Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.29 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Мученик

Ма Дај Боже Господе да га не убију, ово ни пас не би издржао.

Какав политички рад? У питању је голи живот овог човека.

И онда ми Двери соле памет, како је режим постао тоталитаран (што им мурја упала у просторије). Како су они једина, права опозиција у пази: "Србији"! Која сад "Србија"?

Док је њихов идол и идеал ђинђура, продавао Србе крвницима, а они кркали ПАРЕ и седели по управама општина, режим био нормалан?
Док је СРС имао ПОГИНУЛЕ и БОГАЉЕ у ратовима, они звиждали по улицама и тражили да СВА ТА СРПСКА БОРБА СТАНЕ!

Мука ме хвата од ГАЗАЧА ПО ЛЕШЕВИМА: - Двери и таквих отровних демагога...
Одговори

(09-11-2013, 07:48 PM)Сербство Пише:  Циљ Шешеља и његове странке није да преузму на себе одговорност и да воде државу, него да што дуже трабуњају из опозиције. Шешељ је егзибицониста с егом до неба коме политика и ТВ наступи дођу као забава. Греше они који верују да ће он "напокон покренути Сербију" ако се поврати из Хага.

Србију не може покренути један човек и то је јасно као дан. Потребна је промена у нама, тј. потребно је свеопште буђење и масовно отрежњење. Борба у Скупштини нема смисла нити може дати резултата из простог разлога што, нити се у Скупштини Србије доносе закони нити набешена пол. елита одлучује о било чему. Стога, илузорно је помишљати како без "куке и мотике" може доћи до промена.
Иначе, Шешељу желим да се врати својој породици, да доживи слободу која му је одузета на правди Бога.
Одговори

Нама увек треба Бог да да Вођу, да би када не нагрнемо довољно пара лоповлуком, имали после жртвеног јарца.

Да је Бог друго, него Бог, можда би и могло...
Нек пробају код неког идола, мање је опасно.

Добили сми Слобу 1987. Добили смо ПриликЕ да изаберемо мање лошег после, а изабрали ДОС!

Крај приче...

Војислав ако му дају ШАНСУ да остане жив, треба са породицом да БЕГА у Русију, Северну Кореју, Белорусију, исл...
Није тита овде владо довољно дуго, још ће он и његови помоћници, овданле и из света (грађанин света) да суду...

Уххх.... Тужан
Одговори

(09-11-2013, 09:25 PM)Јеремија Пише:  
(09-11-2013, 07:48 PM)Сербство Пише:  Циљ Шешеља и његове странке није да преузму на себе одговорност и да воде државу, него да што дуже трабуњају из опозиције. Шешељ је егзибицониста с егом до неба коме политика и ТВ наступи дођу као забава. Греше они који верују да ће он "напокон покренути Сербију" ако се поврати из Хага.

Србију не може покренути један човек и то је јасно као дан. Потребна је промена у нама, тј. потребно је свеопште буђење и масовно отрежњење. Борба у Скупштини нема смисла нити може дати резултата из простог разлога што, нити се у Скупштини Србије доносе закони нити набешена пол. елита одлучује о било чему. Стога, илузорно је помишљати како без "куке и мотике" може доћи до промена.
Иначе, Шешељу желим да се врати својој породици, да доживи слободу која му је одузета на правди Бога.

Е добро си му рекао. Србија мора сама да се покрене. Бунт да се пробуди. Али нашем народа повод није ни његова лавовска борба у Хаду. Само он може да дигне народ на мотику јер без крваве револуције нема оздрављења Србије.

Јеремија честитам ти титулу администратора, видим да их више има него обичних чланова Јок

Smile
Одговори

Gdje je bre onaj forum od ranije,oni ljudi?
Bas mi nedostaje.:s
Одговори

Београд – Комитет за одбрану председника СРС Војислава Шешеља очекује да ће СБ УН хитно поништити поступак против Шешеља пред Хашким трибуналом и пустити га на слободу.
То је данас изјавио заменик председника СРС Немања Шаровић. Тај комитет је Савету безбедности упутио захтев за контролу деловања Хашког трибунала у процесу против Шешеља, пред редовно децембарско заседање на којем ће се разматрати извештај председника Хашког трибунала Теодора Мерона и главног тужиоца Сержа Брамерца.
Шаровић је рекао да је неопходно да Савет безбедности УН хитно реагује као контролни и надређени орган над радом Хашког трибунала после готовор 11 година „кршења људских права Шешеља“.
Додао је да је у писму наглашено да је Трибунал на „најгрубљи могући начин“ у току поступка кршио основна људска и процесна права председника СРС и да је он без ваљаног правног основа у притвору 11 година а да му још није изречена ни првостепена пресуда, што је преседан у међународном праву.
Расправно веће Трибунала у процесу против Шешеља позвало је јуче оптуженог и тужилаштво да се изјасне о наставку поступка после изузећа судије Фредерика Хархофа.
Рок за изјашњавање је 14 дана од када Шешељ буде добио превод јучерашње одлуке на српски језик.
По ранијој препоруци потпредседника Трибунала Кармела Ађијуса, Шешељ и тужилаштво би требало да се изјасне „о питању да ли поново саслушати читав предмет, или наставити поступак са новоименованим судијом“.
Шешељу, који се брани сам, суди се за злочине над Хрватима и Муслиманима у Хрватској, Војводини и Босни и Херцеговини, од 1991. године до 1993. године.
Танјуг

Smile
Одговори

(11-11-2013, 02:13 PM)Krajisnik Пише:  Gdje je bre onaj forum od ranije,oni ljudi?
Bas mi nedostaje.:s

I meni....Шок

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

ДО МОСТАРА СВЕ СРБИЈА СТАРА, ОД МОСТАРА И НОВА И СТАРА!!!

СЛОБОДА ЗА ПОЛИТИЧКОГ ЗАТВОРЕНИКА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА!!!

Ја сам много био против Шешеља, али увиђам да је у многим стварима био у праву (осим по питању државног уређења, али сад то није на дневном реду), те сматрам да је хашки казамат прекршио људска права човека др Војислава Шешеља, а он ће све издржати јуначки и вратити се у Србију!!!
Одговори

(17-11-2013, 12:16 AM)Владимир Петровић Пише:  ДО МОСТАРА СВЕ СРБИЈА СТАРА, ОД МОСТАРА И НОВА И СТАРА!!!

СЛОБОДА ЗА ПОЛИТИЧКОГ ЗАТВОРЕНИКА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА!!!

Ја сам много био против Шешеља, али увиђам да је у многим стварима био у праву (осим по питању државног уређења, али сад то није на дневном реду), те сматрам да је хашки казамат прекршио људска права човека др Војислава Шешеља, а он ће све издржати јуначки и вратити се у Србију!!!

Знаш како, проверен рецепт да некога придобију је следећи ("био"):
- кажу тити АПСИ!
- тита апси и кида...
- Онда "са стране" издејствују да тита ПУСТИ!
- тита пусти...
Ето видиш како су масони добри и боре се за људе...

Војислав је правио СРС, још под утиском "доброте" демократија које су га извукле из бајбокане, као и утиском "величине" лика престолонаследника југославије...

Али има једна разлика што се тиче њега. Није потонуо у живо блато "доброчинитеља", већ им рекао ЧИБЕ, чим је видео да Србији копају гроб...

Ја исто као политички циљ, видим само Монархију у Србији. Не као позориште, већ као Православну Ауторитарну Монархију. Тако сам то видео и крајем 80-тих. Демократију западног типа, мрзим више него и комунизам...

Али, када је Слоба направио његову државу, није било места за длаке у јајету. Или ћеш да гризеш за Слобину (прво) комунистичку државу, па после аутохтону демократију (по увођењу избора и вишепартијашења 1990.), или ће да радиш за усташе, титове бољшевике, шиптаре, балије, запад, а све против свог Народа...

Значи време 1990-тих је било РАТНО!
А у рату нема места за политичка глупирања, већ да се слуша КОМАНДА (најбоље једног човека - главног у штабу). Тако да мислим да је ТРАГИЧНА Слобина грешка била увођење вишепартиског система и избора 1990! То су му наместили демократски дебили, а на наговор Српских душмана.

Требао је да уведе ратно стање, па све док се Србија не нађе у својим (тада могућим) границама, требао је ОН да одлучује о свему. А по успостављању Српских граница, да пусти политичаре да се боре за плен, ако наравно тако хоће (или од народа тако мора)...

Ето, да смо ми Срби били Државно одговорни (као неки други "народи"), нисмо смели да се у оној ситуацији боримо за Државни поредак, већ Државне Границе.
Али анте чмарковић, махање парама са скупЋине и од Срба данас ни "С". Нити имамо Државу са границама, нити идеологију, нити политику и власт - то све нам кроје наши душмани!

Војислав је и ту био човек. Попуштао је Слоби, свестан да НИЈЕ ВРЕМЕ за захебавања око глупости, када кућа гори.

Али успео је у много чему, зато га сада и малтретирају у хагу.

Док ГОВНА, која су док кућа гори, халабукали ко сомови по улицама, а "што једна соба није окречена", сада показаше право лице, чак и најћоравијим глупсонима...

Свима сем (наравно) себи самима.

"За све има време, начин и место."

Ко ово не поштује, таман посла да треба да води Народ! А Војислав је то итекако поштовао, бар до сада.

Бог да му Помогне, да изађе жив и здрав из оне сатанске убијачнице.
Одговори

Smile
Одговори

Dok Šešelj preživljava najjteže trenutke u svom životu, ova gamad iz nazadnjačke stranke i dalje ga napadaju bez ikakvog morala, pogotovo ova plava kurava...

To treba...табаџијатабаџијатабаџија

http://www.kurir-info.rs/zorana-mihajlov...ak-1145245

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

"Ђинђић ми у вези са Шешељем упућује само један захтев: „Води га и немој више да нам га враћаш" - КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ, Хашки мемоари.

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana...sh.sr.html
Одговори

(20-12-2013, 09:55 PM)Николај Пише:  "Ђинђић ми у вези са Шешељем упућује само један захтев: „Води га и немој више да нам га враћаш" - КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ, Хашки мемоари.

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana...sh.sr.html
Ako citiraš to vreme, mogao si da citiraš šta su kumovi rekli o Šešelju tada a šta danas.

Pa da te podsetim..

Šta je rekao prvi "kum" na ispraćaju Šešelja...

https://www.youtube.com/watch?v=UK3kxNpu-RM

A šta kaže danas drugi "kum" o Šešelju..

https://www.youtube.com/watch?v=uJ16h9kBR3o

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не мораш ти мене да подсећаш, знам ја врло добро ко су Николић и Вучић, али ја морам да подсећам остале форумаше (а и тебе), какви су твоји Ђинђић и Тадић, да се не деси да нам због нашег хроничног заборава, опет зајашете за леђа кроз коју годину.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним