(17-11-2013, 12:16 AM)Владимир Петровић Пише: ДО МОСТАРА СВЕ СРБИЈА СТАРА, ОД МОСТАРА И НОВА И СТАРА!!!
СЛОБОДА ЗА ПОЛИТИЧКОГ ЗАТВОРЕНИКА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА!!!
Ја сам много био против Шешеља, али увиђам да је у многим стварима био у праву (осим по питању државног уређења, али сад то није на дневном реду), те сматрам да је хашки казамат прекршио људска права човека др Војислава Шешеља, а он ће све издржати јуначки и вратити се у Србију!!!
Знаш како, проверен рецепт да некога придобију је следећи ("био"):
- кажу тити АПСИ!
- тита апси и кида...
- Онда "са стране" издејствују да тита ПУСТИ!
- тита пусти...
Ето видиш како су масони добри и боре се за људе...
Војислав је правио СРС, још под утиском "доброте" демократија које су га извукле из бајбокане, као и утиском "величине" лика престолонаследника југославије...
Али има једна разлика што се тиче њега. Није потонуо у живо блато "доброчинитеља", већ им рекао ЧИБЕ, чим је видео да Србији копају гроб...
Ја исто као политички циљ, видим само Монархију у Србији. Не као позориште, већ као Православну Ауторитарну Монархију. Тако сам то видео и крајем 80-тих. Демократију западног типа, мрзим више него и комунизам...
Али, када је Слоба направио његову државу, није било места за длаке у јајету. Или ћеш да гризеш за Слобину (прво) комунистичку државу, па после аутохтону демократију (по увођењу избора и вишепартијашења 1990.), или ће да радиш за усташе, титове бољшевике, шиптаре, балије, запад, а све против свог Народа...
Значи време 1990-тих је било РАТНО!
А у рату нема места за политичка глупирања, већ да се слуша КОМАНДА (најбоље једног човека - главног у штабу). Тако да мислим да је ТРАГИЧНА Слобина грешка била увођење вишепартиског система и избора 1990! То су му наместили демократски дебили, а на наговор Српских душмана.
Требао је да уведе ратно стање, па све док се Србија не нађе у својим (тада могућим) границама, требао је ОН да одлучује о свему. А по успостављању Српских граница, да пусти политичаре да се боре за плен, ако наравно тако хоће (или од народа тако мора)...
Ето, да смо ми Срби били Државно одговорни (као неки други "народи"), нисмо смели да се у оној ситуацији боримо за Државни поредак, већ Државне Границе.
Али анте чмарковић, махање парама са скупЋине и од Срба данас ни "С". Нити имамо Државу са границама, нити идеологију, нити политику и власт - то све нам кроје наши душмани!
Војислав је и ту био човек. Попуштао је Слоби, свестан да НИЈЕ ВРЕМЕ за захебавања око глупости, када кућа гори.
Али успео је у много чему, зато га сада и малтретирају у хагу.
Док ГОВНА, која су док кућа гори, халабукали ко сомови по улицама, а "што једна соба није окречена", сада показаше право лице, чак и најћоравијим глупсонима...
Свима сем (наравно) себи самима.
"За све има време, начин и место."
Ко ово не поштује, таман посла да треба да води Народ! А Војислав је то итекако поштовао, бар до сада.
Бог да му Помогне, да изађе жив и здрав из оне сатанске убијачнице.