Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Дуги рат Запада против Србије и парадокс историје Југославије .
https://facebookreportermonitor.wordpres...очита-ово/
Занима ме ваше мишљење у вези овога !
По мени ово је веома позната ствар и није откривена " топла вода " али има доста нама обичним смртницима непознате чињенице и мада нема или како год већ оћете нема никаквих фус нота , али мислим да вреди прочитати .
Чекам ваше коментсре на ово !
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Углед:
18
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 16,985
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
Па да, било би боље да има фуснота и да нема грешака типа да је Бејли био поручник и сл, али у основи мислим да је ОК.
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(12-07-2016, 06:23 PM)јашадр Пише: Занима ме ваше мишљење у вези овога !
Чекам ваше коментсре на ово !
За аутора се може рећи : "русофилија болест најмилија
". То засљепљује људе, па и самог аутора, због тога је неспособан да схвати да су и Руси странци, да гледају само себе и да се кувамо и у њиховом лонцу. Ватиканске и исламске свињарије је правилно разумио и описао. Али ово: Цитат:Стаљин подржава српског православног Михаиловића док се његово мишљење не промени захваљујући британској превари.
је стварно неозбиљно.
А, Петрушић је или потпуно луд или изузетно храбар, а свакако је тренутно на маргини.Чини се да је у праву за већину ствари које каже.
Углед:
18
А, Петрушић је или потпуно луд или изузетно храбар, а свакако је тренутно на маргини.Чини се да је у праву за већину ствари које каже.
[/quote]
Чини ми се да је да је превише храбар и по његовим документима чини се да је у праву
Углед:
1,870
Брада је у праву и за ово око Стаљина.
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
Чланак је за психијатрију а не историју.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Углед:
18
(19-07-2016, 04:00 AM)мунгос Пише: Чланак је за психијатрију а не историју.
Брате мунгосе појасни ову твоју констатацију .
Углед:
129
Ево само ово, ово је скроз ван памети:
Цитат: – мрачна и прикривена историја Римокатоличке цркве која је подстакла српски холокауст, у којем је убијено између 700.000 до 1.000.000 Срба, Јевреја и Рома на најгнуснији начин икада забележен. Овај број жртава не укључују више стотине хиљада Срба убијених у грађанском рату који су подстакли Британци, а који је служио као механизам за прикривање српског холокауста.
Ако је римокатолочка црква подстакла, онда би Талијани учествовали у томе, а ако не бар то, онда би бар помогли Хрвате да сами обаве посао (ништа више не би ни требало). Такође, Талијани су имали милион пута више разлога да тамане Србе од Хрвата. Али не да нијесу то радили, него су се односили боље према Србима него су то Срби били заслужили код њих.
Други дио, вриједи ли га коментарисати? Да су Британци подстакли рат против комуниста?
Углед:
129
Зашто не Талијане, ако су ови бар сто пута већи римокатолици него Хрвати? И зашто не Талијане, ако су ови имали довољну силу и средства да Србе скроз почисте, ако им је то био циљ?
И ако су Талијани имали милион пута веће разлоге него Хрвати да Србе гњаве и убијају?
Је ли ико од вас читао Карловачко владичанство од Манојла Грбића?
У њему је потанко објашњена мржња Хрвата на Србе.
Грбић, који је рођен у Војној Крајини и који је савременик захуктале мржње, кривицу за мржњу ставља на Хрвате и вели да је мржња на Србе од Хрвата потекла из локални простора и ишла у Вијену, па Пешту, па ако тамо не могу ништа Србима, онда у Рим да преко Рима који је вршио притисак на Вијену и Пешту, гњаве Србе.
Мржња Хрвата на Србе је аутохтона, хрватска и само хрватска.
Исто је и у Приморју.
Мржња је аутохтона.
То вели нико мањи и ауторитативнији него Сава Бјелановић. То Сава вели стотину пута Хрватима у лице, то вели у Србији Јовану Ристићу лично итд.
То потанко опет објашњава Александар Митровић у књизи Двадесет година српске политичке борбе на Приморју.
(Последња измена: 26-07-2016, 12:07 AM од
мунгос.)
Углед:
1,870
Зато што су Хрвати најисточнији католици. То вели нпр. хрватски свештеник Ђуро Виловић.
Углед:
129
Виловић је описао дио приче а не цијелу причу. Дио приче која се односи на цркву. Она је била црква Хрвата и радила у националном интересу Хрвата.
Довољно је видити колко су "велики католици" били очеви хрватске нације, Старчевић и павелић. Сам Старчевић је рекао за РКЦ да не вриједи ни пишљива боба.
Пројекат хрватска нација је цијела прича. И у њој су учествовали сви најбољи Хрвати, било да су најбољи вјерници или најгори.
Бјеснило мржње према Србима су увијек предводили најбољи и најписменији од Хрвата, сам цвијет хрватства.
РКЦ је била користан савезник и ту је крај приче. Томе придавати важност која не постоји је контрапродуктивно и само по себи лаж.
(Последња измена: 26-07-2016, 12:48 AM од
мунгос.)
Углед:
18
Мржња према Србима је вековна од стране Хрвата ! А теби брате мунгосе препоручујем да , ако си у могућности да дођеш до књиге MAGNUM CRIMEN - Viktor Novak , иначе књига је забрањена за штампање за време Шепе Ћопавог и тек је штампана прпшле године у комплетном издању , мислим да је штампана први пут 1960 и неке године али са цензуром са најзначајнијим деловима о Другом светском рату и зверствима усташа над недужним Православцима . Има ту пуно података о подстрехивању усташа ( Хрвата ) против Срба .
Волео бих да се позабавиш са овом књигом и видећеш о свему и биће ти , надам се јасно све . Књуга је је велика са преко 2000 страница из два дела . Иначе је написао Виктор Новак Србин из " лијепе њихове " .