Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Ја мислим да су Срби потпуно равнодушни по том питању.
Можда грешим. Можда нека анкета показује другачије ?
Када је било венчање принца Филипа Карађорђевића и Данице Маринковић, водитељка са ТВ Прве упитала госта историчара Чедомира Антића - "Чини ми се да су грађани раније виеш били склони монархији.
Антић је одговрио "То су биле деведесете и људеи су били очајни."
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Za kralja, al ne ovog.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(25-10-2017, 08:59 PM)Mekenzi Пише: Za kralja, al ne ovog.
Proverite kod komšija da li znaju da se princ Filip venčao ?
Odgovor: "Koji bre princ Filip ?"
"Pa Princ Filip Karađorđević. "
"A taj Filip. Je si li čuo da će smeniti Muslina ?
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(25-10-2017, 10:58 PM)Ултрадесничар Пише: (25-10-2017, 08:59 PM)Mekenzi Пише: Za kralja, al ne ovog.
Proverite kod komšija da li znaju da se princ Filip venčao ?
Odgovor: "Koji bre princ Filip ?"
"Pa Princ Filip Karađorđević. "
"A taj Filip. Je si li čuo da će smeniti Muslina ?
Ima ova tema već o kralju, " Aktivnosti Dinastije Karađorđević"
Tamo je već sve ponovoljeno za i protiv kralja.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(26-10-2017, 01:24 AM)Павле Пише: Знао сам да Влада неће издржати, да ће се на крају открити 
Дј Боже да се открије и да каже шта мисли.
Поруке: 163
Теме: 8
Придружен: Nov 2018
Углед:
3
Ако мене питате НЕ МОНАРХИЈИ!
То би била само нова елита контролисаних богаташа који би цедили народ горе него ови данашњи. Још горе не би их могли сменити никако другачије него оружаном револуцијом. Колико год вама да ову звучи како звучи ипак је демократија, али она права демократија са правом на слободни избор представника власти је најбоље што се до сада има.
Уз монархију би ишла обавезно и теократија чега се ја ужасавам.
Поруке: 48
Теме: 0
Придружен: Dec 2018
Углед:
2
Монархија,република или теократија? Како да се спречи да на власт дођу они којима је "круна важнија од главе"?
У републици скоро само такви и долазе на власт.
И у монархији су такви чести.Краљ Милан је продао Србију Аустрији за круну.
У Црној Гори теократија је била успешна али тадашња Црна Гора је била мало већа од садашње општине Цетиње а стално је ратовала. А кад видим данашње владике и патријахе...
Ако нема вере а има похлепе ниједан систем не може да спречи да најгори људи дођу на власт.