Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

О књизи ''Тајне Вукове реформе'' на ТВ Нови Сад

Одговори

Два питања:
Овај те новинар баш. готивио, изгледа. Шта је било са њим?
Да ли си ти икада био боље ( скупље) одевен у животу, него у овом периоду?
Одговори

Блажо је после био по разним телевизијама, и на ТВ Војводина, ТВ Зрењанин. И сада је у ствари на ТВ Војводина, последњи пут кад смо се чули, пре две године можда.
Нисам схватио друго питање? Јел мислиш да је ово што сам носио овде скупо или јефтино?
Одговори

Без зезања, стварно си добро обучен. На страну што не волим зелену боју у одећи, али овај интервју одлично изгледа. Вероватно, има заслуга и расвете, камере и режије.
Што се тиче водитеља, смета ми тај стил Мира Адања- Полак, као неко унакрсно испитивање. Није задатак , макар не кад је култура у питању, да госта кога је довео испрескаче питањима, желећи да покаже да је начитан.
Озбиљне телевизије треба да следе пример овог новинара ( заборавих име) који на РТС-У ради емисију Срби и Европа.Сви његови гости, а већина су крем српске интелектуалне елите, су више рекли у његовим емисијама, него на другим ТВ наступима. У томе има много заслуга и овог еминентног новинара.

Сетио сам се, Војислав Лалетин се зове уредник и водитељ емисије Срби и Европа.

Сетио сам се, Војислав Лалетин се зове уредник и водитељ емисије Срби и Европа.
Одговори

Што се тиче одевања, као и финансија уопште, ситуација је све гора и гора, као и код већине.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним