Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Космички облак ће убити Земљу 2014.

Доктор Алберт Шервински, астрофизичар који ради на Кембриџу и сарађује са НАСА, сматра да ће 2014. Соларни систем уништити кисели облак. Научник је убеђен да се он тренутно креће према нашој планети и да ће следећег лета доћи до судара који ће уништити све живо. Уз то Шервински тврди да откриће тог облака „потврђује неколико актуелних идеја теоријске физике“.

НАСА каже да нема никаквих података о киселом облаку. Али, постоји мишљење да експерти намерно прикривају лоше вести како би се избегла паника.

Izvor Glas Rusije http://serbian.ruvr.ru/2013_11_03/Kosmic...mlju-2014/
Одговори

Smile

Ово је за нову рубрику: Треће око...

Али немој да бринете због овако дубоко научно утемељених реалности Др.Алберта Јо...Швејка, Шервинског.

Када демократија започне рат да освоји свет (јел мора тако...), нико не мож да је криви да је крива за загађење планете. А када светом овлада, е онда иде дуго очекивани комунизам! Па ће научнисти да очисте космос од прљавштине, а наша демокрадска планета ће бити лепа и топло у(не)ређета башта дугиних боја...
Одговори

Uz svo postovanje, Lepi Boro, ipak glas Rusije nije sredstvo informisanja poput Treceg oka, vec mnogo, mnogo ozbiljnije, a kao sto vidis ostavio sam link gde se to moze pogledati na Glasu Rusije na srspkom jeziku, a posebno je indikativno sto se NASA ne oglasava povodom ove tvrdnje, jer zeli da spredi haos, rasulo i divljastvo na ulicama americkih megalopolisa!!!
Одговори

У реду, ипак мислим да је претеривање, да не кажем "знам".

Бог да допусти зло и не брани ову малу земљицу, одавно би били сатрвени, али не да Бог то. Божје Науме, не знам, али Господ Рече да Ће Доћи и Други пут, али са предзнацима, а све због страшног нашег отпадништва.

Ето зато мислим да ово није важно, па и да је истина.
Одговори

КО СЕ УЗДА У БОГА, СМРТИ СЕ НЕ ПЛАШИ+++
Одговори

[Слика: IMG_2125.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним