Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Ми одлазимо у топле крајеве тако да ве остављамо са неким ликовима, да их саден не иментујемо, којино ће без нас морати да трче укруг, да кевћу и сами себе зареп уједају!
Такође Пост је, бели мрс једемо па нами не приличи да се ође са истима надгорњавамо нарочито што наше мисли моделатори бришу а речени ликови имају зелено светло да за нами трче и лају "Љотач,кљуб..." итд.
Враћамо се, ако Бог и срећа дадну, маја месеца кад и ође окопни!
Поздрав свима и праштајте ако смо кога уцвијелили!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Путуј игумане, и за манастир не брини.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 9,122
Теме: 234
Углед:
373
(23-02-2017, 01:14 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Ми одлазимо у топле крајеве тако да ве остављамо са неким ликовима, да их саден не иментујемо, којино ће без нас морати да трче укруг, да кевћу и сами себе зареп уједају!
Такође Пост је, бели мрс једемо па нами не приличи да се ође са истима надгорњавамо нарочито што наше мисли моделатори бришу а речени ликови имају зелено светло да за нами трче и лају "Љотач,кљуб..." итд.
Враћамо се, ако Бог и срећа дадну, маја месеца кад и ође окопни!
Поздрав свима и праштајте ако смо кога уцвијелили!

Aj sa srećom, uživaj na Karibima, toplim morima i egzotičnoj hrani.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,797
Теме: 51
Углед:
165
Пустиња ће плакати за тобом.
У славу предака, на понос потомака!!!
http://cojstvo.rs/
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Са срећом пошао. Лепо се проведи, скупи енергије па се врати у старом елану.
Биће досадно без тебе, без твојих доскочица и "слова о језику".
Знаш како, ђеца ко ђеца, немају они разумевања за "Старину Новака".
Што се Мите - љотана тиче... Хмм, Неби ја против Св. Николаја србскога, који је држао слово над одром покојног Мите.
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(23-02-2017, 09:56 PM)Јеремија Пише: Са срећом пошао. Лепо се проведи, скупи енергије па се врати у старом елану.
Биће досадно без тебе, без твојих доскочица и "слова о језику".
Знаш како, ђеца ко ђеца, немају они разумевања за "Старину Новака".
Што се Мите - љотана тиче... Хмм, Неби ја против Св. Николаја србскога, који је држао слово над одром покојног Мите.
"Истина, Николај је тада говорио на сахрани погинулог у саобраћајној несрећи Димитрија Љотића, али као религиозног човека (који се покушавао и раније везивати за Николаја, мада је сам Николај одбијао да је „љотићевац”), али то је био, као и обично код Николаја, усмени говор, тако да оно што је тек 1949. г. објављено као „текст” његовог говора Љотићу, по нама, није аутентично..."
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
Заиста ће бити досадно без Просветара. Он је, од свију нас, овде најоригиналнији.

И престаните више са тим Љотићем. То је било пре више од 70 година...
Зна се ко су највећи српски непријатељи. То су разне интернационале. Црвене, црне, ватиканске, муџахединске, банкарске, неолибералне, педерске, педофилске, бициклистичке...
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!