Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Краљевина Југославија у Другом светском рату'' од вечерас у 21,55 на БН ТВ

(02-03-2016, 06:46 PM)Chicot Пише:  Ja гледао преко нета.

Честитам Милославе, велика је ствар успети овако нешто приказати на нечијој државној телевизији.

Чекамо реакцију Субнора и осталих "антифашиста" на батерије. Smile

На којој државној телевизији
Одговори

Зар није БН ТВ државна телевизија? Мислим национални канал Р српске.
Можда зезнух се, тв иначе не гледам годинама, можда сам помешао?
Одговори

РТРС је ваљда....
Одговори

Ја мислио да је БН Smile
Јбг, кад нисам у току. Не гледам тв годинама..
Одговори

Има националну фреквенцију али није државна.
Одговори

Ako nacionalana frekvencija podrazumjeva da TV emiteri imaju pravo zemaljskim signalom pokrivati cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine, onda BN TV nema ni nacionalnu frekvenciju. BN je privatna televizija iz Bijeljine i pokriva signalom samo pojedine dijelove Republike Srpske, i neke dijelove Federacije BiH.

Bila je i repriza u srijedu negdje poslije podne na zemaljskim kanalima, što znači da se emutuje na "zemaljskoj" TV BN.

Nekad su gledaoci su u velikom dijelu Srbije mogli gledati program BN TV koji se emitovao sa radio relejnih stanica Udrigovo, Veliki Žep i još nekih repetitora u RS. Nakon prelaska na digitalno emitovanje u Srbiji ti analogni predjnici BN TV su morali biti ugašeni ili premješteni na druge lokacije gdje njihov signal ne dopire do Srbije ili su morali smanjiti snagu predajnika, jer su ometali digitalono emitovanje programa sa Gučeva, Crvenog Čota, Avale.....

I još nešto, sumnjam da je veći broj gledalaca u Srbiji koristi mogućnost (varijantu) da prati i analogne signale, tako da vam je uglavnom ostala mogućnost BN SAT
Одговори

[Слика: Perica_Sovilj_predsednik_OSC_Ravna_Gora_gleda.jpg]
free picture upload

Милвоки, САД, 8. марта 2016, у 15 часова. Четник Перица Совиљ, председник Организације српских четника ''Равна Гора'', гледа Осму епизоду ТВ серије ''Краљевина Југославија у Другом светском рату, преко сателитског програма БН Телевизије.
Снимио: Предраг Рудовић.
Одговори

Вечерас у 21,55 нова епизода ТВ серије ''Краљевина Југославија у Другом светском рату'', на БН ТВ. Може се пратити и преко нета, на овој адреси:
http://www.rtvbn.com/onlinetv
Одговори

Вечерас у 21,55 по српском времену, на БН Телевизији нова епизода серије ''Краљевина Југославија у Другом светском рату''. Може се пратити и преко нета, на овој адреси:
Одговори

Вечерас у 21,55 нова епизода документарне ТВ серије ''Краљевина Југославија у Другом светском рату'', на БН ТВ. Може се пратити и преко нета:
Одговори

То је то за сада, епизоде 7-12, управо је приказана 12-та...
Како вам се чини...
Одговори

Одлично! Smile
Честитке екипи серије, само овако наставите и даље.
Одговори

Врхунски Документарац!Што се тиче слике и садржаја,чиста десетка,само тон ми није баш толико моћан.Има нека техника да се то некако исправи, као што раде ови на Хистори каналу.Тонска обрада би требала бити на вишем нивоу да би све било усклађено.
Одговори

(06-04-2016, 08:20 AM)Ковач Пише:  Врхунски Документарац!Што се тиче слике и садржаја,чиста десетка,само тон ми није баш толико моћан.Има нека техника да се то некако исправи, као што раде ови на Хистори каналу.Тонска обрада би требала бити на вишем нивоу да би све било усклађено.
Средили смо то у наставку рада, и на овим епизодама. И музика је доста промењена.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним