Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бернард Анри Леви

Шта би ово? Пробудили се Србљи?Smile

КидањеКидањеКидање
Сад тек видех, нису Срби, него СКОЈ.
Одговори

Хехехе. СкојевацСкојевацСкојевац нам заводе ред. КидањеКидањеКидање

Мисле да ће за ово добити Орден народног хероја. КидањеКидањеКидање

Не'ш добит'!!!

Земљо, отвори се, прогутај ме кад већ нећеш њих.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Али, занимљиво је да су наступили у формацији "основних јединица непријатељске делатности".
Црна тројка је функционисала скоро беспрекорно. Само што је овај трећи требао да опаучи коњослава, али се изгледа уплашио.
Одговори

http://www.kurir.rs/vesti/politika/napad...ak-2825061

Читао сам давно да ови, данашњи, Скојевац-и не признају Амброзија.

Да ми је само знати ко, иоле, нормалан, у данашње време кад је мање више све познато, може да буде СКОЈевац.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(11-05-2017, 12:19 AM)Перун Пише:  http://www.kurir.rs/vesti/politika/napad...ak-2825061

Читао сам давно да ови, данашњи, Скојевац-и не признају Амброзија.

Да ми је само знати ко, иоле, нормалан, у данашње време кад је мање више све познато, може да буде СКОЈевац.
Онај ко има корист од тога.
Одговори

Они су на обе стране. И ови што гађају тортом су комунисти и ови који су га довели. Горан Марковић стоји поред њега све време.

Леви наставља по старом у својим изјавама "Србија се није променила, фашисти бла бла бла...".

Кад може Вучић Шредера могу и ови Левија.
Одговори

Све је то иста школа. "Скојевци" у данашње време исто је што и "Жене у црном" или нека друга НВО.
Одговори

[Слика: IMG_2477.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-05-2017, 09:25 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG_2477.gif]

Породична свађа.
Одговори

" Bizarno, da, taj početak leta ( 92`) u Beogradu.
Ugašeni pogledi, utučena lica...Osećanje krivice takođe - kao da je tamo postojao čitva jedan narod koji je izlazio iz košmara i dolazio k sebi.
Nemačka, 1944, mora da je imala takav izgled mora da nalikuju tome kada su počinili neki ozbiljan zločin..."
( filozof Bernard Henry-Levy za pariski nedeljnik Le Point, 1992. )
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним