02-05-2017, 09:59 PM
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(03-05-2017, 10:11 AM)Брада Пише: Протић је мислио на Ану Карењину.Поново сам погледао, од 12,50. Више нисам сигуран. И публика је помислила да је реч о књизи ''Катарина'' и зато је аплаудирала. Сад, не знам да ли Протић мисли на ''Катарину'', или се можда извлачи да ништа не каже о тој књизи, или прави паралелу ''Карењине'' и ''Катарине'' - као две врхунске књиге.
А Вук је опет је штампао књигу само на латиници. Посљедњи роман на ћирилици му је био "Виа Романа", одличан, посље "др.Арон", "тамо далеко", "Исусови мемоари" и овај нови су сви издати на латиници.И имају исту жицу.
(03-05-2017, 07:34 PM)Милослав Самарџић Пише:Мислио је на Карењину ,али поред тога његов опис српске политичке елите у сусретима са светским политичарима је феноменалан поготово кад описује спс'-овце ха ха ха ха ,убио их је ..(03-05-2017, 10:11 AM)Брада Пише: Протић је мислио на Ану Карењину.Поново сам погледао, од 12,50. Више нисам сигуран. И публика је помислила да је реч о књизи ''Катарина'' и зато је аплаудирала. Сад, не знам да ли Протић мисли на ''Катарину'', или се можда извлачи да ништа не каже о тој књизи, или прави паралелу ''Карењине'' и ''Катарине'' - као две врхунске књиге.
А Вук је опет је штампао књигу само на латиници. Посљедњи роман на ћирилици му је био "Виа Романа", одличан, посље "др.Арон", "тамо далеко", "Исусови мемоари" и овај нови су сви издати на латиници.И имају исту жицу.
Док Тешић несумњиво хвали ''Катарину''.