Поруке: 7
Теме: 1
Придружен: Dec 2016
Углед:
0
Купујем књигу: "Дража Михаиловић у извештајима америчких и британских обавештајаца" , или мењам за књигу: Иван Авакумовић "Михаиловић према немачким документима" Савез ослобођење Лондон 1969
(Последња измена: 15-12-2016, 01:44 PM од
istrazivac.)
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Мислим да можеш ту књигу да нађеш у пдф-у негде на нету, потражи, немој да бацаш паре без потребе. И Авакумовић може да се скине са нета, вероватно га сви и имају.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
0
Од Ивана Авакумовића "Михаиловић према немачким документима" имама две књиге тако да једну уступам за дело "Дража Михаиловић у извештајима америчких и британских обавештајаца" или купујем
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Напиши е-маил да ти је пошаљем. Може и на пп, ако нећеш овде.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
0
Треба ми наведена књига од Миодрага Пешића за Библиотеку Матице српске! Да ли је неко спреман да је дарива библиотеци, или је пак прода. Није од стране штампарије достављен обавезан примерак.
Углед:
0
Дали је могуће да има 95 прегледа овог поста, а да нико нема књигу коју тражим? Могу да уступим неку другу књигу за дело које је тражим!
Углед:
0
132 прегледа, а нико да ми понуди књигу. Нека неко изађе са ценом, даћу колико се тражи, дупло од набавне цене, тродупло...
Поруке: 2,279
Теме: 22
Углед:
233
A која је "набавна" цена?