Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

О Русији

Ne mogu da odolim... Кез Jedan od najlepsih oldtajmera: Smile

[Слика: 9g8d.jpg]

Malo od domacih bendova:

Одговори

(27-10-2013, 02:41 PM)Bacvanin Пише:  Ne mogu da odolim... Кез Jedan od najlepsih oldtajmera: Smile

[Слика: 9g8d.jpg]
...

Кез

Већ три дана читам овај пост и не могу да се начудим.

Волга - све супротно од ових данашњих електро пластичних сунђер гована - тзв. "аутомобила".

Мислим да комотно можеш да јој натрпаш 2 тоне терета - пући неће!
Мош да прегазиш отворен шахт са 120 км/ч, неће јој бити - НИШТА!
А нема шасију!
Задњи шасијаш је био (некада) чувени варбург...

Има фора код ње 200...
Бије је глас да лоче бензин ко ДОС Српство, али лупају глупости, тврдим да знатно мање троши од свих већих (њој сличних) аутомобила оног времена, са мало лакшом ногом на гасу, око 13 л/100 км. Рецимо то је за ајкулу, ЦХ, бензињаре мечке, фордове, опеле, бембаре оног доба - немогућа мисија...

Зато јер је за оно доба имала савремен мотор. Мотор јој је чудо! Ако редовно мењаш (~6,5 л) уља, има да траје милион километара ко ништа. Лим није 2мм и није нерђајући (ко послератној шевролет волги), али има да траје и траје (поцинкован).

Личи на неку америчку лађу тог доба са 8цил мотором, али ВЕЗЕ НЕМА. Са волгом можеш и да укочиш на време и да уђеш у кривину, а да не слетиш са пута. Нема 2т, већ око 1,6т и биксне уместо полу-проблема-осовина, кугли, исл. Зато боли те баш ћелава гума, какав је пут...

Мана, тражи мазалицу и под ауто, на сваких 500 км. У противном са преко 100 км/х, има да је ловиш по путу. Значи до Атине, или Милана 2 пута подмазивање под колима док стигнеш...

Судари, не до Бог да те ико удари, поготову ови атестирани пластични ЕУ сударачи - гину гарантовано.

Идеалан ауто за лоше путеве и разбрибригу...

Али да млади загледају једну волџуру, то ме чуди. Ваљда и њима постаје јасно да су ови данашњи томобили - го рацку...

Ево како се Руси зезају са тенковима:

Ево и ЗИЛ-а 114, мада у Русији за камион сматрају САМО УРАЛ, евентуално КРАЗ, а ЗИЛ је само као ауто ок:

Старија волга:

И само мало Руског лудила:

Што је најгоре, све ово и још много тога они КОРИСТЕ.
Одговори

[Слика: 2-e.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

[Слика: anevsk-1.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(02-11-2013, 06:19 PM)Мањача Пише:  [Слика: anevsk-1.jpg]
...

Нешто ми не делује баш Православно овај глумац Светог Александра Невског. Мислим да му нису пуно погодили психички профил, али нема везе.

Он је уистину Велика личност Руске историје.
Одговори

[Слика: matronamoskovska.jpg]

-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Одговори

Русија је земља Православља и то Мањача обрађује свака Част!

А да би се њоме ишло, треба ти добра десна чизма (и лева), коњ, јахаћи јелен, или саонице, а у недостатку истих нпр. тенк:

Коме се жури, може ићи пругом, али где има колосека, остали морају хеликоптером:

Или, авионом:

А ту је и Гагарин са његовим превозом:

Тако да су браћа Руси, дал у Царској Русији, или СССР-у, увек предњачили у тим средствима превоза, над (нпр) западњачким копнено-морским змијама.

Ипак, Русијом се најбоље иде са Православљем. То би били начини путовања у овој мало поголемој државици (док неки јуноша не измисли нешто брже, нпр. јахање на метеору).
Одговори

Кад рус вози ауто - хеликоптер:

Вози Мишењка, па се све около попишењка...

Јок
Одговори

(03-12-2013, 10:00 PM)Nedicevac Пише:  Пост ми је без икаквог разлога обрисан (изузев што се Лепом Бори није свидео).
...

Шта ћеш, некоме се свиђају немачки педери и немачки припедерчићи из Русије и Србије. Разни римокатолици и остали. Неко уздиже убице деце и злочинце према свом Српском и Руском народу. Слика се са ножем у устима, а при томе замишља да сиса нешто друго...

Свакаквих има.

Већини се срећом, још увек педери не свиђају.

Толико о педерима, а којих у Русији заиста има мало (било док брка Стаљин, није то потребио ки муве...).

Ипак да дамо одговор на величанствене слике хитлерових аријеваца (рађених још пре 2. рата у колору...), силну униформисану мужевност, која је освојила и осваја љоту и неђу и њихове сумаседше поклонике у Србији и Русији. Пресилну технику, која надомешћује неке друге недостатке...

Ево снимка Руса, како равњају хитлерову немачку силу, а у сред берлина, а 1945. Ту су се завршили педерски снови фашиста, о новим поредцима, снажној раси и нижим расама. Били су у праву, јер су Руси за такве увек били "виша раса":

Хармоника

Рока "Јосиф Стаљин 3" ИС-3 по тријумфалној капији фашистима.
И тек ће да РОКА, јер тада још није било све отворено.

Идемо сад на нешто друго.
Сви који су имали контакта са Руском војском, дал у 2. рату, или колико јуче, сведоче о НЕВЕРОВАТНОЈ прецизности Руске ватре, из топова, пушака, тенкова, итд. Али овде се ради о нечем другом.

Даде ми другар овај снимак са нета (имам га на диску, али га ЈЕДВА нађох да видите и "ЧУЈЕТЕ"!). То је оружје у калибру 9х39 мм, то је практично чаура за Калашњикоф (заставу м-70) 7,62, али разбушена на 9 мм. Обратите пажњу колико је ово оружје бешумно:

Пилот

Јесте и вероватно подзвучан метак, али ово је НЕВЕРОВАТНО...
Одговори

Нађох и овај снимак "буке" ове пушке:

Чак и под углом излетања чауре и гасова из цеви, ово је феномен.

Шок

А што се тиче самог метка 9х39, ако је два у груди од 7,62х39 СТОП, ово је 1х9х39 БЕТОН. Још ако је подзвучан (а сигурно), значи да је зрно и теже него неки нормал 9х39. Значи изува на место и то из везаних чизама. Добро путања зрна је "малко" минобацачка...
Нико није савршен.

Шок

Опет сам погледао оба клипа.
Сад сам скоро сигуран да је онај горе гађао подзвучним зрном, а бабушка надзвучним. Интересантно је да је ударац ударача о иглу, највећи фактор буке горе!? А није у питању метак "прда" пиштољски, већ средњи пушчани метак!

А тек са неких 50 м, ма нико ово чудо неће чути. Све док не скине 10 људи...

Тужан
Одговори

(07-12-2013, 02:05 PM)Nedicevac Пише:  Већ трећи пут је постављам !
Искрено се надам да овај пут неће бити уклоњена, као што је било у претходна два случаја (нараво, без икаквог разлога)...

Смарање бре

Одговори

(07-12-2013, 02:05 PM)Nedicevac Пише:  Већ трећи пут је постављам !
Искрено се надам да овај пут неће бити уклоњена, као што је било у претходна два случаја (нараво, без икаквог разлога)...
...

Цитат:Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.

Није мене брига за цивилизацијске норме. Али постављаш овде СЛАВОПОЈЕ:
- суровим убицама деце и жена
- силеџијама
- пљачкашима
...

Очигледно је да си ... Али твојим величањем зликоваца си ИСПОД било какве цивилизацијске и нецивилизацијске НОРМЕ.

Засераваш ову тему са ФАШИСТИЧКИМ ГОВНИМА!

Зато бих те ја да могу, УДАЉИО са форума ЗАУВЕК. Ниси једини болесно растао и васпитаван у ненормалној породици па да волиш убице, силеџије, отимаче и садисте, али има их који су имали и ГОРЕ услове па су остали нормални.

На крају имаш клубове психопата (форуме) колико хоћеш на интернету (ционисти ти то омогућавају - видиш), а ово је Четнички форум! Значи форум АНТИФАШИСТА, не ФАШИСТА.

Форум Драже и ЈВУО, а не љотића, недића, усташа, СС форум, исл...

А ти би видим на теми о Србији, вешао усташке афирмативне спотове?

Мислио сам се да обришем горњу поруку, али нек стоји, нека се зна (по мени). А администрација, нека одлучи, јер ипак ружи тему.

Ево једне симпатичне песме:

Треба овде да залута неки Рус и види како величамо сатанске убице! Па да каже, ти Дражиновци су једне болесне будале!

Зато господа недићевци, љотићевци и слични, нека на својим сајтовима величају кватерника принц еугена и остале немачке добровољне саучеснике.

Одлична одлука администрације да оно зло уклони одавде!

Има подфорум историја, па нека се излаже (али и критици), а не овде подмукло (фашистички).
Одговори

Прво славарима срећну Славу Светог Алимпија Столпника да пожелимо!

Нађем на видовдану ову смешну слику:
[Слика: usa-vs-russia-vs-china.jpg?w=648]

Да ствар није смешна, већ блиска Истини, ево образложења.

Права Руска мајка је чудо од жене!
Од било ког мушкарца тражи само једно - да је мушко 100%!
Значи да је Домаћин, да води, да ради, да ратује! Па ако треба да погине, треба, она ће да га здушно замени. Може и да пије, па чак (не ни случајно!!!) и да је бије! Али да буде шоња, (тек) педер, е то не сме!

Укратко права Рускиња је један породични булдожер и када дођу деца на свет, све друго је 100-то. До тада може и вако и онако, од тада нема друго, него да су деца под ЈЕДАН! Од тада нема више ни курвераја, а камо ли да им татко није погинуо за Русију, ако је требало!

И синови исто.
Не требају Рускињи шоње под сукњом. Већ ако треба, има да погину ки беле лале, иначе јој ИЧ не требају говњари у кући.

Тако да су синови стегнути, а ћерке се ПАЗЕ ДОБРО како узрастају.

То је Православно Васпитање (чак и пре Православно) и тај начин васпитања се задржао код Срба, највише у црној гори.

Код Руса је задржан највише код Сибираца.

Други типови "васпитања" у Русији су (нпр) јеврејско:
- "Стојанова мајка кукала, беганова играла."
- "Јебеш државу и онако није твоја."
- "Гледај своју гузицу, нека за тебе гину други."
- "За идеале, гину будале."
...
исл...

И код нас Срба има јасних трагова НЕ Српског и НЕ Православног "грађанског" васпитања. Пореклом је највише, од трговаца после 1. рата (нпр).

Зато се са доста права може рећи, да су Рускиње сачувале Русију од свих језивих изазова времена. Све ће Рускиња да ради, па ако треба и себе да савлада, или да носи ону горе кладу, али ствари морају бити под КОНАЦ! Ни лево ни десно, већ право!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним