Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СНС ПРОЈЕКАТ "ЗАВЕТНИЦИ"
#1

[Слика: IMG_0763.jpg]


ВАТИКАНСКИ ПРОЈЕКАТ СРПСКИ САБОР ЗАВЕТНИЦИ


Много пута до сада у историји српску десницу су оснивале западне службе и тиме уништавале комплетан Српски народ.

Изузетак није ни данашње време када у српској престоници парадирају агенти скоро свих западних земаља, па се Београд и не може назвати аутентичним српским градом, поготово када се погледа ко седи у званичним институцијама тог града.


За разлику од Београда, постоји много градова који су праве српске престонице, а где људи живе на граници егзистенције, јер је циљ налогодаваца са Запада да се уништи есенција Српског народа, а то су Шумадија, Поморавље, Банат и други делови Србије, а да се народ пресели на једно место где ће се лакше контролисати.

Интересантна је појава више десничарских покрета, који се највише појављују по друштвеним мрежама, а у својој суштини не постоје. Један од таквих покрета су и Српски Сабор Заветници.


Ова појава је врло интересантна, јер се на челу организације се налази један Македонац. Немајући ништа против једног од народа са којима су Срби пријатељи кроз историју, ипак треба погледати мало и другу страну медаље, па видети да се историја понавља.

Председник Заветника је Стефан Стаменковски. Након бројних афера продаје мандата и финасијског криминала, групица радикала је оформила овај покрет на челу са горе наведеним.

Наиме за све оне који не знају како су Македонци попут Стаменковског подупирали Србе, погледајмо једну биографију његовог сународника који је радио на сличном ватиканском пројекту.


Сви знате да су атентат у Марсеју на краља Александра урадиле усташе, али можда нисте знали да су управо Македонци одиграли главну улогу по налогу Ватикана.

Владо Черноземски се родио 19. октобра 1897. године као Величко Димитров Керин у бугарском селу Каменица које је данас део града Велинграда. У младости је био алкохоличар, али се касније отргао од тог порока и постао вегетаријанац. Током Великог рата служио је као инжењер у бугарској војсци.
Постаје познат као Владо Шофер, а почетком двадесетих година улази у ВМРО, македонску револуционарну организацију и прикључује се оружаном устанку македонских бугарашких четника против српске власти, претежено се борећи у регионима Штипа, Кочана и Радовиша. Постаје познат по својој храбрости и дисциплини.

Након што је Иван Михаилов 1925. године постао нови вођа ВМРО, креће на атентаторски поход и врши ликвидацију комунистичког посланика Дима Хаџидимова, након чега је ухапшен и осуђен на смрт. Пресуда никада није извршена, и он је побегао.


Две године касније предложио је својим саборцима из ВМРО да се опаше експлозивом и уђе у зграду Лиге народа у Паризу и дигне се у ваздух како би скренуо пажњу свјетске јавности на питање и “патње” Македонаца (који су, из њихове перспективе, Бугари), али је његов предлог одбијен. 1929. године улази у кооперацију са усташама, због заједничког циља који је био разбијање Југославије. Годину дана потом убија једног супарничког припадника ВМРО због чега је поново осуђен на смрт али је поново помилован 1932. године.
Након што је пуштен из затвора, Черноземски је нестао. Заправо је отишао у Италију где је постао инструктор усташких терориста у кампу у Борготару, а потом и у њиховом кампу у Мађарској.

Главна функција овог логора је била планирање атентата на краља Александра И Карађорђевића. Као инструктор је дошао до закључка да су остали чланови тима психолошки неспремни и одлучио је да сам изврши убиство.


Дакле, сарадња Македонаца и Ватикана није прича од јуче.
Како то један други Македонац спроводи данас заводећи српску омладину. Па ни ту се није много променило. Јуче Черноземски у сарадњи са Ватиканом, данас Стаменковски. Дода ли се овоме да је заменик председника Данијел Игрец, Хрват из Копра, онда је јасно колико је овај покрет “српски”.


Са друге стране Милица Ђурђевић, своја медијска појављивања реализује на Пинк ТВ-у, па не треба бити много паметан и претпоставити како се долази на телевизију која је Вучићев и Вучичевић бастион.


Нацији која је “пинкована”, тј. којој се брише идентитет путем најнакараднијих тв програма које промовише овај својевремено “јуловски” пројекат, на листи старлета придодана је још једна, овај пут политичка.
Нажалост, заведене омладине у Србији ватикански нунцији су их упрегнули у своје кочије, па је неопходно да се патриоте што прије окупе на здравим основама.


Заветници су се у недостатку, економског програма окренули нападу на све људе који су Српски пријатељи. Опробана неофашистичка метода. Немајући шта конкретно да понуде осим полуголих промотерки у луксузној гардероби на промоцијама покрета, јер не постоји реална политика.


Занимљиво да су се на удару нашли Иван Пернар, човек који је први у Хрватској назвао Олују етничким чишћењем и Јасеновац геноцидом, па се његова матична странка оградила од ових ставова. Осим тога Пернар је један од првих људи на Балкану који се успротивио ЕУ и НАТО, те о томе јавно говорио у Хрватском сабору. Такођер, Пернар је подржао Русију и састао се са руским званичницима у Руској амбасади у Загребу.


Међутим, када је Пернар рекао да је напустио католичку цркву, и то јавно објавио, те дигао велику буру у Хрватској. Провео је и Божић у Српској Православној цркви у Загребу, а онда је кренула лавина по друштвеним мрежама од стране Заветника. Не треба бити претерано паметан да се види рукопис ватиканских нунција у овом нападу.


Друга личност коју Заветници нападају је Борис Малагурски, дописник Руссиа Тодаy из Београда. Човјек који је са своја два филма Тежина ланаца и Тежина ланаца 2, обишао цели свет и пронео истину о страдањима Срба у ратовима 90-тих и у време НАТО бомбардовања.

Занимљиво да је филм Бориса Малагурског Тежина ланаца 2, премијерно емитован на РТ у приме термину, те да је репризиран неколико пута. Не треба трошити речи на то колико Руси цене и поштују овог српског аутора.

Треба рећи и да је Малагурски раскринкао целокупну сорошевску заверу око невладиних организација у Србији, те њихово финансирање.
Е такав Борис Малагурски је трн у оку окупатора са Запада, и мета Заветника.
Дакле, два отворено проруска човека су нападанута из свих оруђа.


Јасно је за чији интерес лају млади лајавци из овог “назови” покрета, који на чудан начин долази до велике количине новца, до промоције по Вучићевим медијима, на које слободни новинари не могу доћи у Србији.


Трн у оку Заветника су и Двери, које су својим заслуженим ангажманом кроз дуги низ година избориле и парламентарни статус у Србији, а њихов лидер Бошко Обрадовић је својим дискусијама поставио нове стандарде у српској политици. Дакле, још један проруски покрет смета Заветницима. Немајући иза себе акције и пројекте, а да не говоримо о програму, свој ангажман Заветници креирају на персоналним нападима на Бошка Обрадовића.


Интересантно да им праве усташе не сметају и да нису никада предузели ниједну акцију против отворено прозападних институција. Махање заставама по Београду, где се већина њихових акција и завршава (у кругу двојке), нема баш никаве везе са српским интересима у другим крајевима Србије или Републике Српске.


Такођер је симптоматично и то да Заветници никада нису осудили понашање парацрквених расколника који раде на разбијању СПЦ. Како би и могли, када иза тог пројекта стоје њихов налогодавац Ватикан.


Интересантно је да и Српска Радикална Странка и Двери, као главни представници деснице у Србији имају готово идентично мишљење о овом покрету и сматрају их неаутентичним.
Није зато ни чудо да нико од српских интелектуалаца није озбиљно подржао овај пројекат, јер су врло брзо схватили о чему се ту ради.

Не може се рећи да идеја није добра, једино што овом покрету фале су Срби.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#2

https://www.youtube.com/watch?v=n-8Xahq1AeE
Одговори
#3

Квази политичка организација секташких тенденција под називом “Заветници” једна је огромна превара заснована на лажном патриотизму, психолошким обманама и злоуптребама неискусне омладине.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#4

Двери и ДСС?
Одговори
#5

(02-03-2017, 02:21 AM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Двери и ДСС?

[Слика: IMG_0741.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#6

Све паметан до паметног ! А шта су СНС , СПС , ЛДП , Чанак и остали који се ротирају на власти од 1991 године до данас ? Да заборавих и ДС и све још партије који се врте око власти па СПО и Драшковић ?Шта је са Вуком Јеремићем , Борисом Тадићем ! Једино није , пардон извините на грешки , Александар Вучић он је патриота до ку..а ! Па баш ми је нешто и сумњив и СРС заједно са Шешељом .
Значи сви који се залажу за Србију ван ЕУ и НАТО су по вама Ватикан и његови сателити !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори
#7

(02-03-2017, 10:53 AM)јашадр Пише:  Све паметан до паметног ! А шта су СНС , СПС , ЛДП , Чанак и остали који се ротирају на власти од 1991 године до данас ? Да заборавих и ДС и све још партије који се врте око власти па СПО и Драшковић ?Шта је са Вуком Јеремићем , Борисом Тадићем ! Једино није , пардон извините на грешки , Александар Вучић он је патриота до ку..а ! Па баш ми је нешто и сумњив и СРС заједно са Шешељом .
Значи сви који се залажу за Србију ван ЕУ и НАТО су по вама Ватикан и његови сателити !

Не сви! Само Заветници, о коме је реч.

Да се разумемо... дати глас Заветницима = дати глас Вучићу = дати глас ДОС- овцима = дати глас Шекију.

Мада Заветнике држе с једне стран' Ватикан, док с' друге Вучко и СНС!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#8

Брате Шумадинац изгледа не треба никоме веровати него народ да узме усране мотке и да се створи анархија и онда до ку..а ! Пун ми је куфер препуцавања те ови су овакви те они су онакви ! То се почиње апострофирати посебно када се распишу неки избори у овој јадној Србији ! Ако Аца драмбосер не отвори медије за све такмичаре и не чује народ ко како прича онда треба ударити на на уреднике електронских медија и направити слободну Србију . Овако ће наредни 300 година владати " драмбосер " . По мени лично после уласка у парламент Двери и њиховим наступима види се ко је права опозиција . Вероватно , ма не вероватно , него би се променила изборна слика у Србији . Неко ће рећи има их на интернету али колико ми се чини да су Срби неписмени и не користе овакве могућности поготову старију житељи који само гласају за владајућу клику и треба натерати рају да изађу у што већем броју на изборе ! Али како ? СНС има своје гласаче и редовни су на гласању .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори
#9

(02-03-2017, 12:29 PM)јашадр Пише:  СНС има своје гласаче и редовни су на гласању .

Да.

Чувена радикалска гласачка дисциплина. Они вероватно имају и људе који проверавају ко је гласао а ко не.
Одговори
#10

Dveri Ustase nema dalje
Одговори
#11

(02-03-2017, 10:26 PM)treca smena Пише:  Dveri Ustase nema dalje


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#12

(02-03-2017, 10:26 PM)treca smena Пише:  Dveri Ustase nema dalje

Какав идиотизам ! Ја немам речи !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори
#13

.
ЗАВЕТНИЦИ СКУПЉАЈУ ПОТПИСЕ да постану странка, мреже брује да им помаже СНС


Организација Заветници ових дана би требало да се региструје као нова политичка странка у Србији. Сакупљање 10.000 потребних потписа за оснивање Српске странке Заветници је у току.

За то време друштвене мреже брује како у оснивању ове странке, заправо учествује владајућа партија – Српска напредна странка.

Изјашњавају се као русофили, против су чланства Србије у ЕУ и НАТО. Заветници су седам година били покрет, сада желе да постану странка.

„Желимо да пружимо људима алтернативу – који не проналазе себе ни у владајућој структури, али ни у Савезу за Србију као опозиционом блоку“, каже Милица Ђурђевић Стаменковски, портпарол Заветника.

Да би постали странка треба им 10.000 потписа. Тврде да су, за неколико дана, успели да прикупе скоро 7.000 хиљада. На друштвеним мрежама појављују се информације да им у томе помаже владајућа Српска напредна странка, као и да чланови СНС-а запослени у јавним службама у Старој Пазови, Житишту, Белој Цркви, Панчеву, Руми данима одлазе код нотара и уписују се као оснивачи Српске странке Заветници.

Н1: Ви немате проблем с тим да неко буде члан СНС-а и Заветника?

Ђурђевић Стаменковиски: Не, ја немам проблем да неко буде члан било које странке, није реч о организованом скупљању, просто постоје људи који на приватној линији припадају неким другим странкама, а одазвали су се својим комшијама који воде одбор Заветника и помогли да се тај процес приведе крају.

На прикупљање потписа Заветници позивају и на свом Фејсбуку, где наводе да заинтересовани Београђани могу доћи на Трг Николе Паића број 7. Међутим, на тој адреси уместо нотара у наведено време, били су само портири зграде у којој се налазе Вечерње новости – дневни лист у власништву државе.

Нотара нема, али су нам у Вечерњим новостима дали папирић са бројем телефона, на који можемо да контактирамо заветнике.

Мушки глас (Заветници): Имамо на другој локацији скупљање и ја бих вам организовао превоз, ако сте тачни, па ћемо Вас вратити на исту локацију после.

Колико новца за нотара да понесем?

Заветници: То је све добра воља, али то у суштини ми покривамо.

Овера потписа код нотара је око 500 динара, тако да ће Заветници оверавање 10 хиљада потписа морати да плате више од 40.000 евра.

„Што значи да су то опет и логистички трошкови и материјални трошкови, који не може много самосталних удружења или група грађана, који су већ излазили на изборе, сами то да ураде. Тако да на тај начин једна странка која има јаку инфраструктуру, која има значајне ресурсе као што је код нас Српска напредна странка, на тај начин може да ствара своје партије сателите, и да злоупотребљава закон, јер је то злоупотреба права пре него кршење права“, каже Вујо Илић (ЦРТА).

На парламентарним изборима 2016. Заветници су били далеко од преласка цензуса, са освојених мање од један одсто гласова. Слична ситуација поновила се и на престоничким изборима, прошле године, када је за Заветнике гласало око 5.000 Београђана.Н 1

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#14

.
ЗАВЕТНИЦИ НА ЛИСТИ СПС-А!


Члан Социјалистичке партије Србије (СПС) у Бечеју повукао се са већ проглашене листе за локалне изборе у том граду, јер се на листи налазе и представници десничарске странке Заветници, рекао је новинарима извор из локалног СПС-а.

Према тим наводима, са листе се повукао предузетник Данило Дорословачки, а СПС неће имати право да уместо њега дода новог кандидата.

Дорословачки није желео да говори о разлозима одустајања од кандидатуре за одборника Скупштине општине Бечеј.

Медији су недавно пренели да је кандидат са листе СПС-а Саша Димитријевић из странке Заветници осуђиван јер је „својој тетки украо 40.000 швајцарских франака“.

Извор из СПС-а је додао да је кривична пријава поднета и против још једног кандидата са изборне листе СПС-а.

Данас
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним