Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сексуалне активности у ЈВУО и "НОП-у"

Невјероватна ми је изјава историчара Предрага Марковића, који је писао 2011. године (не знам дал је завршио и објавио) књигу ни мање ни више него о педерима у српској историји са насловом "Геј великани српске историје". То што један од "главних" историчара у Србији пише такву књигу је жалост сама по себи, али ова његова изјава ме стварно зачудила:
"Što se tiče Drugog svetskog rata, i partizani i četnici su imali strog stav.Poznato je da partizani nisu odobravali ni heteroseksualnu ljubav u svojim redovima. Što se tiče četnika, ostalo je zabeleženo da su streljali nekoliko homoseksualaca u skladu sa pravilima kraljeve vojske", kaže Marković.

А оно истина баш супротна, опште је позната чињеница о свакаквим љубависањима у партизанским редовима, болешчинама итд. почевши од Броза па до обичних редова. Познат је и случај Јанкетића док је био партизан, познати су и педерлуци код њих, ал то је мање битно сад. Само ме занима како би одговорио на питање откуд толико онда жена у партизанима..

Онда изјављује још једну небулозу:
Sklonost ka istom polu među muškarcima jača u patrijarhalnim i ratničkim kulturama, tvrdi on i naglašava da je ona često povezana sa prezirom prema ženama - "popišuljama", "ženetinamа".

Као педере у нашој историји наводи Мику Аласа, Слободана Јовановића, Ђорђа Карађорђевића, ђенерала Петра Живковића (који је по Марковићу злостављао своје гардисте) итд.
Одговори

Е, машала!!! Само још то нам је фалило.
ПС Још ако обрадимо као Марковић.
Одговори

(05-01-2017, 01:35 AM)Романија Пише:  Невјероватна ми је изјава историчара Предрага Марковића, који је писао 2011. године (не знам дал је завршио и објавио) књигу ни мање ни више него о педерима у српској историји са насловом "Геј великани српске историје". То што један од "главних" историчара у Србији пише такву књигу је жалост сама по себи, али ова његова изјава ме стварно зачудила:
"Što se tiče Drugog svetskog rata, i partizani i četnici su imali strog stav.Poznato je da partizani nisu odobravali ni heteroseksualnu ljubav u svojim redovima. Što se tiče četnika, ostalo je zabeleženo da su streljali nekoliko homoseksualaca u skladu sa pravilima kraljeve vojske", kaže Marković.

А оно истина баш супротна, опште је позната чињеница о свакаквим љубависањима у партизанским редовима, болешчинама итд. почевши од Броза па до обичних редова. Познат је и случај Јанкетића док је био партизан, познати су и педерлуци код њих, ал то је мање битно сад. Само ме занима како би одговорио на питање откуд толико онда жена у партизанима..

Онда изјављује још једну небулозу:
Sklonost ka istom polu među muškarcima jača u patrijarhalnim i ratničkim kulturama, tvrdi on i naglašava da je ona često povezana sa prezirom prema ženama - "popišuljama", "ženetinamа".

Као педере у нашој историји наводи Мику Аласа, Слободана Јовановића, Ђорђа Карађорђевића, ђенерала Петра Живковића (који је по Марковићу злостављао своје гардисте) итд.

За Петра Живковића је познато да је био педер још из времена док је био млађи официр. Ово је разлог што је још тада био омрзнут у војсци. Што се тиче Слободана Јовановића и принца Ђорђа тај податак ми није познат.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним