Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 11-05-2017, 12:01 AM од
Перун.)
Поруке: 14,507
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Али, занимљиво је да су наступили у формацији "основних јединица непријатељске делатности".
Црна тројка је функционисала скоро беспрекорно. Само што је овај трећи требао да опаучи коњослава, али се изгледа уплашио.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
http://www.kurir.rs/vesti/politika/napad...ak-2825061
Читао сам давно да ови, данашњи,

-и не признају Амброзија.
Да ми је само знати ко, иоле, нормалан, у данашње време кад је мање више све познато, може да буде СКОЈевац.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Они су на обе стране. И ови што гађају тортом су комунисти и ови који су га довели. Горан Марковић стоји поред њега све време.
Леви наставља по старом у својим изјавама "Србија се није променила, фашисти бла бла бла...".
Кад може Вучић Шредера могу и ови Левија.
Све је то иста школа. "Скојевци" у данашње време исто је што и "Жене у црном" или нека друга НВО.
Поруке: 14,440
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
876
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
" Bizarno, da, taj početak leta ( 92`) u Beogradu.
Ugašeni pogledi, utučena lica...Osećanje krivice takođe - kao da je tamo postojao čitva jedan narod koji je izlazio iz košmara i dolazio k sebi.
Nemačka, 1944, mora da je imala takav izgled mora da nalikuju tome kada su počinili neki ozbiljan zločin..."
( filozof Bernard Henry-Levy za pariski nedeljnik Le Point, 1992. )