Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија данас: Слава Титу и партији!

Трећи филм одозго:
http://www.nmuzice.org.rs/index.php/o-muzeju/video

Следи наставак, ангажован је нови кадар СПС-а:

Предраг Марковић у посети Народном музеју Ужице
У среду, 4.2.2016. историчар Предраг Марковић посетио је Народни музеј Ужице где се укратко упознао са радом Музеја и плановима за реализацију сталне музејске поставке "Ужичка република". У дискусији су, осим директора и историчара Народног музеја Ужице, учествовали и чланови Друштва историчара Ужице. Усаглашено је мишљење да се приступи реализацији поставке. Ове године обележава се 75 година устанка и Ужичке републике.

http://www.nmuzice.org.rs/index.php/sr/2...-uz-u-uzic
Одговори

Заувијек пропуштен тренутак да се с тијем смрадом рашчисти још 1990-1991. Код нас је то одма уништено по кратком поступку - Титине слике, кипови, тотеми, сав смрад је почишћен по кратком поступку...

Али зато су се по налогу из Београда водиле евиденције ко је у војсци великорпски националиста и четник. Мислим да је та сва евиденција остављена Хрватима од гамади.
Буквално свак ко је ваља био је на списку.

Бавили су се тиме, тако да нијесу имали кад се бавити хрватским шпијунима и помагачима који је било на свакоме кораку.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Чудна ситуација. Прихватају се тековине демократије, а не одричу се комунистичке револуције која је демократију сличну тој уништила.
Одговори

Лажна демократија.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

битно је да ''гарда'' ''војске'' србије мирно и поносно (ако то знају уопште) стоји на дан усташког трулежаЉутко
Одговори

Хајде да размишљамо трезвено. Били смо петсто година под Турцима Османлијама, што се мене тиче православни Србин са чесницом и свећом на столу не може имати Турске крви. Муслимани из Рашке и из српске Босне имају српске крви. Значи обрнуто. Али има значајна једна зачкољица...Како то да Срби убише Карађорђа што је сатро Турке са земљом, Обреновиће и још знаменитих српских глава после Првог српског устанка, Другог и истребљења мрзних Турака са ових простора. Правим паралелу... Од светих Немањића до људи који једни другима раде о глави. Паралела о комунистима. Закључак је да има међу онима који се зову Срби и тада, па до комуниста и дан данас који су Не Срби. То су српски комунисти, којима тече не српска крв кроз вене исти ти који убише великог Карађорђа! Можемо да водимо политику, да се хиљадити пут изнова уједињавамо, нису нама криве светске силе ми смо мали народ...чујте Срби-Не Срби. Не може један Хрват (домобран) да отера тамјан из српске душе, па не може да је још једном. Нису се ни људи искварили Србин је остао Србин али му ови Не Срби не дају живети.
Одговори

(05-02-2016, 06:16 PM)Громовник Пише:  Лажна демократија.
Тако је, то се зове - симулакрум.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним