21-01-2017, 09:01 AM
(21-01-2017, 12:27 AM)Филип Пише:(20-01-2017, 10:26 PM)treca smena Пише: Boze procitao sam strasne stvari ali preterujete u nekim brojkama ovde pogotovo ovo koliko je ubijeno Srba u NDH.
Ko nas jebe sve redom kad Apis nije valjao ni danasnja sluzba ne moze da valja, a kralja su ubili ali kad je hteo da bude veliki Jugosloven.Skupis podatke ko seta gradom i sasvim slucano pojede ga mrak. Srbi su stoka kao narod e to je najveci problem, nama treba diktatura pa svakog meseca svi koji su preko po 100 jevreja pa kad skupis pare resavas jedno po jedno
Само у Јасеновцу 500.000 Срба преко Дрине...а остали логори, рат. Апис је асасин није добар елемент.
Наиме велики проблем код Срба у Србији је, кад је пао социјализам (комунизам) 2000. године фалио нам је још један пети октобар. Чувени борци против Слобе, Коштуница и Ђинђић чим су осетили паре променили су идеологију српског родољубља. А народ се окренуо вери коначно смо Немањићи, што је апсурд код великог броја људи ГДЕ су на делу кад је политика у питању. Ево сад су били избори...питам се само колико има прелетача из Равногорских породица. Јер ово је нека врста Недићевске
власти туђин си у својој земљи. Омладина је позитивна а за старије немам речи, секу себи прсте па опет за истог гласају. Мене као некога ко воли своју земљу и не жалим живот кад је она у питању тако ми Бога светога, јер је то најискренија љубав (српски национализам) ЈАКО иритира кад се скупи народ у цркви а притом премијер за кога гласају није верник.Такође проблем је код нас што су се сви отцепили од Србије а ми остадосмо са истим људима, политичарима.
Mesam pojmove. Evo ja nisam iz Ravnogorske porodice i zasto bi bih bio manji Srbin od bilo koga, ja sam iz Hercegovacke porodice koja poreklo pisano vuce od potomaka koji su ucetovali u vremenu Kosovskog boja i samim ti meni gledano istorjski moji koreni su daleko povezaniji nego sto Cetnistvo uopste postoji. Moji potomci su cetovali mnogo ranije a pradjeda jedan od vojvoda iz Hercegovackog ustanka.
Sledece ni jedan politicar nije patriota i svaki od njih radi za neku sluzbu jer da ne radi ni jedan ne bi dosao na vlast. Spomenu si Djindjica pa on je sam rekao treeeba bombardovati Srbiju, rat proveo u Nemackoj. A kad je dosao na vlast unazadio je Srbiju i rasprodao sve.
Sledece Crkva? Iskreno ja kad vidim ko je sve postao vernik i kako izgleda danas crkva, odnosno oni koji sluze Bogu kako su debeli i voze besna kola ja kazem neka hvala nije to moja prica. Kazu svuda ima kukolja pa evo iz ovog sto sam ja do sada video ima ih i previse.
Sledece. Stariji ljudi o njima uvek treba pricati sa postovanjem jer oni su bili u tvojim godina a ti u njihovim nisi. Omladina je u rasulu pa kevu bi prodali za kintu, svi gledaju kako ce da pobegnu sto dalje iz ove Srbije, jer je zivot samo jedan. Pa moji drugovi su rasuti po celom svetu a i oni koji nisu u procesu su da pobegnu.