Поруке: 13,735
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
756
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(19-05-2017, 05:18 PM)Шумашипац или ЈВуО Пише:
Што одједаред пређе на хрватску гајевицу илити
U S T A Š I C U ?
На србском скот није
Scott
него
С К О Т !!!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,329
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Канадски интернет љотићевац нема намеру да престане да додаје и мене у шумадинчеве цитате. Да ли су ово љотари обучили шимпанзу да куца на тастатури ?
Матор човек а понаша се ко да има 13 година, ако је уопште матор као што каже.
И још он објашњава како се шта пише на српском а одрекао се сопственог народа . Иди на Торонто форум па њима млати о правопису пешадијо вермахтова која не знаш пушку да откочиш.
Углед:
167
(19-05-2017, 06:30 PM)Шумашкипетар-ЈВуО-КГ Пише: ПРОСВЕТАР нема намеру да престане да додаје и мене у Шумашкипетареве цитате.
Пардоооон!
Нијесмо
МИ открили да сте вас двојица иста личност судва компутора, то су пронашли млађани форумски компјутераши, ми смо човек старије генерације па нијесмо од тог знања и умења!
Међутим!
Исти су пронашли да се и Киза служи сличним штосовима па је његов латиничарски двојник ускоро после тог открића отишао на ђубриште историје!
Шта'ш....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
(19-05-2017, 09:14 PM)ЈВуО-Кх....Шумашипац Пише: (19-05-2017, 08:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Нијесмо МИ открили да сте вас двојица иста личност судва компутора, то су пронашли млађани форумски компјутераши, ми смо човек старије генерације па нијесмо од тог знања и умења!
Сваки следећи пост у коме будеш писао да смо он и ја исти лик биће пријављен.
Шумашипааааац....па није могуће да си отиш'о у
ТУЖИБАБЕ!
Ц,ц,ц.....каки си ти то Четник-почетник, па таке ни НАТО неће без обзира на ваше угузљубље!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 4,053
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
453
Једва сте чекали да вам дође ПРОСВЕТАР и сад сте посвађасте. Ајмо брзо помирење, будите добра деца.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
167
(19-05-2017, 11:11 PM)Перун Пише: Једва сте чекали да вам дође ПРОСВЕТАР и сад сте посвађасте. Ајмо брзо помирење, будите добра деца.
Потписујемо овај глас здраваго розума!
Шумашипац-ЈВуО је гњеван што су га браћа компјутераши раскринкали па бесни и пљује ође!
Ми предлажемо да исти двојац покуша да буде добро дете и понекад срочи аргументоване реплике на наше очинске каштиге због пљувања истог по часним Србима, а то значи да престане са сличицама и покличима "Љотач-Љоташ" но да се узме упамет, загреје столицу и скуца нешта писмено или пак да нас заобиђе и кушује!
У надежди смо да ће ова мировна иницијатива бити испоштована на ползу Отачаства нам и добру репутацију овог форума!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 13,735
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
756
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М