Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА
#57

(10-08-2016, 01:00 PM)мунгос Пише:  Свјесни смо.
Такође смо свјесни да се тукло немилице по противницима, а да се ништа није направило - крени-стани, договорићемо се итд.

Јеста било крени-стани, али не зато што смо ми тако хтјели (можда у неким случајевима), него што смо били приморани најозбиљнијим пријетњама, а кад оне нису дале ефекат, онда интервенцијама. Уз све то плаћеничка опозиција у БГ је Милошевићу задавала страшне проблеме. Ти то знаш.
Одговори
#58

(13-08-2016, 10:16 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Зашто се нами не дозвољава приступ на тему?

То је нека грешка у форуму, није дошло до затварања неког "таг-а" највероватније (то му дође оно "[/quote]" например), у свеколиком цитирању, кад идеш на "цитат", као да хоћеш да одговориш, учитава поруку коју си послао. Зато је најбоље цитирати само једног корисника, овако, и одговарати конкретно на тврдње из цитираног Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#59

(10-08-2016, 01:00 PM)мунгос Пише:  Исто тако смо свјесни да је свака уш дигла к. на Србе кад је видила да ни Срби неће да помажу једни другима.

Или ти стварно мислиш да је исправно да Срби ратују против своји непријатеља, дио по дио, тако да се ови лакше могу обрачунати са њима?

Прости су то концепти, АЛИ! Не за Србе.
Кад њих шесторица рецимо нападну на двојицу Срба, док други десет Срба стоји около и гледа (навија) и то још та двојица туку се против ове шесторице сваки посебно.
Како то море завршити?
И кога боли к. што су се и ова двојица и ови други десет прибојавали шта ће бити ако се појави полиција. То се на улици зове једном ријечју.
Тако и у ширем смислу, у животу, политици, рату.

Већина Срба не види даље од носа и не схвата какве посљедице је то имало и какве ће још имати.
Гуд лак, што би рекли Енглези.

Јесте и ово поприлично тачно. АЛИ...
Често слушамо и читамо овакве ставове, па и на овом форуму, али није то ништа ново, нити специфично за тек протекле ратове.
Да те питам: Гдје су прекодрински Срби били да помогну Карађорђу? Док су Шумадинци тада крварили, наши су гладили агама м..а. Гдје су били 14-те, прекодрински или прекодунавски. Можемо тако до Косова, па и даље, гдје су косовски јунаци на Марици.
Ти јеси све у праву, само ја не осуђујем бни Милошевића ни остале Србе што нам нису више помагали
Одговори
#60

(13-08-2016, 10:26 AM)luka.luke Пише:  Јеста било крени-стани, али не зато што смо ми тако хтјели (можда у неким случајевима), него што смо били приморани најозбиљнијим пријетњама, а кад оне нису дале ефекат, онда интервенцијама. Уз све то плаћеничка опозиција у БГ је Милошевићу задавала страшне проблеме. Ти то знаш.

Плаћеничка опозиција није била на власти, овај други јесте. И од њега су кретали "договори" и "преговори". А он није имао везе са памети.

Не, није то почело са притисцима и приморавањима, него их је то изродило и појачало. И сам знаш, ако си био у рату, од првог данас се причало да ће се све то "ријешити политички". Паметни су пуно, ријешили су крац.

(13-08-2016, 10:48 AM)luka.luke Пише:  Јесте и ово поприлично тачно. АЛИ...
Често слушамо и читамо овакве ставове, па и на овом форуму, али није то ништа ново, нити специфично за тек протекле ратове.
Да те питам: Гдје су прекодрински Срби били да помогну Карађорђу? Док су Шумадинци тада крварили, наши су гладили агама м..а. Гдје су били 14-те, прекодрински или прекодунавски. Можемо тако до Косова, па и даље, гдје су косовски јунаци на Марици.
Ти јеси све у праву, само ја не осуђујем бни Милошевића ни остале Србе што нам нису више помагали

Напротив. То јест специфично од стварања такозане "југославије". Срби до тада ЈЕСУ помагали једни другима доста (могло је и далеко више, али добро).

Прекодрински и прекодунавски Срби су помагали Карађорђу, јер без њих би устанак умјесто Револуције, био обична сељачка буна. Или ти мислиш да је свијетло оружје и џебана падала с неба? Све од Трста и Карловца, па до Арада и Сент Андреје, Срби су понагали колко су год могли. А тек Босанци и Херцеговци? Чуо си за Бећаре? Е то су ти били углавном добровољци из други српски крајева, обично неожењени младићи. Да не спомињем Војну Крајину у којој су цијеле регименте остајале мистериозно без артиљерије, те официра и подофицира, Славонца и Личанина, који су организовали прву регуларну војску. Итд. Карађорђе је одма ударио на Босну, али тај покушај је скршен као и устанак Босанаца, не због чешања м-уда него због недостатка оружја.

Први свјетски рат да и не спомињем. Иљаде Босанаца и Херцеговаца је прешло у Србију већ 1914. год. а исто толико је већ било у Србији ђе их је рат и затекао. Да не спомињем добровољце из Аустро-Угарске војске и из Америке и свијета.

Све то итекако има везе. Ово новије дешавање се не море поредити са тим временима. Питање је колко су Срби уопште нација или народ, јер један народ да би то био прије свега ДИЈЕЛИ СУДБИНУ у судбоносним тенутцима.
Срби нијесу дијелили ништа. Енглези на Фокландима су били спремни сви изгинути за фокландске овце и пингвине. У томе је разлика. Већини Срба никако није јасно како су Енглези и Американци спремни гинути десет иљада километара од своје куће, а Срби само на пар километара нијесу (преко Дрине и Дунава).

Да не испада да ја ође кривим обични народ из било који крајева. НЕ. То је питање несретне свијести, културе, тј. недостатка исте, као и развијености и организованости једног друштва. Све остало су посљедице.
Ми смо најнесретнији народ на кугли земаљској! Не због мрски непријатеља или ко зна чега ван памети, него због тога што смо увијек имали несрећу да нас "воде" најгори и најглупљи међу нама.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори
#61

http://www.fakti.org/serbian-point/dacic...-sugerisao

Цитат:Он каже да им овог пута Хаг није од помоћи и да је понављање ове приче фарса. „О томе говоре они из некадашње и садашње Демократске странке, Тадић, Чеда и Пајтић, који су, кад је Милошевић вршио притисак на Караџића да прихвати мировни план, убеђивали Радована на Палама да тај план одбаци“, нагласио је Дачић.

Мени се то чини тачним.
Да ли хоћемо говорити о томе?

Пустимо то ко то сада каже.
Знам да је та тема осетљива поготово за оне који су били у рату. Унапред се извињавам ако ће се неко осетити увређеним.
Моји утисак је да неки мисле да је Србија могла освојити Сплит, Загреб и можда и Беч али је све зајебао Слоба јер је био комуњара.
Међутим, ја мислим да није то тако.
Одговори
#62

Па није Слоба једини тада био комуњара. Ту је целокупна ЈНА, са свим официрима и подофицирима, као и цео војно-политички врх који су једноставно на функције долазили на функције полтронством и дупеувлакањем, не истицањем знањем и способностима.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#63

(16-08-2016, 03:20 PM)ЛукаЛоко Пише:  Моји утисак је да неки мисле да је Србија могла освојити Сплит, Загреб и можда и Беч али је све зајебао Слоба јер је био комуњара.
Међутим, ја мислим да није то тако.

Ти изгледа нијеси био војник и не размишљаш војнички. Нема ту никаквог "освајања". Него излупаш противника (могло се, ихајхај)... и онда он иде за преговарачки сто као поражена или у најбољем случају слаба страна.
Па то сами Хрвати и муслимани (они који су поштени признати ствари онакве какве су биле) веле и то зна свако ко је био у рату.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори
#64

Ми би да укажемо на чињеницу да је ође дискусија скренула ка детаљима као дал'се могло ово или оно или дал'су помогли довољно ови или они,причамо о војним доктринама (ђе је Брат мунгос потпуно у праву) а заборавља се најважније, а то је:

НИЈЕ СЕ ЧИНИЛО ШТО ЈЕ ВАЉАЛО ЧИНИТИ

НА ВРЕМЕ!


Оног момента кад се сазнало за Шпегеља УМЕСТО ДА СЕ ВАСЦЕЛОМ НАРОДУ ПРИКАЗИВАО ОНАЈ ФИЛМ УЗ КУКЊАВАУ, ВАЉАЛО ЈЕ ОДМАХ УДАРИТИ, А ФИЛМ ПРИКАЗИВАТИ ПОСЛЕН КАД ЈЕ СВЕ ГОТОВО!

МИ БИ ДА ПОСАВЕТУЈЕМО ДИСКУТЕ ОВДАШЊЕ ДА СЕ ПОДСЕТЕ ДАНА КАДА ЈЕ СРБИЈА КРЕНУЛА УМЕСТО УСКОМ СТАЗОМ ПОКАЈАЊА И ПРАШТАЊА, ПУТЕМ НЕДОРЕЧЕНЕ ЛИЧНОСТИ ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА
, па каже:

http://www.youtube.com/watch?v=vdU6ngDhrAA

ОВО ЈЕ БИО ПРОПУШТЕН ТРЕНУТАК КАД СЕ НАРОД ПОЗДРАВЉА СА „ПОМОЗ'БОГ” А НЕ СА „ДРУГОВИ И ДРУГАРИЦЕ”, КАД СЕ ИЗ ЏЕПА ВАДИ ШАЈКАЧА СА КОКАРДОМ, КАД СЕ УМЕСТО ОНОГ ПОЉСКОГ МАЗУРЕКА „ХАЈЛ ШУГОСЛОВЕНИ” СВИРА БОЖЕ ПРАВДЕ" и „МАРШИРАЛА КРАЉА ПЕТРА ГАРДА”!

НАРОД ЈЕ ЗАПЕВАО „КО ТО КАЖЕ”, САМО СЕ ЧЕКАО ТРЕНУТАК ДА НЕКО ПОЧНЕ „ОД ТОПОЛЕ” ПА БИ СЕ ЗА ПАР ДАНА ИЗБИЛО ТЕНКОВИМА НА АУСТРИЈСКО-СЛОВЕНАЧКУ ГРАНИЦУ А ОНИ ШТО СУ СЕ ВЕЋ СПАКОВАЛИ У ЗАГРЕБУ БИЛИ БИ ВАН ТЕРИТОРИЈЕ НОВЕ СРБОСЛАВИЈЕ!

ПРОПУСТИЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ОБАВИМО ПОСАО КОЈИ ЈЕ СТРАШНИ БРКА ОБАВИО У РУСИЈИ КРОЗ УНУТРАШЊИ ПУЧ, ЛИКВИДАЦИЈУ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА И ВАСПОСТАВЉАЊЕ РУСКОГ БОНАПАРТИЗМА!

ПРОПУСТИЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ОБАВИМО

а)
ЛИКВИДАЦИЈУ ТИТОИСТИЧКОГ КРИМОКАТОЛИЧКОГ И УСТАШКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА

и

б)
ВАСПОСТАВИМО СРБСКИ БОНАПАРТИЗАМ НА ПУТУ КА СЛОБОДНОМ СОЈЕДИЊЕНОМ ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ И ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!

ТО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ПРАВИ ДРЖАВНИ УДАР, КАД СЕ КОРИСТИ ПРЕДНОСТ У ЧЕМЕРИЦИ ШКОЛОВАНОГ, НАЈМЛАЂЕГ МЕЂУ МЕТУЗАЛЕМИМА И БРОЗОВИМ ГЕНЕРЕАЛИМА И КОМУЊАРАМА КАО ШТО СУ БИЛИ ТУЂМАН, КУЧАН И ОСТАЛИ!

ТО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ПРЕКО НОЋИ

1.
ГЛУМИ ВЕЋИ ХАВЕЛ ОД ХАВЕЛА,

2.
КАД СЕ ДОВОДИ КРАЉ (КАКИ ЈЕ ДА ЈЕ),

3.
КАД СЕ ПРИЧА ПРИЧА О ЕВРОПСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА, ДЕМОКРАТИЈИ И

4.
УЛАСКУ У НАТО (У КОЈИ НАС ЈЕ АМБРОЗ ВЕЋ БИО УВЕО ДАВНЕ '52-Е, УЗГРЕД БУДИ РЕЧЕНО)!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ОСВАЈАЈУ ПОЗИЦИЈЕ НА ШАХМАТНОЈ ТАБЛИ И КАД СЕ КУПУЈЕ ВРЕМЕ ИЗМЕЂУ ПИЈАНОГ ЈЕЉЦИНА И ДОГАЂАЊА ПУТИНА!

ЗАКЉУЧАК:

ОНДА ЈЕ ТО СВЕ ВАЉАЛО ЧИЊЕТИ А НЕ САД, КАД НАМ НИКО НИШТА НЕ ВЕРУЈЕ ИАКО ВУК ДРАШКОВИЋ ОБЛИЗУЈЕ КАНЏУ БАБЕ ОДВРАЈТ А ВУЧИЋ ЗАДЊИЦУ ТОНИ БЛЕРА И ЏОА БАЈДЕНА!

И шта учиње „Слоба-Слобода” од свега горе наведеног?

У моменту кад пада Берлински зид и кад цео свет од пропалог СССР-а па надаље, бруји о љуцкиправима, демонократији и благодатима капитализма и кад Чемерика победоносно корача ка улози ЈЕДИНЕ СУПЕР-СИЛЕ НА ПЛАНЕТИ, он је у том тренутку нашао да објави интервју на две стране у париском „Монду” у коме се натрућа и нас*ра о свом комунизму, самоуправљању и осталим којештаријама из века који је управо пролазио !

И...

УНАЗАДИ НАС ЗА ПОЛА ВЕКА !!!

Паметном доста!

И још нешта много важније, па каже:

Да ли је југословенска комуна на челу са двојцем Марковић-Милошевић имала план „Б” у резерви за случај да је цела авнојевска БиХ решила да остане у крњој Југославији?

Познато је да је Алија Измет-беговић већ био пристао па га Амери наговорише!

А шта да није било Амера?

Шта би било да је Алија остао унутра?

Да ли би јопет било БРАТСТВОЈЕДИНСТВО илити БОСАНСКИ ЛОНАЦ-БАЛКАНСКИ МЕЛТИНГ ПОТ?!

ДА ЛИ БИ БИЛО ЈОПЕТ УДРИ ПО ВЕЛИКО-СРБСКОМ ХЕГЕМОНИЗМУ И НАЦИОНАЛИЗМУ?!

ДА ЛИ БИ КАРАЏИЋ ЗАВРШИО У ЈУГОСЛОВЕНСКОМ ЗАТВОРУ УМЕСТО У ХАГУ?!

ДА ЛИ БИ МЛАДИЋ НАПУСТИО КРАТКОТРАЈНИ СРБСКИ „ДРИМ” И СВРСТАО СЕ УЗ ДРУГОВЕ, КЛАСИЋЕ И КУМОВЕ ИЗ ЈНА, „НА ПАРОВЕ РАЗБРОЈ'С!”

ДА ЛИ БИ НАСЕР ОРИЋ ПОНОВО ОБУКАО УНИФОРМУ ЈНА?!

ДА ЛИ БИ СЕ И ВЕЛИКИ ВОЈВОД ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ И ЊЕГОВИ НАШЛИ У ЗАТВОРУ, КАО ШТО ЈЕ И БИЛО У ПОЧЕТКУ?!

ДА ЛИ БИ СЛОБА КАО НОВИ ТИТО И БАБА ЈУЛА КАО ЈОВАНКА, БИЛИ ОБЕРУЧКЕ ПРИХВАЋЕНИ ОД „МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ”?

ИСПАДА ЛИ ТО ДА МИ СРБИ ТРЕБА ДА СМО ЗАХВАЛНИ РЕХМЕТЛИ АЛИЈИ?


Пази ово је врло озбиљна анализа!

Ми знамо да Браћа Руси на свом мучном устајању из комунистичког гроба подржавају свакога ко је против душманина!

Међутим!

По свему судећи САМА ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ПОСТОЈАО ЈУЛ, БАБА ЈУЛА, ГЕНЕРАЛСКА КОМУНО ГРУПА ИТД. ГОВОРИ О ПОСТОЈАЊУ ПЛАНА „Б”!

ДА ЈЕ АЛИЈА КОЈИМ СЛУЧАЈЕМ ПРИСТАО БИЛО БИ ЈОПЕТ УДРИ ПО СРБИМА!!!

ЦЕЛА ТА КОМУНО-ПЕТА КОЛОНА ЈОШ ПОСТОЈИ, ЈОШ СЕ НАДА И ПОЛАКИЦЕ ПРЕУЗИМА ПОЗИЦИЈЕ НА ШАХМАТНОЈ ЏЕПНОЈ ТАБЛИЦИ НОВОСРБИЈИЦЕ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#65

Петрушић се поред осталог дотиче и теме о командовању и систему код нас за вријеме ратова 90их.

Одговори
#66

(16-08-2016, 11:06 PM)мунгос Пише:  
(16-08-2016, 03:20 PM)ЛукаЛоко Пише:  Моји утисак је да неки мисле да је Србија могла освојити Сплит, Загреб и можда и Беч али је све зајебао Слоба јер је био комуњара.
Међутим, ја мислим да није то тако.

Ти изгледа нијеси био војник и не размишљаш војнички. Нема ту никаквог "освајања". Него излупаш противника (могло се, ихајхај)... и онда он иде за преговарачки сто као поражена или у најбољем случају слаба страна.
Па то сами Хрвати и муслимани (они који су поштени признати ствари онакве какве су биле) веле и то зна свако ко је био у рату.
Нисам ја био војник, и наравно да је ЈНА могла војнички освојити територије, војнички али не политички.
Јер је ткз међународна заједница била на страни независности Хрватске и сваки упад у "хрватској" територији је било осуђено. Срби су већ били демонизовани за бомбардовање Вуковара.
Неки од вас и поготово ти Мунгосе подцените подршку коју су Хрвати добили са стране. Упореди то са случајем Каталоније која такође жели независност, а од тога нема ништа јер нема ниједне силе која са стране то подржи.

(16-08-2016, 09:01 PM)Громовник Пише:  Па није Слоба једини тада био комуњара. Ту је целокупна ЈНА, са свим официрима и подофицирима, као и цео војно-политички врх који су једноставно на функције долазили на функције полтронством и дупеувлакањем, не истицањем знањем и способностима.
И Ратко Младић је био комунистички кадар. Да ли се он војнички лоше показао?
И ко га је у његовој улози поставио?

Знам да то нису популарни аргументи, аргументи захваљујући којима се добијају поени.
Зашто на пример Русија не признаје суверенит Доњецке и Луганске Републике? Да ли нема сличне потешкоће?
Ових дана стално мислим, зашто Путин барем део тих силних бомби које падају над Алепо, не баца на украјинску артиљерију, која туче Доњецк, како би укри научили како се морају понашати.
Тамо и даље Руси гину, а такође код Доњецка иде крени-стани.
Зашто дићи у небеса Путина а пљувати над Слобом? Наравно, јер Путин се до сада показао као победник а Слоба је био губитник.
А људи стварно мисле да је Слоба тада имао барем малкице од моћи коју има цар Владимир?
Одговори
#67

(18-08-2016, 11:55 AM)ЛукаЛоко Пише:  И Ратко Младић је био комунистички кадар. Да ли се он војнички лоше показао?
И ко га је у његовој улози поставио?

Он је један од ретких случајева црвених официра који је показао способност, али је и даље био заражен црвенилом.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#68

(18-08-2016, 01:39 PM)Громовник Пише:  
(18-08-2016, 11:55 AM)ЛукаЛоко Пише:  И Ратко Младић је био комунистички кадар. Да ли се он војнички лоше показао?
И ко га је у његовој улози поставио?

Он је један од ретких случајева црвених официра који је показао способност, али је и даље био заражен црвенилом.

Ма да је само црвенило нипо' јада, но је исти, као и огромна већина Новосрба до дан-дањи, био заражен ЦРВЕНИЛОМ ТИТОИЗМА, што значи црвенилом БРАТСТВОЈЕДИНСТВЕНОЈУШЧЕГ АНТИ-СРБИЗМА илити ТИТОИСТИЧКОГ АУТО-ШОВИНИЗМА, што није био случај ни код такозваних "хрвата" ни код осталих комуно-сатаниста диљем земљиног шара, а нарочито не код Браће Руса које је Страшни Брка излечио од те Уљановско-Троцкистичке бољке и тамо завео СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ ђе је Рус био тај који је у СССР-у држао и нож и погачу!

Међутим!

По сведочењу оног новинара из Србске који умрије послен млад од рака, исти је био присутан кад је Младић први пут ушао у Цркву и "бацио Крст насебе", онда се, по том сведочењу, код њега нешто преломило и он је постао други човек!

Не би требало да се играмо са тим стварима, нарочито не у овим данима Вазнесењског Поста и на пар дана од Воздвиженија Часног Крста!

Руски научници су обелоданили чудесну промену у саставу молекула воде кад се иста Крстом прекрсти а још не знамо шта се догађа у Души људској кад човек Крст насебе баци!

Зато не заборавимо:

Крст је сила и слава,
Христов Крст нас спасава!

Крст је сила и знамење,
Крст је спасење!Међутим!

Мученик Младић се у Хагу, после толиких мука и два мождана удара, понаша к'о с'ума сшедшавши, па оног одвратног судијау ословљава са "друже Ори"!

Шта'ш....велике Тајне крије Душа љуцка.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#69

(18-08-2016, 03:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ма да је само црвенило нипо' јада, но је исти, као и огромна већина Новосрба до дан-дањи, био заражен ЦРВЕНИЛОМ ТИТОИЗМА, што значи црвенилом БРАТСТВОЈЕДИНСТВЕНОЈУШЧЕГ АНТИ-СРБИЗМА илити ТИТОИСТИЧКОГ АУТО-ШОВИНИЗМА, што није био случај ни код такозваних "хрвата" ни код осталих комуно-сатаниста диљем земљиног шара, а нарочито не код Браће Руса које је Страшни Брка излечио од те Уљановско-Троцкистичке бољке и тамо завео СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ ђе је Рус био тај који је у СССР-у држао и нож и погачу!

Не правим разлику између овог и оног црвенила, Слобизма, Титоизма и Стаљинизма, за разлику од тебе, за мене је све то иста болесничко-пљачкашка секта која се само огњем и мачем сажежети може.

А колико је Рус у СССР-у држао и нож и погачу довољно нам говори чињеница да и сам Стаљин није био Рус, као и да су неки од његових најближих људи од поверења око њега, укључујући и његовог личног лекара били Јевреји, али и то смо већ апсолвирали, тако да нема сврхе понављати се.

(18-08-2016, 03:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Мученик Младић се у Хагу, после толиких мука и два мождана удара, понаша к'о с'ума сшедшавши, па оног одвратног судијау ословљава са "друже Ори"!

Најочигледнији показатељ његове душевне болести јесте то што је након хапшења и после свих тих мука изразио жељу да посети гроб - Саве Ковачевића!???

Дабогда га осудили на доживотну робију. Штета што је укинута смртна казна, јер комуњаре не заслужују ништа боље, од ножа под гркљан.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#70

(18-08-2016, 04:19 PM)Громовник Пише:  
(18-08-2016, 03:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ма да је само црвенило нипо' јада, но је исти, као и огромна већина Новосрба до дан-дањи, био заражен ЦРВЕНИЛОМ ТИТОИЗМА, што значи црвенилом БРАТСТВОЈЕДИНСТВЕНОЈУШЧЕГ АНТИ-СРБИЗМА илити ТИТОИСТИЧКОГ АУТО-ШОВИНИЗМА, што није био случај ни код такозваних "хрвата" ни код осталих комуно-сатаниста диљем земљиног шара, а нарочито не код Браће Руса које је Страшни Брка излечио од те Уљановско-Троцкистичке бољке и тамо завео СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ ђе је Рус био тај који је у СССР-у држао и нож и погачу!

А колико је Рус у СССР-у држао и нож и погачу довољно нам говори чињеница да и сам Стаљин није био Рус...

Није био Рус али је као проницљив Осетин једноставно ОСЕТИО па израчуњао да му је најједноставнији начин да влада над једним народом да се ослони на исти, НАЈМНОГОЉУДНИЈИ и НАЈБОЉИ народ!

Тако је Рус у СССР-у постао СТАРИЈИ БРАТ а остали народићи МЛАЂА БРАЋА!

Довољно да Рус после распада СССР-а данас КОРАЧА УСПРАВНО и изнедри једног Путина!

Међутим!

Код нас је Амброз израчуњао да му је најједноставнији начин да влада над НАЈМНОГОЉУДНИЈИМ И НАЈБОЉИМ народом у СФР Шугославији, да се ослони на своје менторе из Трулог Запада и Енглеске чији је био агент од почетка (као уосталом и Мусолини и Павелић) па да тај народ развласти, расцепка и у сваком погледу поништи и уништи и то тако темељно да га ни рођена мати данас не би препознала!

Тако је Србин у СФР Шугославији постао ПАСТОРЧЕ а остали народићи у шугословенској породици СТАРИЈА БРАЋА И УВЕК МАЖЕНИ И ПАЖЕНИ МЕЗИМЦИ И ЉУБИМЦИ, и то од такозваних "хрвата" па до најжваљавијег шифтара!

Сасвим довољно да Србин после распада СФР Шугославије до дан-дањи није успео ни да честито устане из плитког гроба у који су га титовци комуно-сатанисти закопали оне јесени '44-е, и да отресе прашину са старе србске униформе, а камо ли да може уопште да КОРАЧА, чак и погрбљено, па није чудо да је као такав успео да изнедри У ОДСУДНОМ МОМЕНТУ само једног титића без покрића и то под будним надзором другар'це му са (пластичним) цветом у коси и вечито будном службом и ЈУЛ-ом!

Паметном доста!

(18-08-2016, 04:19 PM)Громовник Пише:  Најочигледнији показатељ његове душевне болести јесте то што је након хапшења и после свих тих мука изразио жељу да посети гроб - Саве Ковачевића!???

Нами је промакао тај детаљ, кол'ко ме памћење служи он је само посетио гроб своје ћерке у Београду.

Међутим!

Све је могуће....кад један војник није потегао оружје које му је било при руци но је допустио да га воде к'о неку бабу, све је могуће. Не дао Бог ником да изгуби присуство Духа, то је најгори могући крај.

(18-08-2016, 04:19 PM)Громовник Пише:  А колико је Рус у СССР-у држао и нож и погачу довољно нам говори чињеница да и сам Стаљин није био Рус, као и да су неки од његових најближих људи од поверења око њега, укључујући и његовог личног лекара били Јевреји, али и то смо већ апсолвирали, тако да нема сврхе понављати се.

Паааа..."апсолвирали" смо тако што си ухваћен к'о пиле у кучину како цитираш неке измишљене податке еда би појачао своје аргументе, кол'ко нас памћење служи у овијем годинама, а служи нас Богу хвала!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним