(07-12-2013, 08:49 PM)Лепи Бора Пише: Не чуди ме ово чудо од недићевца, али ме чуде људи који бране буре:
Да дођу црнци у Шумадију, ОТМУ најбољу земљу, успут све жуто, силују Шумадинке, а после да се боре за права?
Шта би нормалан Шумадинац рекао?
Европа је доле направила ХАОС!
И тако већ ВЕКОВИМА.
Смрт, пребијање, мучење, отимачина, принудни рад, секс, кекс...
Срамота љутског рода.
Ако ви није по вољи
недићевац ај'ми као
Љотићевац (додуше дисидент), да ви одговоримо, па ка'е:
Синовац књигу ушаке!
Први Бури су дошли у Јужну Африку неких стотинак година после пада Царства Ромејскога!
ТАДА У ЈУЖНИЈ АФРИЦИ НИЈЕ БИЛО НИ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ ЧАЂА!
НИ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ!
ЧАЂАВИ СУ ПОЧЕЛИ ДА НАДОЛАЗЕ ТЕК КАД ЈЕ БЕЛО ПЛЕМЕ АФРИЧКО УРЕДИЛО ЈУЖНУ АФРИКУ КАО БАШТУ!
КОЈИ ЈЕ ДАКЛЕМ РАЗЛОГ МАСОВНОГ ДОСЕЉАВАЊА ЧАЂАВИЈЕ РОЂАКА НЕЛСОНА МАНДЕЛЕ У ЈУЖНУ АФРИКУ?
ПА ВАЉДА ДА БИ БИЛИ ПОРОБЉЕНИ И ЕКСПЛОАТИСАНИ!
Стварно ме жао!
ПС
Иста ствар са Мексиком!
Од баснословно богате земље сребром, златом, земљом и сунцем, ђе су могли четири жетве годишње да жању и цео свет да хране, коју им је Шпанска Империја оставила у наслеђе, направили су црну рупчагу пуну змијурина и акрепа, и сад Трамп мора да прави зид да спречава хорде Латиноса које јуришају на север
еда би се дали експлоатисати!
Јуришају чак и 'вамо, у ледену Канаду, ђе су Французи, Енглези и Руси (који ође себе зову из необјашњивих разлога "украјинци"), направили од ове замрзнуте земље житницу па су и жито извозили диљем земљиног шара!
Ну шта'ш....либерал-домонократија Трулог Запада испира мозгове пучине са соном киселином тако да ни мрвица сиве масе немож'да остане у лобањама њи'овијем!
ПУЧИНА ЈЕ СТОКА ЈЕДНА ГРРРДНА, ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!
Владика Раде