05-06-2017, 07:05 PM
(05-06-2017, 06:54 PM)ЈВуО-КГ Пише:(05-06-2017, 08:49 AM)Mekenzi Пише: Problem SPO-a je što VuK neće da ode i da transformiše stranku.
SPO ima uporište u narodu ali bez Vuka. Vuk je potrošen.
Već 10 godina nebavi se politikom, već piše romane.
SPO-u je potrebna promena u vrhu stranke.
Ови што су изашли из СПО претходних дана нису никакви квалитетни људи и слично, али да у праву си, Вук мора да оде. А СПО би могао да има подршку зато што су све остале партије уништене. Само слаба вајда од тога, неће овај да оде.
Кад сам говорио о онемогућавању било какве дискусије на форуму од стране безвредне особе чији надимак није ни вредно помињати, мислио сам управо на ово што ради. Сопствено лудило и примитивизам каналише овде и сваку дискусију чини бесмисленом.
Подебљавање слова , писање киломатарских постова које нико не чита, позивање на "српство" које није српство и љубав према Русији али са безбедне раздаљине и пуним џепом долара.
(05-06-2017, 09:19 AM)Ултрадесничар Пише: Odrecite se te rusofobije i napravite neku kobinaciju sa Dverima ( monarhisti) i DSS-om. To bila dobra opoziciona koalicija.
Академски грађанине са више пословне у Лесковцу, зар нема неки други форум на коме би могао да будеш глуп до миле воље? Иди прати Билдерберг групу и Ротшилде и немој да досађујеш.
Теби се ја нисам ни обратио. Иди слави пријем Црне Горе у НАТО.