(01-05-2017, 11:50 AM)ЈВуО-КГ Пише: Вајсхаупт је образовање је стекао у Инголштату, на универзитету где су професори били језуити, али он сам то није био.
Пај'сад ово:
СТЕКАО ОБРАЗОВАЊЕ ОД ПРОФЕСОРА ЈЕЗУИТА АЛ' НИЈЕ БИО ЈЕЗУИТА!
То ти је као "стекао образовање на политичким курсевима у УДБИ код Тите ал'није био комуњара и удбаш"
Шта'ш....
(01-05-2017, 11:50 AM)ЈВуО-КГ Пише: Око Стаматовића нећу да коментаришем ништа,рећи ћу само да је лепо што се у Србији нешто гради...
....на Први мај, Празник радног народа, вештица, бабарога, караконџула и Варпулгијских ноћи!
А што та акција није на Ђурђевдански Уранак него на лажни Првомајски, то Новосрбу не смета!
Зашто?
Па зато што је Новосрб!
Докле ћемо да живимо као Народ оболео од
ШИЗОФРЕНИЈЕ-УДВОЈЕНОСТИ ЛИЧНОСТИ на нивоу нације?!
Докле?!
ДОКЛЕ:
ДВА УРАНКА !!!
ДВЕ НОВЕ ГОДИНЕ !!!
ДВА ПИСМА !!!
ДВА КАЛЕНДАРА !!!
ДВЕ ИСТОРИЈЕ !!!
ДВА „АНТИФАШИСТИЧКА ПОКРЕТА” !!!
ДВЕ СТОЛИЦЕ на којима истовремено седимо иако се исте налазе у две различите собе !!!
ДВА ЛИЦА !!!
ДВЕ ИСТИНЕ !!!
ДОКЛЕ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ ?!!!
Сад и КОМУНО-САТАНИСТИЧКИ „ПРАЗНИК” И ТАКОЗВАНИ „ПРВОМАЈСКИ УРАНАК” ПОСТАДЕ НЕКА ТРАДИЦИЈА !!!
Одкад то и ко је тај „УРАНАК” увео уместо Србског
ЂУРЂЕВДАНСКОГ УРАНКА који вуче порекло још из пред-Хришћанских дубина Србске Историје и Србског Бога Јарила, Празника кога је Црква наша Благога Господа Исуса Христа прихватила и дароавала нам Уранак на Светог Георгија Победоносца!
Ми немамо ништа против да потомци Срба комуно-сатаниста и атеиста који још тугују за Јожом Амброзом и његовим временом, празнују свој Први мај али нека то чине као што сличне групације у целом свету раде, нек'изађу па нек'протествују због социјалне неправде и тако то!
АЛИ НЕК'НАМИ СРБИМА НЕ КРАДУ И НЕ ФАЛСИФИКУЈУ
У Р А Н А К
КОЈИ ЊИХОВИ ИСТОМИШЉЕНИЦИ У СВЕТУ НЕ СЛАВЕ, НИТИ ИДУ ЗОРОМ ЗА ПРВИ МАЈ У ПРИРОДУ ДА ПЕКУ ЈАЊЕ !!!
СВАКОМ СВОЈЕ, БИВШИМ СРБИМА ЊИХОВО А НАМИ НАШЕ!
САД И КОМУНО-САТАНИСТИ РАДЕ КАО БИВШИ СРБИ А САД КРИМО-КАТОЛИЦИ И ПОТУРИЦЕ, КОЈИ У ПАПУ И МУХАМЕДА ВЕРУЈУ А СРБСКЕ СЛАВЕ ПРАЗНУЈУ И ИКОНЕ У ДУВАРИМА И НА ТАВАНИМА ЈОШ УВЕК ЧУВАЈУ!
Дошло је време да се прекине са
НАЦИОНАЛНОМ ШИЗОФРЕНИЈОМ,
СРБСКО, „СТАРО МИ ДАЈТЕ ШТО МИРИШЕ НА СУВ БОСИЉАК...” што рек'о Бора Станковић!
„МОЖЕ СЕ БИТИ ОРАО А МОЖЕ СЕ БИТИ И ЦРВ-АЛ'НЕ МОЖЕ СЕ БИТИ И ОРАО И ЦРВ У ИСТО ВРЕМЕ !”
Иначе на германском Западу светковина првог маја у рану зору била је још од најдавнијих времена светковина везана за пировање и дружење са вампирима и сатанским силама кад се славила богиња Валпургија која је преживела све до Фауста и „Walpurgisnacht”!
На словенском Истоку ноћ и зора на први мај су такође везани за вампире и вештице но ми то нисмо славили као Германи но смо се од злих сила склањали!
КО НАМА СРБИМА ДОНЕСЕ ОБИЧАЈ ДА СЛАВИМО ВАЛПУРГИЈСКЕ НОЋИ?!
КО БИ ДРУГИ НЕГО КОМУНО-САТАНИСТИ ... ЧИВЕ ИЗ СЕГЕДИНА И ПЕГАВОГ МОНСТРУМА ЈОЖЕ АМБРОЗА!
СЛАВЉЕЊЕ ВАЛПУРГИЈСКИХ НОЋИ И НОВЕ ГОДИНЕ ПРЕ БОЖИЋА ВАЉА ПОСЛАТИ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ И ТАКО ЋЕ И БИТИ ЧИМ СЕ ВАСПОСТАВИ ПРАВОСЛАВНА СРБСКА МОНАРХИЈА!
АМИН, БОЖЕ ДАЈ!
По пелцеру трбатог, пегавог па колмованог, у мидере утегнутог швапског Цугсфирера Јоже Амброза, данас практикују три угурсуза, Вучић, Дачић и Николић!
Узгред, титовци су ово украли:
https://www.youtube.com/watch?v=zzAS-i1uK7M
Ође је све лепо објашњено:
https://www.youtube.com/watch?v=5rO_d5oC...1&index=97
А оно што су додавали на речи песме Шантићеве „О класје моје...ко ли ми те штити, ко ли ми те брани?!”, а фукара неписмена додаје:
ПАРТИЗАНИ!
Докле ћемо више са овом срамотом Браћо Срби?!
Докле?!
Последњи је час за свенародну Покајну!