Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија, србоКОМУНИСТИ и КУЛТ ТИТО

Ово се двено сервира....и служи за ништа више него можго перање...

Ствар што твз Срби нису подигли ни један прст против та медије, се само може претумаћити да то све подржавају!

http://www.newsweek.rs/kultura/83499-tit...aniji.html

http://srbin.info/2017/05/27/i-posle-tit...bilo-tada/

http://srbin.info/2017/05/26/alternativn...veo-drugi/

http://srbin.info/?s=tito
Одговори

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/rep...gu-zalosti

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/seselj...ak-2850525
Одговори

(27-05-2017, 09:15 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/seselj...ak-2850525

Захумље верујеш овом крипто усташи ?
Одговори

(27-05-2017, 09:52 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(27-05-2017, 09:15 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/seselj...ak-2850525

Захумље верујеш овом крипто усташи ?

Нисам знао да "крипто усташе" добијау 12 година притвора у Хагу. Rolleyes
Одговори

Сад колико Срби су отишли у Хагу, и умрели?
Колико Срби ће тамо да умиру?

Колико Срби су били пустени на слободи?

Ја сам од мисљење да су га тамо послали СрбоКОМУНИСТА из СЕНКЕ, тих ко буквално владају над њега!

Posebna je priča o tome kako se – u percepciji Službe – odvijala istorija srbijanske opozicije. Prvo su, 1986–1987, svi bili na istoj gomili kao "liberali i anarholiberali", pa kao "građanska desnica": zajedno su bili Nebojša Popov, Vesna Pešić, pop Žarko Gavrilović, Jelenko (Filaret) Mićović, Mirko Jović, Šešelj, Žarko Korać, Vuk i Dana, Milan Mladenović, Velja Cvetić, Ivan Janković, Srđa (advokat) Popović, Vlada "Revolucija" Mijanović, Pavluško Imširović, Milovan Đilas, Dobrica, Brana, Matija, Selenić, Mihiz, braća Kljakići, Boža Jakšić, Kangrga i Supek, Nikola Milošević, čak i Voja Koštunica. Onda Služba protokom vremena počinje da pravi razlike i potklasifikacije: ovi su jedno, a oni su drugo, a oni tamo su treće; itd. Pa imamo: etatističko-birokratsku liniju rada; pa liberale ("anarholiberali" su se negde izgubili); pa građansku desnicu (relativno stabilnu grupaciju); pa srpski nacionalizam; pa ekstremni srpski nacionalizam; pa ekstremni terorizam, sa podgrupama po geografskom pristupu i po paravojnom organizovanju. Posle će se pojaviti linije rada "Kaptol" (prohrvatski elementi), "Orijent" (proislamski i probošnjački) i tako dalje.

Збила колико људи потомци Војске Краљевине су ушли у политици било где у Србији?

А тема је обдржавање култ Броз, Тито, Вајс
https://en.wikipedia.org/wiki/Josip_Broz...,_1939.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Awards_and..._Broz_Tito
Одговори

ŽIVIO TITO !!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(30-05-2017, 12:27 PM)Ултрадесничар Пише:  Нисам знао да "крипто усташе" добијау 12 година притвора у Хагу. Rolleyes

Ти много тога не знаш али те то не спречава да коментаришеш.

Тај крипто усташа је направио немерљиву штету народу српском својим имбецилним изјавама и својим причама о великој Србији, а сви добро знамо да планови о стварању велике Србије нису постојали. Тако је овај усташки пулен омогућио својим павелићевцима и белосветској фукари да нас изврће руглу и да нас оцрни деведесетих година. Вађење очију Хрватима кашикама и осталим срањима па онда читање спискова у Хртковцима ( а Хртковци су представљали опасност за нас у пм) па лупетање ово па лупетање оно. Иначе то ти је једини становник ондашње СР Србије који је хтео у добровољце да са браћом Американцима ратује против Ирака.

Али коме то причати? Дечурлији која се и не сећа тога или тзв. Газиместанцима који открише да су Срби 1989. године.
Одговори

(30-05-2017, 04:34 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Шешељ је крипто-усташа!

ШЕШЕЉ:

Цитат:Бошко Обрадовић је смрдљиви Љотићевац!

БОШКО ОБРАДОВИЋ:

Цитат:Шешељ је Вучићев слуга!

РЕЗУЛТАТ:

Па каже:

ШЕШЕЉ: 3%

БОШКО ОБРАДОВИЋ: 3%

СРБИЈА НА ИВИЦИ ПРОВАЛИЈЕ,

БАЛАВИ НА ВЛАСТИ,

НОВОСРБИЈИЦА СПРЕМНА ЗА КОРАК НАПРЕД!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(30-05-2017, 04:34 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 12:27 PM)Ултрадесничар Пише:  Нисам знао да "крипто усташе" добијау 12 година притвора у Хагу. Rolleyes

Ти много тога не знаш али те то не спречава да коментаришеш.

Тај крипто усташа је направио немерљиву штету народу српском својим имбецилним изјавама и својим причама о великој Србији, а сви добро знамо да планови о стварању велике Србије нису постојали. Тако је овај усташки пулен омогућио својим павелићевцима и белосветској фукари да нас изврће руглу и да нас оцрни деведесетих година. Вађење очију Хрватима кашикама и осталим срањима па онда читање спискова у Хртковцима ( а Хртковци су представљали опасност за нас у пм) па лупетање ово па лупетање оно. Иначе то ти је једини становник ондашње СР Србије који је хтео у добровољце да са браћом Американцима ратује против Ирака.

Али коме то причати? Дечурлији која се и не сећа тога или тзв. Газиместанцима који открише да су Срби 1989. године.

Шешељу и данас програм Велика Србија и смисао живота. Вук Драшаковић, Мирко Јовић и СНС су одустали од тог програма.
Западна пропаганда против Срба је била жестока али тамо није било место за Шешељев наступ и Минимаксовизији. Ја сам за Хртковце чуо први пут у Хагу. Лупетање да је "Драшковић нарконан" ? Жапо ти је Баровића што је добио што је тражио.
Шешељ је са групом истомишљника отишао 1991. испред америчке амбасаде и понудио себе и своје присталице да као добровољци ратују у саставу америчке војке против муслиманског Ирака. Шешељ је неколико година касније променио мишљење и отпутовао у посету Ираку где га је примио покојни председник Садам Хусеин.

Уосталом, његов пријатељ, Жан-Мари Ле Пен је послао своје присталице у редове Збора народне граде миливши да се "Хрвати боре да се ослободе од комунистичке Југославије". И Ле Пен је схватио грешку и дошао у Београд после рата и збратиомио Национални фронт Француске и СРС. "Крипто усташа" је навијао за победу његове кћерке
Марин Ле Пен на председничким изборима у Фрнацуској која је предизборној кампањи обећала изалазак из ЕУ, опозив признања "Косова"...али победио кандидат ЕУ.
Доста сам ја пиоао, "иако много тога не знам" а пошти знаш зашто је Хаг подигао оптужницу против Шешеља за ширење мржње у рату а
провео је 12 година у притвору у Хагу ? Његово понашање у Хагу није било лупетање. То је цела Србија видела.
Одговори

велике Србије
Па сваки пут велика Србија је била споменута у 20том веком......она је парадоксално значила смањење њене територије.....

Мисли да је ситон-ватсон из Кембриџа, је један од први ко је користио ту термину, вероватно оних су га исмислили из концепције......зашто принципе та расмиљавање, се отворено дешава Русији данас.....где твз исмишљењаи непостојећа твз Руска Агресија се претворила у НАТО снаге стављење њене војске на Руском границом......вероватно у припрема ника инвазије.

Ми се само сећамо кад се ставио нож у устима......мислим да је то био крај твз Шешељ!
Одговори

(30-05-2017, 05:21 PM)Ултрадесничар Пише:  Шешељу и данас програм Велика Србија и смисао живота. Вук Драшаковић, Мирко Јовић и СНС су одустали од тог програма.
Западна пропаганда против Срба је била жестока али тамо није било место за Шешељев наступ и Минимаксовизији. Ја сам за Хртковце чуо први пут у Хагу. Које лупетање да је "Драшковић нарконан" ?
Шешељ је са групом истомишљника отишао 1991. испред америчке амбасаде и понудио себе и своје присталице да као добровољци ратују у саставу америчке војке против муслиманског Ирака. Шешељ је неколико година касније променио мишљење и отпутовао у посету Ираку где га је примио покојни председник Садам Хусеин.

Уосталом, његов пријатељ, Жан-Мари Ле Пен је послао своје присталице у редове Збора народне граде миливши да се "Хрвати боре да се ослободе од комунистичке Југославије". И Ле Пен је схватио грешку и дошао у Београд после рата и збратиомио Национални фронт Француске и СРС. "Крипто усташа" је навијао за победу његове кћерке
Марин Ле Пен на председничким изборима у Фрнацуској која је предизборној кампањи обећала изалазак из ЕУ, опозив признања "Косова"...али победио кандидат ЕУ.
Доста сам ја пиоао, "иако много тога не знам" а пошти знаш зашто је Хаг подигао оптужницу против Шешеља за ширење мржње у рату а
провео је 12 година у притвору у Хагу ? Његово понашање у Хагу није било лупетање. То је цела Србија видела.

Једини Шешељев програм су паре.

И Шешеља Хаг није јурио , иако је имао оптужницу, већ је сам побегао тамо да спаси дупе јер је мислио да ће овде избити грађански рат. Зајебао се жестоко а данас је обичан циркузант.
Одговори

(30-05-2017, 05:24 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 05:21 PM)Ултрадесничар Пише:  Шешељу и данас програм Велика Србија и смисао живота. Вук Драшаковић, Мирко Јовић и СНС су одустали од тог програма.
Западна пропаганда против Срба је била жестока али тамо није било место за Шешељев наступ и Минимаксовизији. Ја сам за Хртковце чуо први пут у Хагу. Које лупетање да је "Драшковић нарконан" ?

Једини Шешељев програм су паре.

И Шешеља Хаг није јурио , иако је имао оптужницу, већ је сам побегао тамо да спаси дупе јер је мислио да ће овде избити грађански рат. Зајебао се жестоко а данас је обичан циркузант.

Ко му Шешељу дао паре и колико ?
ДОС се није буни његовом Шешељевом одласку у Хаг. Напротив, Ђинђић моли Карлу дел Понте "водите га и не враћајте га више" .
Чак се оптужница писалау Београду. Мислим да је (бивши) пандур Милош Васић из "Времена" учествовао у томе.
Знаћи, да би ти био задоваољн, Шешеља су или требало да хапсе и одвуку у Хаг или дао н одбије да иде па да га неком Мељаку изрешта полиција.
Одговори

(30-05-2017, 05:30 PM)Ултрадесничар Пише:  Ко му Шешељу дао паре и колико ?
ДОС се није буни његовом Шешељевом одласку у Хаг. Напротив, Ђинђић моли Карлу дел Понте "водите га и не враћајте га више" .
Чак се оптужница писалау Београду. Мислим да је (бивши) пандур Милош Васић из "Времена" учествовао у томе.
Знаћи, да би ти био задоваољн, Шешеља су или требало да хапсе и одвуку у Хаг или дао н одбије да иде па да га неком Мељаку изрешта полиција.

Не !

Шешеља је требало изопштити из политике 2000. године заједно са СПС и странком Мире Марковић. Данас би имали много мање проблема, Вучић и Тома би били заборављени а ти не би био индоктриниран лажним српским патриотизмом чији је једини циљ потпуно уништење српског националног бића.
Одговори

(30-05-2017, 05:36 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 05:30 PM)Ултрадесничар Пише:  Ко му Шешељу дао паре и колико ?

Не !

Шешеља је требало изопштити из политике 2000. године заједно са СПС и странком Мире Марковић. Данас би имали много мање проблема, Вучић и Тома би били заборављени а ти не би био индоктриниран лажним српским патриотизмом чији је једини циљ потпуно уништење српског националног бића.

Не знам шта то значи изопштити. Убити, ухапсити ? Под којом тужбом ?
Што неће "евро-алантске интеграција" као ти ?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним