Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија

Била је прича да је неко од њих био рањен па су зато отишли до манастира да га закрпе тамо, али зашто су уз рањеника отишли сви а не један или двоје, остаје мистерија. 

Иначе, пре пар месеци сам у приватним разговорима предлагао идеју за убацивање четничких одреда на територију Космета састављених од официра и домаћег становништва, али акције које би предузимали сигурно не би биле овако организоване.
Одговори

(27-09-2023, 01:10 PM)Monarhist Пише:  
(27-09-2023, 12:38 PM)Бенито Пише:  Ајде, по милионити пут:
Или ће преживети Срби или удба. И једно и друго не може.

Бенито, дајте историчарски анализу догађаја.

Прича је прилично дуга. Немам тренутно времена да напишем толико дугачак текст.
Сам догађај, као што сте видели, је класичан циркус. На жалост, са великим бројем погинулих Срба.
Суштина је да је ово један од завршних чинова велеиздаје Косова и Метохије.
Одговори

Ови наши су били обични грађани и цивили без икаквог знања ратовања. Говори и чињеница три убијена а њихов један.

Да су били обучени војници држали би ллинију и ако треба одступницу за рањене. Друго ако су навукли шиптаре у клопку брда изнад бањске су морала бити покривена снајперима или аутоматима ручним бомбама и гранатама  да се шиптари ко пацови елеминишу бар њих 10-ак и натерају на повлачење.

Све у свему мени ово делује аматерески или је нека намештаљка или да су намерно жртвоовани.

У овакву акцију се не иде тек тако.

Иначе ми овакве герилско четничке акције подржавамо само да то раде обучена и војна лица а не возачи санитета.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Девић објашњава Марићу како је Милан Радојичић заправо Василије Трбић. Само сам чекао ко ће да преузме улогу првозборитеља. 
И гле чуда невиђеног....
Одговори

(28-09-2023, 10:18 AM)Бенито Пише:  Девић објашњава Марићу како је Милан Радојичић заправо Василије Трбић. Само сам чекао ко ће да преузме улогу првозборитеља. 
И гле чуда невиђеног....

Недостаје ми Просветар у овим тренуцима јер оно његово "угузљубље" је најсрећнији опис наше несреће.
Одговори

(28-09-2023, 12:27 PM)Ђорђе Пише:  
(28-09-2023, 10:18 AM)Бенито Пише:  Девић објашњава Марићу како је Милан Радојичић заправо Василије Трбић. Само сам чекао ко ће да преузме улогу првозборитеља. 
И гле чуда невиђеног....

Недостаје ми Просветар у овим тренуцима јер оно његово "угузљубље" је најсрећнији опис наше несреће.

Једини човек који је то све лепо хирушки прецизно умео  да дефинише онако како треба и постави на своје место је био Просветар.

Џабе сви новинари, твитери, телеграми, све остале друштвене мреже, аналитичари, политичари, квази историчари, један је био Просветар.

Мени Просветар као да ми је био неко најближи, много недостаје, ух, ух како ми фали да дебатујемо о Украјини....каква би то плејада коментара била...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Како ствари стоје очекује се хапшење а вероватно и изручење Косовским "властима" Милана Радоичића и осталих побуњеника који су угрозили његов мир и стабилнист на Косову и Метохији...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-09-2023, 07:55 PM)Mekenzi Пише:  Како ствари стоје очекује се хапшење а вероватно и изручење Косовским "властима" Милана Радоичића и осталих побуњеника који су угрозили његов мир и стабилнист на Косову и Метохији...

Теби стварно треба топломер.
Можеш ли да сабереш два и два? Човече, откачи се више Ал Ђазире и Ал Каиде, РТС 1 и НДХ 1.
Одговори

(28-09-2023, 08:23 PM)Бенито Пише:  
(28-09-2023, 07:55 PM)Mekenzi Пише:  Како ствари стоје очекује се хапшење а вероватно и изручење Косовским "властима" Милана Радоичића и осталих побуњеника који су угрозили његов мир и стабилнист на Косову и Метохији...

Можеш ли да сабереш два и два? Човече, откачи се више Ал Ђазире и Ал Каиде, РТС 1 и НДХ 1.

Па каже ОВАЈ, да ће Радоичић пред тужиоца, а када идеш пред тужиоца, тужиоц спрема оптужницу...

читај

https://informer.rs/vesti/politika/83265...ka-rojters

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-09-2023, 08:26 PM)Mekenzi Пише:  
(28-09-2023, 08:23 PM)Бенито Пише:  

Па каже ОВАЈ, да ће Радоичић пред тужиоца, а када идеш пред тужиоца, тужиоц спрема оптужницу...

читај

https://informer.rs/vesti/politika/83265...ka-rojters
Па, човече... Ајде што ниси схватио до сада да Овај ништа не верујеш, али када је Мица Заветница запретила Овај да "ако изручи иједног Србина...." ваљда си, као критизер те пампур коалиције, могао да схватиш да не долази у обзир да неко буде изручен.
Ем се плаши Звонка више него Бајдена, ем их неће ваљда слати доле мечки на рупу да испричају да иза свега стоји он лично.
Јел требају логоритамске таблице да би се то схватило?
Одговори

Пази овај народ је у ХХ и почетком ХХI века убио. издао, прогнао, просао десетине својух владара свих могућих титула....

А Овом нема шта да се верује...

Убиством Оливера Ивановића и довођење разних криминалаца на чело Срба са Севера КиМ изазвао јe огромну нестабилност исто важи и за Куртија који не анархиста.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

aj у 100 марке да ће Радоичић бити изручен или ће у најбољем случају да заглави дебелу робију у Србији...

Тужилац ће га испитати у својсвству осумњиченог, а не као грађанина..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, ти си изгледа од јуче међу Србима.
Одговори

(28-09-2023, 10:20 PM)Ђорђе Пише:  Мекензи, ти си изгледа од јуче међу Србима.

Одувек је Кизо међ Србима, још од пре више од 25 година...Додуше све кроз неке несрећне догађаје...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним