Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Scott против "олоша"!

Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-05-2017, 05:18 PM)Шумашипац или ЈВуО Пише:  Баја

Што одједаред пређе на хрватску гајевицу илити

U S T A Š I C U ?

На србском скот није

Scott

него

С К О Т !!!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Канадски интернет љотићевац нема намеру да престане да додаје и мене у шумадинчеве цитате. Да ли су ово љотари обучили шимпанзу да куца на тастатури ?

Матор човек а понаша се ко да има 13 година, ако је уопште матор као што каже.

И још он објашњава како се шта пише на српском а одрекао се сопственог народа . Иди на Торонто форум па њима млати о правопису пешадијо вермахтова која не знаш пушку да откочиш.
Одговори

(19-05-2017, 06:30 PM)Шумашкипетар-ЈВуО-КГ Пише:  ПРОСВЕТАР нема намеру да престане да додаје и мене у Шумашкипетареве цитате.

Пардоооон!

Нијесмо МИ открили да сте вас двојица иста личност судва компутора, то су пронашли млађани форумски компјутераши, ми смо човек старије генерације па нијесмо од тог знања и умења!

Међутим!

Исти су пронашли да се и Киза служи сличним штосовима па је његов латиничарски двојник ускоро после тог открића отишао на ђубриште историје!

Шта'ш....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(19-05-2017, 08:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Нијесмо МИ открили да сте вас двојица иста личност судва компутора, то су пронашли млађани форумски компјутераши, ми смо човек старије генерације па нијесмо од тог знања и умења!

Немој да лажеш !!! Сваки следећи пост у коме будеш писао да смо он и ја исти лик биће ти пријављен.

Од кад сам дошао на форум седиш ми за вратом. Иди тамо са твојим адвентистима па секташи.

Са мном што си причао причао си, ти си једноставно нула од човека . А твоји попишани љотари су те научили да лажеш ко циганче неко. Зато одјеби во вјек и вјекова .
Одговори

(19-05-2017, 09:14 PM)ЈВуО-Кх....Шумашипац Пише:  
(19-05-2017, 08:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Нијесмо МИ открили да сте вас двојица иста личност судва компутора, то су пронашли млађани форумски компјутераши, ми смо човек старије генерације па нијесмо од тог знања и умења!

Сваки следећи пост у коме будеш писао да смо он и ја исти лик биће пријављен.

Шумашипааааац....па није могуће да си отиш'о у ТУЖИБАБЕ!

Ц,ц,ц.....каки си ти то Четник-почетник, па таке ни НАТО неће без обзира на ваше угузљубље!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Једва сте чекали да вам дође ПРОСВЕТАР и сад сте посвађасте. Ајмо брзо помирење, будите добра деца.Јок

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(19-05-2017, 10:45 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Шумашипааааац....па није могуће да си отиш'о у ТУЖИБАБЕ!

Ц,ц,ц.....каки си ти то Четник-почетник, па таке ни НАТО неће без обзира на ваше угузљубље!

Љотарчићу, ја нисам момак који пише под надимком Шумадинац.

А нисам ни тужибаба, само си ти тако никакав од овог пдф-a направио љотарски клозет и одстранио сваку могућност за нормалну дискусију.

Хиљаду пута сам хтео да ти се нај... ОД ДО што се каже, али ми те буде жао некако. Све мислим да си неки емигрантски усамљеник за кога је овај форум једино место где може да размени пар речи са неким. Па ето тако, направим се блесав и прећутим ствари које и не бих требао. Али ако си и у реалности онакав какав си на форуму није ни чудо што пријатеље немаш па ти Шумадинац и ја испадосмо једини другари на свету.

А оно за постове остаје, уколико наставиш да баљезгаш неке којештарије мораћу да пријавим пост. Претерао си, објективно.

Иди збрљај себи неки порич и размисли мало о свему.
Одговори

(19-05-2017, 11:11 PM)Перун Пише:  Једва сте чекали да вам дође ПРОСВЕТАР и сад сте посвађасте. Ајмо брзо помирење, будите добра деца.Јок

Потписујемо овај глас здраваго розума! Шумашипац-ЈВуО је гњеван што су га браћа компјутераши раскринкали па бесни и пљује ође!

Ми предлажемо да исти двојац покуша да буде добро дете и понекад срочи аргументоване реплике на наше очинске каштиге због пљувања истог по часним Србима, а то значи да престане са сличицама и покличима "Љотач-Љоташ" но да се узме упамет, загреје столицу и скуца нешта писмено или пак да нас заобиђе и кушује!

У надежди смо да ће ова мировна иницијатива бити испоштована на ползу Отачаства нам и добру репутацију овог форума!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(20-05-2017, 03:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Потписујемо овај глас здраваго розума! Шумашипац-ЈВуО је гњеван што су га браћа компјутераши раскринкали па бесни и пљује ође!

Ми предлажемо да исти двојац покуша да буде добро дете и понекад срочи аргументоване реплике на наше очинске каштиге због пљувања истог по часним Србима, а то значи да престане са сличицама и покличима "Љотач-Љоташ" но да се узме упамет, загреје столицу и скуца нешта писмено или пак да нас заобиђе и кушује!

У надежди смо да ће ова мировна иницијатива бити испоштована на ползу Отачаства нам и добру репутацију овог форума!

Каква мировна иницијатива кад ти не лажеш само кад ћутиш и кад не пипаш тастатуру. Оптужујеш мене за слике које поставља Шумадинац Smile, па шта човече могу да помислим него да си ван себе у континуитету. Прво си ми подметао причу да сам Мекензи. Јесу ли ме и тад та твоја браћа раскринкавала. Тражиш да те заобилазим??? Не знам да ли си приметио да си ти тај који вади моје постове од пре 15 дана и реплицира ми непрестано.

А што те и ја, као и Шумадинац, називам љотаром. Па зато што делујеш као крџалија, радиш све исто што су и они радили. Лажеш, мажеш, подмећеш, сплеткариш, јуначиш се у празно, покушаваш да изврћеш руглу,такође неуспешно покушаваш да дискредитујеш саговорника, позиваш на државне ударе у којима би гинули други а ти то из фотеље посматрао... Јајарлук се то зове Канађанине, јајарлук.
Одговори

[Слика: tenor.gif]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним