Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Да ли су Срби "Православни атеисти" ?

(27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише:  Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.

К'о да си Вучићевићев бот! Дај нешто паметно! Јок

Изађаи на улицу попричај са твојим Шумадинцима па напиши шта су ти рекли. "Хајде, немој да ме смараш...шта си рек`о ? Журим..." А псовању Бога да и не говорим.
Уствари, стављај слике, видео клипове , криј се иза цитата светаца, свађај се за зилотима. То је лакше.
Одговори

(09-07-2017, 10:09 PM)Ултрадесничар Пише:  
(27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише:  Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.

Изађаи на улицу попричај са твојим Шумадинцима па напиши шта су ти рекли. "Хајде, немој да ме смараш...шта си рек`о ? Журим..." А псовању Бога да и не говорим.
Уствари, стављај слике, видео клипове , криј се иза цитата светаца, свађај се за зилотима. То је лакше.

Ју токин ту ми? Љутко

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(10-07-2017, 01:14 AM)Шумадинац Пише:  
(09-07-2017, 10:09 PM)Ултрадесничар Пише:  

Ју токин ту ми? Љутко

Поред "ревнитеља" као што овај Шумадинац, СПЦ у проблему.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним