Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uvesti obavezno predstavljanje članova na forumu

(13-04-2016, 09:55 PM)Бранке Пише:  
(13-04-2016, 09:44 PM)регул Пише:  дипломирани бомбаш самоубица из Какња!Тужан

Јел на Мегатренду? Креза

Сингидунум,мање је компромитован.Као најбољи у класи,добио сам тематско путовање "С појасом у свет"!Јок

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(14-04-2016, 02:15 PM)регул Пише:  
(13-04-2016, 09:55 PM)Бранке Пише:  
(13-04-2016, 09:44 PM)регул Пише:  дипломирани бомбаш самоубица из Какња!Тужан

Јел на Мегатренду? Креза

Сингидунум,мање је компромитован.Као најбољи у класи,добио сам тематско путовање "С појасом у свет"!Јок

КидањеКидањеКидање

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Мекензи,
предај се! опкољен си!
То ти каже шериф.
Излази из тог подрума са рукама у вис!
Одговори

Кизо ти ли си?Позно сам те по латиници!

[Слика: 12993570_929245527174159_6909637939439614573_n.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(12-04-2016, 11:36 PM)Mekenzi Пише:  Pošto me neki optužuju da sam sebi lupam pluseve i da imam lažne naloge, što nikada nisam čino, neka admini provere, Meni plusevi ništa ne znače ja ovde imam preko 2000 komentara a na diskusijama sam imao čini mi se oko 3000 što je ukupno preko 5000 komentara i to sve od 2005 godine pod jednim jedinim nikom Mekenzi. Što neki samo mogu da sanjaju na ovom forumu. Pored Samardžića sam najjaktivniji forumaš od osnivanja, staistika pokazuje. Što bi meni trebali neki plusevi, minusi crtice i linije, činovi i ostalo.

Zato predlažem,

Pošto se dnevno registruje 4-5 članova, ko god dođe na forum prvo da se ovde predstavi.

Evo došao čovek pod nikom Vojska Republike Srpske bez predstavljanja i sada mogu da me optuže da je to moj nalog i da zajebavam ljude.

Zato obavezno uvesti predstavljanje forumaša, u dve rečenice Zdravo ja sam taj i taj i na ovom forumu ću biti aktivan, pisati o tome i tome.
Eto toliko.

Цитат:Mckenzie

Total posts: 2125

Ево Кизо од када си на форуму и колико си коментара имао (реч је о старом форуму).

По први пут се слажем са тобом у вези представљања. Ред би био да сваки новопридошли члан каже неку реч о себи.

Лично не видим потребу за скривањем јер нисмо герила или нека злочиначка организација. Ал то је на сваком од форумаша да одлучи.
Одговори

Ево и ја да се представим са великим закашњењем што и није тако страшно будући да сам досадна и да ме вероватно нико и не ферма нити чита јер ништа и не пишем већ само лепим што су други писали, мало певушим и тако али зато читам вас који пишете директно из главе. Чак морам и шајкачу да носим јер нема ни једног женског смајлија. Нема везе, добро ми стоји. Креза

Име и презиме нећу да напишем јер да је обавезно онда не би постојао ник, зар не?

Мислим се... кога то уопште занима а тек када сам се родила, где, брачни статус, запослење, конто у банци, број зубића, боја косе и томе сл. Једино што желим истаћи јесте да сам рођена на Видовдан, у прошлом веку.

Толико од мене.

П.С. Знате ону латинску НОМЕН ЕСТ ОМЕН (мора ћирилица, јасно Кез), што би значило, оно што остављам из и иза себе заправо сам ја.

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

Ма то Киза пуко, пусти га. Видиш да идеализује латиницу Кез
него напиши и некад твоју мисао у Жени Smile
Одговори

Маша Пише:Ево и ја да се представим са великим закашњењем...
[Слика: 1280x720-gdy.jpg]
SmileSmile
Одговори

(19-04-2016, 12:53 AM)Маша Пише:  Једино што желим истаћи јесте да сам рођена на Видовдан, у прошлом веку.

Исти дан славимо рођендан. Smile
Одговори

(19-04-2016, 02:39 AM)Романија Пише:  Ма то Киза пуко, пусти га. Видиш да идеализује латиницу Кез
него напиши и некад твоју мисао у Жени Smile

Расписаћу се само да завршим један пројекат (како се то сада популарно каже а није у питању јавни посао већ велико спремање стана после кречења. лол Креза

ЛукаЛоко

Обожавам Машу и Меду. Док их гледам осећам се као да сам у предшколском узрасту. Није то лоше, човек се ментално освежи. Важно је не претерати. Јок

(19-04-2016, 12:31 PM)Павле Пише:  
(19-04-2016, 12:53 AM)Маша Пише:  Једино што желим истаћи јесте да сам рођена на Видовдан, у прошлом веку.
Исти дан славимо рођендан. Smile

Моје је задовољство. [Слика: 1380648362.gif]

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

(12-04-2016, 11:36 PM)Mekenzi Пише:  Pošto me neki optužuju da sam sebi lupam pluseve i da imam lažne naloge, što nikada nisam čino, neka admini provere, Meni plusevi ništa ne znače ja ovde imam preko 2000 komentara a na diskusijama sam imao čini mi se oko 3000 što je ukupno preko 5000 komentara i to sve od 2005 godine pod jednim jedinim nikom Mekenzi. Što neki samo mogu da sanjaju na ovom forumu. Pored Samardžića sam najjaktivniji forumaš od osnivanja, staistika pokazuje. Što bi meni trebali neki plusevi, minusi crtice i linije, činovi i ostalo.

Zato predlažem,

Pošto se dnevno registruje 4-5 članova, ko god dođe na forum prvo da se ovde predstavi.

Evo došao čovek pod nikom Vojska Republike Srpske bez predstavljanja i sada mogu da me optuže da je to moj nalog i da zajebavam ljude.

Zato obavezno uvesti predstavljanje forumaša, u dve rečenice Zdravo ja sam taj i taj i na ovom forumu ću biti aktivan, pa je red da se ja prvi predstavim!

I am Čvarak, Krmnad Čvarak!

Eto toliko.

Фала на представљању, ми, што се нас тиче, ми смо

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(22-04-2016, 04:23 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Zato predlažem,

Zato obavezno uvesti predstavljanje forumaša, u dve rečenice Zdravo ja sam taj i taj i na ovom forumu ću biti aktivan, pa je red da se ja prvi predstavim!

I am Čvarak, Krmnad Čvarak!

Eto toliko.

Фала на представљању, ми, што се нас тиче, ми смо

Ajmo redom jedan po jedan...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним