Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Николај Пише:Је ли истина да је Италија пре пар дана озаконила бракове педера и лезбејки?
Бракови између педера и лезбејки?!
Кукуууу...оматорисмо а за ово нијесмо знали!
И дивљаху се сви, и не могаху се начудити говорећи један другоме:
-Шта ће дакле ово бити?!!!
OOO TEMPORA,
OOO MORES!
ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Не бракове између педера и лезбејки, где сам тако написао, него бракове педера и (бракове) лезбејки.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 16
Теме: 0
Придружен: Nov 2015
Углед:
2
Није омогућен брак за буљаше у Италији већ им је омогућена цивилна заједница која им даје нека права која имају супружници. Није то исто што и брак, али геј лобисти су задовољни јер је Италија последња западноевропска земља која није дозвољавала никакву истополну заједницу.
Попустише кардинали пред својим нагонима, греота за италијански народ, нова победа глобализма у једној великој држави.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(13-05-2016, 07:21 PM)Николај Пише: (13-05-2016, 02:30 AM)Vlad Alekš Пише: Али величина није најбитнија ствар на свету. Ако ми не верујеш, попричај са женама на ту тему. 
И свака ће да те слаже да није...
Свака? Да то није мало превише искуства? Под хитно да се ожениш...
(13-05-2016, 10:57 PM)luka.luke Пише: (13-05-2016, 07:21 PM)Николај Пише: (13-05-2016, 02:30 AM)Vlad Alekš Пише: Али величина није најбитнија ствар на свету. Ако ми не верујеш, попричај са женама на ту тему. 
И свака ће да те слаже да није...
Што је најгоре, неће више ни да лажу на ту тему.
И за тебе исто важи - под хитно да се ожениш.
(15-05-2016, 07:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Николај Пише:Је ли истина да је Италија пре пар дана озаконила бракове педера и лезбејки?
Бракови између педера и лезбејки?!
Кукуууу...оматорисмо а за ово нијесмо знали!
И дивљаху се сви, и не могаху се начудити говорећи један другоме:
-Шта ће дакле ово бити?!!!
OOO TEMPORA,
OOO MORES!
ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!
Има тога у Србији поодавно. Ево, на пример, погледај неколико коалиционих влада уназад.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 15-05-2016, 11:20 PM од
Vlad Alekš.)