Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

[Слика: 16711881_1237195156362334_7496900764899398723_n.png]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Стави себе првог на списак јербо кад МИ дођемо навлас'ми ћемо поштено, СВЕ ПО СПИСКУ!

А они који тетовирају своје тело, без обзира који су знаци и симболи у питању, ће бидну први на списку!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-02-2017, 06:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Стави себе првог на списак јербо кад МИ дођемо навлас'ми ћемо поштено, СВЕ ПО СПИСКУ!

А они који тетовирају своје тело, без обзира који су знаци и симболи у питању, ће бидну први на списку!

Кидање

- Моли се деда зћошак да не витла у лево након изласка из шатру, ће се завали у септичку јаму... Не ради нам поклопац од исту!Фала ве лепо!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Цитат:За твоју и пропаст твојих земљака крив је онај ко је одбио план Z4. Милошевић је унапред договорио да ви будете поражени и видео вас је као будуће становнике јужне покрајине. Све остало је накнадна памет која нам стиже из редова слобистичких и шешељевских.Та пожеравачка говнара је исту судбину наменила и нашим сународницима у БиХ , само су се тамо нашла два човека која наведено говно нису шљивила уопште мада је и њих успео делимично да зајебе на крају.

Та два човека из РС су мирно гледала Олују и прстом нису мрднули, иста као и Србија, а Милошевић је подржавао план З4 и слао предлоге Мартићу да га прихвати, Шешељ је био против тог плана и убеђивао нас да га не прихватимо, док су Милошевић и Драшковић саветовали Мартића да га прихвати. План З4 је одбио Мартић и народ РСК а не било ко други. Са ове дистанце је можда боље да смога прихватили са оне је 90% народа РСК било изричито против

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Да ви можете свирати све што желите, али та тадашња номенклатура у београд су послали оружање хрватима.....
Па да не дрвим од жаљење у редове Војске у РСК
Изволи
https://www.youtube.com/watch?v=UN3SL_HIVug
Шешељ је водио онда милошевићеву политику......

А колико пута је милошевић се саштао са фрањом туђманом?
А на мтин у карађорђево је био Милан Бабић......док је био жив Бабић је причао да му милошевић рекао да туђман захтева Бихач, па чак и пут од Бенковац до Дрниша....

И то бих могло мало да објашњава....како су муслимани у Бихач добили оружање од београда!

Сви још нисте ни свесни колико сте ви сви тешки непријатељи сами себи!
Одговори

Ма немојте касти. Па чуј дечки... јел кужиш? Не? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-02-2017, 07:01 PM)Србин Пише:  Та два човека из РС су мирно гледала Олују и прстом нису мрднули, иста као и Србија, а Милошевић је подржавао план З4 и слао предлоге Мартићу да га прихвати, Шешељ је био против тог плана и убеђивао нас да га не прихватимо, док су Милошевић и Драшковић саветовали Мартића да га прихвати. План З4 је одбио Мартић и народ РСК а не било ко други. Са ове дистанце је можда боље да смога прихватили са оне је 90% народа РСК било изричито против

Пријатељу мој, та два човека је неко послао у Источну Босну у то време да би нама Србима направио зајебанцију тешку. А Милошевић није био за Z4 јер да јесте тај споразум би био потписан.

Мартић је ту небитан лик скроз, један мали милицајац који је мислио да може да се петља у светску политику а на крају и сам схватио колико се зајебао.

Да сте прихватили тај споразум сад би ја лепо долазио код тебе на море а овако јадран видим само кад одем у Италију пошто спадам у ону групацију српског народа која је во вјек и вјекова завршила и са Хрватском и са Федерацијом БиХ. У Црну гору свакако не идем на море ,можда некад скокнем кад науче да се понашају.
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=lCPb4cxUlJ4

Па БЕОГРАДИЈЕ нико немужете да свати своја дела.....

Јели то у Крајини, јели то у Босни, јели то на Косово и Метохији.

”Да сте прихватили тај споразум сад би ја лепо долазио код тебе на море а овако јадран видим само кад одем у Италију пошто спадам у ону групацију српског народа која је во вјек и вјекова завршила и са Хрватском и са Федерацијом БиХ. У Црну гору свакако не идем на море ,можда некад скокнем кад науче да се понашају.”

ЈВуО?
Јели си ти овсте сигуран?
Одговори

Цитат:Пријатељу мој, та два човека је неко послао у Источну Босну у то време да би нама Србима направио зајебанцију тешку. А Милошевић није био за Z4 јер да јесте тај споразум би био потписан.

Мартић је ту небитан лик скроз, један мали милицајац који је мислио да може да се петља у светску политику а на крају и сам схватио колико се зајебао.

Да сте прихватили тај споразум сад би ја лепо долазио код тебе на море а овако јадран видим само кад одем у Италију пошто спадам у ону групацију српског народа која је во вјек и вјекова завршила и са Хрватском и са Федерацијом БиХ. У Црну гору свакако не идем на море ,можда некад скокнем кад науче да се понашају.

Слушај ме брате, та два човека су својом вољом отишла у Источну Босну, друго када је почео бљесак ВРС је била само на неколико километара, ја лично познајем Мартића и цела РСК је била сведок када је Мартић рекао Милошевићу НЕ за план З4, међу народом се то поредило са Титовим НЕ Стаљину у веруј ми да смо сви ми били сведоци томе, Мартић је тада одржао говор у центру Книна и рекао да нас је и Србија оставила и да смо довољно јаки да се сами одупремо свима и свакоме, после тога је емитована песма "Сви ти прете Крајино ти усправно стојиш" одшштампао се и плакат на којем је био крајишки војник и натпис "Остао сам сам и даље одолевам" ми смо тада у народу међу собом викали "Куда оно крка тече, куда Миле Мартић рече" за све ово постоји хиљаду сведока, а први ми Крајишници смо после све сваљивали на Слобу и Србију, шта знам, ваљда нам је тако било лакше, једини који нас је подржао у одбијању плана З4 је био Шешељ.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(13-02-2017, 10:35 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Да сте прихватили тај споразум сад би ја лепо долазио код тебе на море....

Ха,ха,ха....Србска наива је неуништива!

Кидање

ПА ЧОВЕЧЕ САМ ТУЂМАН ЈЕ КАСНИЈЕ ПРИЧАО ДА ТАКОЗВАНИМ "ХРВАТИМА" НИЈЕ БИЛО НИ НА КРАЈ ПАМЕТИ ДА ЗАИСТА ПРИХВАТЕ ТАЈ ПЛАН, А ИМАЛИ СУ У ТОМЕ ПУНУ ПОДРШКУ ЊЕМАЦА И АНГЛО-АМЕРА!

Какав лик типичног СПО угузљуба Трулог Запада, да човек не поверује да такав љуцки материјал и дан-дањи постоји!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-02-2017, 12:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ха,ха,ха....Србска наива је неуништива!

Кидање

ПА ЧОВЕЧЕ САМ ТУЂМАН ЈЕ КАСНИЈЕ ПРИЧАО ДА ТАКОЗВАНИМ "ХРВАТИМА" НИЈЕ БИЛО НИ НА КРАЈ ПАМЕТИ ДА ЗАИСТА ПРИХВАТЕ ТАЈ ПЛАН, А ИМАЛИ СУ У ТОМЕ ПУНУ ПОДРШКУ ЊЕМАЦА И АНГЛО-АМЕРА!

Какав лик типичног СПО угузљуба Трулог Запада, да човек не поверује да такав љуцки материјал и дан-дањи постоји!

Еееее распаду удбашки, па ти се кикоћеш кад се Србима неко зло деси.

Шта ти знаш шта је Z4 кад си полуписмен канађанин.
Одговори

Ееее распаду удбашки и поклониче Вука Драшковића, сина Видакова и страсног играча козарачког кола, првог међу угузљубима Трулог Запада, ти се шегачиш овде са људима, стајеш Србима на муку и баљезгаш о неком "летовању на Јадрану" да су Србски Мученици као "прихватили" З4!

Појма ви немате заједно са вашим Вождом који је лизао канџу маторе чифутке Одврајт, као он ће је шармира!

Куку нама и преосталом Србству с'вама, НАТО-Четницима!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-02-2017, 09:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Куку нама и преосталом Србству с'вама, НАТО-Четницима!

Добро је Канађанин, одмори мало, почео си психички да ме умараш.
Одговори

Што можеш говорити од људи ко могу да служу ТИТО за пола века?
Ко могу убијају своје породице у име неке нове стране политичке иделогије и да се СЕРУ на своју веру!

Па док неко као Милослав Самарџић у толико 25???????? године рада немуже да стиже до државни канал нити новине једне државе.....

Ја бих рекао да сте ГОВАНЋЕ ОД ЉУДЕ.....И ГОВАНЋЕ ОД ДРЖАВЕ.

А сви знадемо што се деси ГОВНО!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним