10-05-2016, 03:07 PM
Седми сам разред и занима ме историја али не знам коју школу уписати за историчара.Знам да не постоји средња школа за то.
И да ли има пуно математике?

(10-05-2016, 04:51 PM)Романија Пише: У гимназији учиш 4 год историју а у неким стручним 2 године. Али није ти то ни битно, нећеш ништа научити у средњој. Немој по историји гледати коју средњу уписати, јер је то крајње споредан предмет у свакој школи. Ја сам уписао економску, а то ми касније није сметало да упишем историјски факутлтет.
(10-05-2016, 03:07 PM)Крајишник Пише: Седми сам разред и занима ме историја али не знам коју школу уписати за историчара.Знам да не постоји средња школа за то.
(10-05-2016, 07:18 PM)Бенито Пише: Ако стварно имаш година како си се представио,а и ако ниси, ево одговора. Основна је разлика у ком месту живиш или уписујеш школу. Распитај се преко старијих другара какав је који наставник историје у којој школи. Ако можеш и упознај их пре уписа. Бирај строжије наставнике, право је време да те добро измуштрају. Мада ни спољашња озбиљност не значи по дефиницији зналца, али требало би да јесте. У принципу боље је да је гимназија, јер се на учењу о старим временима, а не о савременој историји учи тај занат. А имало је људи и раније. И много, много раније, како је писао један наш писац. Дакле, боље је да си у материји 4, а не две године и да је наставник заинтересован да ти помогне ( не да будете другари). Али, на крају, све ће зависити од твоје посвећености. Пуно среће ти желим.
(10-05-2016, 06:53 PM)Vlad Alekš Пише:(10-05-2016, 03:07 PM)Крајишник Пише: Седми сам разред и занима ме историја али не знам коју школу уписати за историчара.Знам да не постоји средња школа за то.
Колико имаш година?