Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Потребна књига - Калиновачка војночетничка бригада

Да неко нема?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Имам ја. Smile
Одговори

Хе, хе, хе...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

И мени треба. Даћу пара колико год треба.

Милославе, имају ли можда неки спискови бораца у књизи?
Одговори

(26-03-2016, 01:09 PM)Романија Пише:  И мени треба. Даћу пара колико год треба.

Милославе, имају ли можда неки спискови бораца у књизи?
Има много и мена, има и спискова жртава. Одлична књига. Штета што нема оваква за сваку бригаду.
Одговори

Не пали рају! Сада ћу испиздити што је немам.

Одговори

Било би лепо да се објави у виду књиге и онај списак погинулих бораца Рогатичке бригаде што је још за време рата водио Радомир Нешковић, са ратним путем бригаде као додатком, фотографијама итд. Ако се добро сећам има скоро 500 имена.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(26-03-2016, 07:02 PM)Николај Пише:  Било би лепо да се објави у виду књиге и онај списак погинулих бораца Рогатичке бригаде што је још за време рата водио Радомир Нешковић, са ратним путем бригаде као додатком, фотографијама итд. Ако се добро сећам има скоро 500 имена.
Има можда и више имена.
Да, требало би објавити.
Одговори

Надам се да ће Загорaц видити ову тему Кез
Одговори

Smile

[Слика: IMG_20160710_011242.jpg]
Одговори

Књигу можете купити у Београду, Подгорици и Српском Сарајеву. Пошаљите приватну поруку и место преузимања, а ја ћу проследити контакт телефон.

Цена је 1800 динара (15 евра, 30 КМ).
Одговори

Питање за Загорца кад види: Да ли се у књизи списак војника у бригади односи само од љета 1942. кад је она формирана или и на четнике који су раније погинули?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним