Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Судар Титана

(22-07-2016, 02:40 PM)Mekenzi Пише:  Kukala nam majka ako je borba za srpstvo spala na jedno slovo prosvetara iz Kanade..

Нами данас не треба БРОЈ него СОЈ!

Сходно реченом, јес'да је то једно слово ал'је велико и Србском Азбуковицом исписано а биће, ако Бог и срећа дадне, као Црвено Слово у Србском Календару уписано!

Јок

Негоооо...ти јопет обикаљаш к'о киша око Крагујевца гледе Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Зар вам је толики стра'укости ућерао!

Ц, ц, ц....ваистину ништа од Новосрба данас, јако на речима кад треба Вучића попљувати јер су истом и наочари попљуване па и не види ни ко га пљује!

Међутим!

Кад треба нешто рећи и за Крмнада, ееее ту настаје тишина међу војвођанерима јербо Крмнад има и очеса и ушеса свуден по Autonomnoj Pokrajini Vojvodini Јосипа Броза и Јосипа Фрање!

Нема друге, мораћемо МИ то да решимо ускоро!

Међутим!

Није лако обезбедити довољно пространу марицу да Крмнад унутра уљегне, мораћемо неки камион теретни да преуредимо сем ако ни Цар Путин не прати неки тешки руски ГАЗ или КАМАЗ за ту прилику!

[Слика: 0001ural1_620x0.jpg]

А и синџире и букагије специјалне ваља набавити!

Себи убраду:

Мораћемо да видимо преко неких пословних веза у Инђији да нам прате оне тешке букагије за слонове!

[Слика: Man%20Kali%20NTNC%202011%20(1)(4).jpg]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(21-07-2016, 11:11 AM)Mekenzi Пише:  Nego da se vratimo mi na Boškića...

Pošto mi ođe imamo isksustva sa političarima šumadincima k'o što su mr. Velja Ilić, msc. Tomislav Nikolić, sina mu Radomira, Veroljuba Stevanovića i tako ti koji su iz običnih opanki stigli do Tajkuna, gde imaju silne nekretnine, kuće na dedinju, sa bazenima, silne zemlje po šumadiji itd...

Mi ne smumnjamo da će i Boškić krenuti a uveliko je krenuo njihovim stopama. Od jadnog propalog studenta iz Čačka, u otrcanoj košulji koji ej vodio neki studentski pokret, danas je u kravati i odelu, sa ipadom ruci odgovara na pianja siromaha građana...

Takođe normalno sa jačanjem uticaja ide i veći stan, pa onda selidba za Beograd, jel jerbo neće moći svaki dan da putuje na Relaciji ČA-BG već će uzeti stan. Naravno neće svojim parama da plaća no od građana itd...

Za par godina Boškić ćeti biti novi Čeda Jovanović ili tajkun ko gore navedene ličnosti.

Mi u to nesumnjamo. Sa rastopm rejtinga stranke raste i bogatstvo. Neće Boškić isto živeti ko kad je imao platu od 150 evra bibiliotekara nego sad kad ima sigurno od države oko 2000 evra, plus donacije za stranku i tako to....

Бошко Обрадовић:

Цитат:Ако ће Двери да буду као политичари које смо гледали последњих 26 година како се богате од политике и заборављају оне који су их изабрали - онда нека Двери одмах пропадну да се не срамоте.

Ако хоћемо да будемо другачији и да покажемо да постоји политика са моралом, да је опште добро важније од личног интереса - имамо шансу, а сада и све услове да то покажемо на делу!

Паметном доста!

Међутим!

Ка'ће Крмнад Чварак (из партизанске породице) да изјави нешто за народ, било шта?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-07-2016, 07:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-07-2016, 11:11 AM)Mekenzi Пише:  Nego da se vratimo mi na Boškića...

Pošto mi ođe imamo isksustva sa političarima šumadincima k'o što su mr. Velja Ilić, msc. Tomislav Nikolić, sina mu Radomira, Veroljuba Stevanovića i tako ti koji su iz običnih opanki stigli do Tajkuna, gde imaju silne nekretnine, kuće na dedinju, sa bazenima, silne zemlje po šumadiji itd...

Mi ne smumnjamo da će i Boškić krenuti a uveliko je krenuo njihovim stopama. Od jadnog propalog studenta iz Čačka, u otrcanoj košulji koji ej vodio neki studentski pokret, danas je u kravati i odelu, sa ipadom ruci odgovara na pianja siromaha građana...

Takođe normalno sa jačanjem uticaja ide i veći stan, pa onda selidba za Beograd, jel jerbo neće moći svaki dan da putuje na Relaciji ČA-BG već će uzeti stan. Naravno neće svojim parama da plaća no od građana itd...

Za par godina Boškić ćeti biti novi Čeda Jovanović ili tajkun ko gore navedene ličnosti.

Mi u to nesumnjamo. Sa rastopm rejtinga stranke raste i bogatstvo. Neće Boškić isto živeti ko kad je imao platu od 150 evra bibiliotekara nego sad kad ima sigurno od države oko 2000 evra, plus donacije za stranku i tako to....

Бошко Обрадовић:

Цитат:Ако ће Двери да буду као политичари које смо гледали последњих 26 година како се богате од политике и заборављају оне који су их изабрали - онда нека Двери одмах пропадну да се не срамоте.

Ако хоћемо да будемо другачији и да покажемо да постоји политика са моралом, да је опште добро важније од личног интереса - имамо шансу, а сада и све услове да то покажемо на делу!

Паметном доста!

Међутим!

Ка'ће Крмнад Чварак (из партизанске породице) да изјави нешто за народ, било шта?

Нас ође врло добро памћење служи.

Ми се овде још увек сећамо шта су почетком 90-их и касније говорили Вук Драшковић, Томислав Николић, Александар Вучић, Војислав Коштуница итд...Где је било предлога једног за сто...

Међутим!

Сви они су постали милионери и добро обогатили, за три наредне генерације су мирни.
Такоће и наш млађани Бошкић, ко и они, а већ се види утицај..

Првих година је пљувао по америци масовно, данас ниђе ни А од Америке да изговори, јел га финансирају..

Па је викао косово је Србија, тамо био против парада. и тако то...

Данас је наш Бошкић спао од силног национализма на две теме:

Демографска слика Србије
и
Борба против ГМО хране,

то је све што је од њега остало.

Ми већ сада видимо велике промене код Бошкића из јефтиног џемпера у скупо одело..

[Слика: 2zrm3ig.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, не дирај ми Бола! Љутко

ОДМАХ

САДА

ТУ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-07-2016, 11:44 PM)Шумадинац Пише:  Кизо, не дирај ми Бола! Љутко

ОДМАХ

САДА

ТУ

Подржавамо сугестију да се Бошко Обрадовић не поистовећује силом и без икаквог основа са професионалним политичарима у Новосрбијици као што је Крмнад Чварак (из партизанске породице), а у надежди смо да ће и Хасо да ни се придружи!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(31-07-2016, 10:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(27-07-2016, 11:44 PM)Шумадинац Пише:  Кизо, не дирај ми Бола! Љутко

ОДМАХ

САДА

ТУ

Подржавамо сугестију да се Бошко Обрадовић не поистовећује силом и без икаквог основа са професионалним политичарима у Новосрбијици као што је Крмнад Чварак (из партизанске породице), а у надежди смо да ће и Хасо да ни се придружи!

Boškić mora da uči od starijih profesionalnih političara kako se bogati.

Neće da bude šaka siromaha na hlebu i vodi a da milioni prolaze ispred njegovih ruku...

Mi nismo videli da Boškić izbegava novce

Samo ne voli dinare, nego pretvara odma u zelembaće, naučila ga Jaca iz Amerike kako se stvara kapital.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кензи, претера га! Мани се СНС- ових аброва. А Просметлар је далеко од идеје ДВЕРИ 'иљадама
километара.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-07-2016, 11:25 AM)Mekenzi Пише:  Boškić....бла, бла...Neće da bude šaka siromaha na hlebu i vodi a da milioni prolaze ispred njegovih ruku...

Mi nismo videli da Boškić izbegava novce. Samo ne voli dinare, nego pretvara odma u zelembaće, naučila ga Jaca iz Amerike kako se stvara kapital.

Ми смо на претходним страницама поставили детаљно имовно стање Бошка Обрадовића па пошто смо о њему и његовим "зелембаћима" све сазнали, очекујемо да сад ти доставиш имовинско стање твог омиљеног политичара и духовног ментора Крмнада Чварка (из партизанске породице), алииии....са упоредним цифрама од времена кад је речени Крмнад ПОЧЕО да се бави политиканством и стањем имовине истог ДАНАС, са свим џиповима којима се вози за Бео'рад и свим ескорт-особама на његовом платном списку са којима банчи по кафанама!

Негоооооо...нешто си ми мутав кад треба о Крмнаду а све остале си већ поткачио!

Да ти није претио?

Прпа а?

Крмнад је опасна фигура на шахматној табли такозване Autonomne pokrajine Vojvodine која је кумче-недоношче она два Јосипа!

(31-07-2016, 11:49 AM)Шумадинац Пише:  Кензи, претера га! Мани се СНС- ових аброва. А Просметлар је далеко од идеје ДВЕРИ 'иљадама
километара.

Шумадрипаааац...ПСТ!

ПС

Исто важи и за Хаса!

табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Појавиће се и "Хасо" .... нема да бринеш! хихихи

Д М
Одговори

(31-07-2016, 12:01 PM)Шумадинац Пише:  Појавиће се и "Хасо" .... нема да бринеш, само да скокнем до оног другог компјутера! хихихи

Добро, очекујемо да се Хасо јави са нестрпљењем!

Шок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Мирослав Паровић quotes:

Пуно сам говорио о америчком агенту Јасмини Вујић и њеној улози у финансирању кампање и усмеравању политике Двери.

Ево фотографије са пријема који се одржао 23.05.2016. На фотографији је Јасмина Вујић са пуковником ВОЈНЕ БЕЗБЕДНОСТИ АМЕРИКЕ (David LaGraffe).

[Слика: 34ihc1z.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-08-2016, 10:58 AM)Mekenzi Пише:  Мирослав Паровић quotes:

Пуно сам говорио о америчком агенту Јасмини Вујић и њеној улози у финансирању кампање и усмеравању политике Двери.

Ево фотографије са пријема који се одржао 23.05.2016. На фотографији је Јасмина Вујић са пуковником ВОЈНЕ БЕЗБЕДНОСТИ АМЕРИКЕ (David LaGraffe).

Ха, ха....не ваља, ај'поново Кизо!

Тај Давид ЛаГраф (David LaGraffe) није никакав "пуковник ВОЈНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ЧЕМЕРИКЕ" него директор бироа за откривање ширења (или цурења), нуклеарног одпада или пуњења, а при атомским централама или током експериментисања са атомском енергијом уопште!

Камо среће да је под Јосипом постојало такво радно место у Винчи, не би они врхунски атомски физичари и инжењери оћелавили прерано и предсмртно!

Пуни назив функције тог "полководеца":

Director, Office of Proliferation Detection

Међутим!

Ми чекамо кад ћеш да објавиш слику речене Јасмине са Доналдом Трампом, јербо је ваш Пајтић већ отрчао да се поклони сенилној наџак-баби Хитлери Клинтон и њеном мужу, као и чађу Хусу Обами!

Узгред је рукољубио и Мадлену Одврајт чију је канџу претходно олизао олињали Вук Драшковић!

Међутим!

Наши Срби при демонократској странци Чемерике су СВИ, СВИ, СВИ, демонстративно напустили салу кад је деда Сандерс апеловао да његови гласају за Хитлери!

Ето још један пример разлике у патриотском набоју Срба у изгнанству за разлику од проданих војвођанера, унијата, латиничара и евро-угузљуба!

Међутим!

Ово је тек почетак војвођанерског амеро-либеро-угузљубља!

У следећој рунди одлази на поклоњење и твој духовни ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице) чије име ти не смијеш ође ни да поменеш јербо Крмнад држи под контролом целокупно кумче-недоношче Јосипа Броза и Јосипа Фрање, такозвану Autonomnu Pokrajinu Vojvodinu!

Да додамо да се Киза не мучи да тражи, па каже:

David LaGraffe, Director

Office of Proliferation Detections,
Office of the Under Secretary for Nuclear Security/Administrator for National Nuclear Security Administration [NNSA],

United States Department of Energy [DOE]

Telephone, and Email available

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-08-2016, 06:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-08-2016, 10:58 AM)Mekenzi Пише:  Мирослав Паровић quotes:

Ха, ха....не ваља, ај'поново Кизо!

Тај Давид ЛаГраф (David LaGraffe) није никакав "пуковник ВОЈНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ЧЕМЕРИКЕ" него директор бироа за откривање ширења (или цурења), нуклеарног одпада или пуњења, а при атомским централама или током експериментисања са атомском енергијом уопште!

Камо среће да је под Јосипом постојало такво радно место у Винчи, не би они врхунски атомски физичари и инжењери оћелавили прерано и предсмртно!

Пуни назив функције тог "полководеца":

Director, Office of Proliferation Detection

Међутим!

Ми чекамо кад ћеш да објавиш слику речене Јасмине са Доналдом Трампом, јербо је ваш Пајтић већ отрчао да се поклони сенилној наџак-баби Хитлери Клинтон и њеном мужу, као и чађу Хусу Обами!

Узгред је рукољубио и Мадлену Одврајт чију је канџу претходно олизао олињали Вук Драшковић!

Међутим!

Наши Срби при демонократској странци Чемерике су СВИ, СВИ, СВИ, демонстративно напустили салу кад је деда Сандерс апеловао да његови гласају за Хитлери!

Ето још један пример разлике у патриотском набоју Срба у изгнанству за разлику од проданих војвођанера, унијата, латиничара и евро-угузљуба!

Међутим!

Ово је тек почетак војвођанерског амеро-либеро-угузљубља!

У следећој рунди одлази на поклоњење и твој духовни ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице) чије име ти не смијеш ође ни да поменеш јербо Крмнад држи под контролом целокупно кумче-недоношче Јосипа Броза и Јосипа Фрање, такозвану Autonomnu Pokrajinu Vojvodinu!

Да додамо да се Киза не мучи да тражи, па каже:

David LaGraffe, Director

Office of Proliferation Detections,
Office of the Under Secretary for Nuclear Security/Administrator for National Nuclear Security Administration [NNSA],

United States Department of Energy [DOE]

Telephone, and Email available

Prosvetaru, stavi naočare.

Gore piše Miroslav Parović tako da je on to rekao na svom fb profilu, a mi smo samo preneli.

Međutim!

Boškićeva mentorka Jasmina Vujić nam je ođe mnogo sumnjiva i ima veliki uticaj na njega, što se vidi da je boškić od ultra desnog stava, prešao na umereno desno a i de ka centru a posle kad se obogati onda će levo kako se to modermo kaže socilademokratski.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-08-2016, 06:41 PM)Mekenzi Пише:  Gore piše Miroslav Parović tako da je on to rekao na svom fb profilu, a mi smo samo preneli.

Кизо тебе разара Новосрбски ГЕНЕТСКИ ОЛАЈАВАЧКИ ГЕН ПРЕНОШЕЊА АБРОВА, па нами не остаје ништа друго но да, ооо туге, цитирамо ође дискута овдашњег Шумадрипца, па каже:

(31-07-2016, 11:49 AM)Шумадрипац Пише:  Кензи, претера га! Мани се СНС-ових аброва.

(01-08-2016, 06:41 PM)Mekenzi Пише:  Boškićeva mentorka Jasmina Vujić nam je ođe mnogo sumnjiva i ima veliki uticaj na njega, što se vidi da je boškić od ultra desnog stava, prešao na umereno desno a i de ka centru a posle kad se obogati onda će levo kako se to modermo kaže socilademokratski.

Хммм...за УТИЦАЈ на Бошка да имитира пропалу Републиканску странку у Чемерици (коју Брат Доналд уз велике муке извлачи са ђубришта историје), за тај УТИЦАЈ дакле, обрати се Гос'н Самарџићу ође, коме смо ми својевремено саопштили наше негодовање гледе чињенице да је Бошко везао машну-омчу оковрат и натоварио нарумењену времешну лепотицу Санду (додуше још под гаранцијом) наврат!

Међутим!

Бошко показује знаке оздрављења, Санда је решила да се посвети ђеци, несташном сину, и кујни, кнедлама, цуцшпајзу и паприкашу, па смо ми, преостали Срби, шака сиромаха, у надежди да ће Бошко, во имја Бога, ускоро да подигне учмалу Новосрбијицу наноге!

Амин, Боже дај, па кад МИ дођемо навлас'узећемо Бошка за Председника Сталешке Скупштине Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског у ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ са Русијом!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним