portparol ministarstva general-major Igor Konašenkov, pozivajući se na podatke prikupljene odgovarajućim ruskim uređajima, prenosi TASS.
- Mesto pada ostalih raketa nije poznato - kazao je Konašenkov.
Navedeno je da je u američkom napadu na bazu Al Šajrat uništeno šest borbenih aviona "MiG-23".
Prema podacima ruskog ministarstva, ubijena su četiri sirijska vojnika, dvoje je nestalo, a šest ranjeno.
Одговори

(07-04-2017, 12:49 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  GENERAL KONAŠENKOV: Rusije tvrdi da su samo 23 od 59 krstarećih raketa, ispaljene s američkih ratnih brodova na sirijsku vazduhoplovnu bazu, pogodile cilj

Bas los procenat pogotka. Lose, jednom recju KATASTROFA za snage SAD. Ostalo je poskidala ili PVO Sirije ili su se ko zna kuda rasprsile po pustinjama.
Одговори

shayat ваздучна база је кључна база за бомбу против ИСИС, у садашне битке.
Одговори

Izgledao da su u Siriji SAD prvi put testirale sisteme S300 I S400. Zato Konasenkov pita gde americke rakete? Nemoguce da su Amerikanci tako bili bezuspesni. Hemijskoi oruzje je izgvor da se testira ruska moc. Rusi su upotrebili sisteme samo se to nece javno reci. Covensanstvo nije ni svesno sta se odigralo i Siriji, pravi VATROMET,! To je to nema druge. Jos neki analiticari veruju u da je doslo do upotrebe sistema S400.

„По подацима наших средстава објективне контроле, до сиријске авио-базе долетеле су само 23 од 59 испаљених ракета. Место пада осталих 36 крстарећих ракета још није познато. Ово је доказ да је ефекат америчког масовног ракетног удара по сиријској бази веома мали"

Da, SAD je pokusala da preplavi raketama Ruse a Rusi ih bukvalno rasturili. Kakav poraz Amerikanaca. Testiranje ruskih sistema zavrsio se fijaskom. Jos su Rusi imali ogranicene domete a sta bi bilo da su dejstvovali u punom kapacitetuu? Kakav samar Trampu i psima u Beloj Kuci! Ovo sto se desilo u Siriji je test Bele Kuce i poraz veliki!

Naravno price o hemijskom oruzje i drugo su skretanje paznje, izmedju SAD i Rusije se odigrao VATROMET i SUKOB NA NEBU GDE SU RUSKI SISTEMI RASTURILI AMERIKE RAKETE!

SISTEMI 400 RAZVALJUJU BELA KUCA SE TRESE!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним