Поруке: 2
Теме: 0
Придружен: Sep 2018
Углед:
0
Ситуација је мало сложенија. Ајде да причамо шта се уствари дешава са црквом тј СПЦ.
Наравно да су тачне оптужбе Артемија све од реда јер нас једе екуменизам и Њу Ејџ.
Са друге стране сам одувек сумњао на Грешног Милоја јер сам знао ко је и шта је. Значи мурија контролише и једне и друге али је бит у томе да ће управо Сава Јањић и Теодосије поклонити Албанској православној цркви све манастире и цркве(160) и тако обрисати сваки траг да је то било српско. Да православно али Албанско као и у Хрватској и 1912 са Албанијом која је створена на територији Старе Србије. Где је СПЦ да прича о томе и шири??? Нема јер су саучесници. Постали смо Унијати Конвертити шта већ ал са православљем немамо благе везе. Покршили смо све каноне и молимо се Папи. Добро највећа светска сила а ми нејаки. Разумем. Готово, растирили су нас.
Али чему твоја одбрана СПЦ???
Поруке: 14,435
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Пре свега добродошао на форум!
Најпре и преко је потребно чувати Цркву од таквих попут тебе који нон-стоп кевћу и лају по Њој.
Не знам да ли си СНС Сендвичар или Марковит(Артемит), или можд' неки радикалски ултрадесничар или Љотићевац. Зато што су свима њима заједничке те лажи који си изнео.
Што се тиче Папе.... СПЦ нема Папу нити се моли Папи, али зато ткзв. ЕРП у Егзилу има свог Папу.
Уздравље!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(02-09-2018, 07:37 PM)Шумадинац Пише: Пре свега добродошао на форум!
Најпре и преко је потребно чувати Цркву од таквих попут тебе који нон-стоп кевћу и лају по Њој.
Не знам да ли си СНС Сендвичар или Марковит(Артемит), или можд' неки радикалски ултрадесничар или Љотићевац. Зато што су свима њима заједничке те лажи који си изнео.
Што се тиче Папе.... СПЦ нема Папу нити се моли Папи, али зато ткзв. ЕРП у Егзилу има свог Папу.
Уздравље!
Сад си почео и сам са собом да разговараш....
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 02-09-2018, 08:35 PM од
смедерево.)
Углед:
875
(03-09-2018, 04:57 PM)Михаило Пише: Биће да си неупућен.
Узми и прочитај шта је то екуменизам јер би поцрвенео да знаш.
Мада нико не може бити толико слеп па то приписујем острашћености.
Ево екуменизма на делу мада је и то да се Вучић бори као лав за Косово или скандалозне слике са Брнабићком.
Ево твог јунака на УЧК прослави како се весели.
Јел ово прикривати?
https://youtu.be/us7pQ-T5iGk
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Д М
Углед:
875
Д М
Углед:
875
Оно кад се од окорелог комуњаре преобразиш у ортодоксног "православца"
Д М