И би им 16-ти рођендан, надам се и последњи и да неће дочекати 18-ти.
Прославише га у Вршцу. На жалост.
Дошло хиљаду аутобуса, дотерали 30 хиљаде људи.
Пошто ништа нису направили за 16 година они су прославили у спортској хали чију је изградњу помогао и лично отворио пок. премијер проф.др. Зоран Ђинђић.
Елем, када је Ђинђић те 2001 године отварао Миленијум то је био неки фин, културан, еманципован свет. Атмосфера пријатна, достојанствена.
Јуче, синоћ...Шта смо све видели оно није наш српски народ. Ми мислимо да су однекуд довезли неки други народ.
Много физички, ментално ограничен и болестан свет, доста инвалида, људи са штаповима, види се неки сиромашан, јадан и тужан свет. Претужан.Жалостан.
То је свет неких сломљених душа, сломљеног морала, као овце у стаду иду. Свако са својим стадом- Имају свог пастира који их води и обавезно сликање испред аутобуса.
Ти радикали, ти комунисти, тај полусвет да те бог сачува и саклони...
Не знам шта да кажем, од оних синоћ као да преци нису преживели албанску голготу, борили се против турака, угара...
А Вучић што их лаже...најјтрагичније је што ти људи верују њему да се он "бори" за Косово, да неће увести санкције Русији да је он неки патриота, прва економија унивезума, срећни живот, бољи људи...
Мајкооо мила...
Они сви срећни....Ја не контам како ти људи немају мало грама морала, мало достојанства у себи....
Да био је и Бане гарави сокак да улепша хепенинг...
Туга