Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Osniva se 364 po redu novi srpski pokret obnove

(05-06-2017, 06:54 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(05-06-2017, 08:49 AM)Mekenzi Пише:  Problem SPO-a je što VuK neće da ode i da transformiše stranku.

SPO ima uporište u narodu ali bez Vuka. Vuk je potrošen.

Već 10 godina nebavi se politikom, već piše romane.

SPO-u je potrebna promena u vrhu stranke.

Ови што су изашли из СПО претходних дана нису никакви квалитетни људи и слично, али да у праву си, Вук мора да оде. А СПО би могао да има подршку зато што су све остале партије уништене. Само слаба вајда од тога, неће овај да оде.

Кад сам говорио о онемогућавању било какве дискусије на форуму од стране безвредне особе чији надимак није ни вредно помињати, мислио сам управо на ово што ради. Сопствено лудило и примитивизам каналише овде и сваку дискусију чини бесмисленом.

Подебљавање слова , писање киломатарских постова које нико не чита, позивање на "српство" које није српство и љубав према Русији али са безбедне раздаљине и пуним џепом долара.

(05-06-2017, 09:19 AM)Ултрадесничар Пише:  Odrecite se te rusofobije i napravite neku kobinaciju sa Dverima ( monarhisti) i DSS-om. To bila dobra opoziciona koalicija. Хармоника

Академски грађанине са више пословне у Лесковцу, зар нема неки други форум на коме би могао да будеш глуп до миле воље? Иди прати Билдерберг групу и Ротшилде и немој да досађујеш.

Теби се ја нисам ни обратио. Иди слави пријем Црне Горе у НАТО.
Одговори

(05-06-2017, 09:19 AM)Ултрадесничар Пише:  Одреците се те русофобије....

Чловече ђе тражиш од болесника да се одрекне своје болести!

Русофобија је ДИЈАГНОЗА из домена психијатрије, тако да ови НАТО четници-почетници (у две-три копије да их буде више) изазивају само наше сажаљење а не и гњев!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(05-06-2017, 07:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(05-06-2017, 09:19 AM)Ултрадесничар Пише:  Одреците се те русофобије....

Чловече ђе тражиш од болесника да се одрекне своје болести!

Русофобија је ДИЈАГНОЗА из домена психијатрије, тако да ови НАТО четници-почетници (у две-три копије да их буде више) изазивају само наше сажаљење а не и гњев!

[Слика: IMG_3034.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шумадинац стипу га . Smile Уплео се у сопствене глупости и сад не зна како да се искобеља. Како рече Паскал "Има људи који лажу само да би лагали". [Слика: icon_wink.gif]
Одговори

"Ово ти је оригинално, али ипак треба преправити, тј. очистити од Љотићевске идеологије. "

Шумадинац, значи прво у неком полит. програму видети да ли је део написао Димитрије Љотић па онда прихватати ? Rolleyes
Одговори

[Слика: IMG_3202.png]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Поштовани комшија подлежеш демагогији и популизму, а то није добро. Шта ти требају ове слобистичко радикалске слике.

Тачно је да Вук Драшковић треба да напусти место председника СПО уколико мисли да та странка опстане, што сам већ негде написао. Али, такође је тачно да сви ови што оснивају Покрет Обнове Краљевине Србије ( Кидање) су сви до једног фукара. Они су били све оно најгоре у Српском Покрету Обнове. О детаљима тј. разлозима напуштања странке од стране наведене фукаре нећу овај пут. Иначе сам ја ту странку напустио због једног од ових из ПОКС(Кидање). И ја и многи други.

Нажалост СПО ових дана наставља са дупеувлачењем Вучићу.

Цитат:У још неразореном моралном бићу српског народа, једна од најбољих жеља која се упућује човеку гласи: „Буди здрав и поштен“.

Својим дојучерашњим пријатељима Жики Гојковићу, Влади Јелићу и Мирку Чикиризу желим да буду – здрави. Тога, да буду и поштени, они су се одрекли.

Затрпавају медије и друштвене мреже изјавама и саопштењима да је некакав Покс постао парламентарна странка, да има и десетине одборничких мандата, државне секретаре... Како, откуда? Тај Покс не постоји. Жика, Влада и Мирко имају само намеру да оснују своју политичку странку, што је њихово право. Да краду туђе немају право. Жика је посланички мандат добио на листи СПО, Мирко је као кадар СПО именован за државног секретара у Министарству правде, Влада је све у Новом Саду освојио као представник СПО, сви одборнички мандати које присвајају мандати су СПО. Покс, који хоће да оснују, не постоји и нечасно је красти и присвајати туђе, па се и хвалисати крађом и огољеним криминалом, тобоже у име „обнове Краљевине Србије“. Зар такви људи и на таквим темељима да заступају идеју Србије као уставне парламентарне монархије?!

Жика, Влада и Мирко јавно се хвалишу да их у том бешчашћу подржава Александар Вучић. Хоће да им шеф државе буде смоквин лист којим ће покривати своју моралну голотињу.

А управо је Александар Вучић човек који би требало да покрене стид у њима. Када је, својевремено, Александар Вучић, као високи функционер Шешељеве СРС, напустио ту странку, он је тој странци вратио свој одборнички мандат у Београду, јер га је добио на листи странке коју напушта.

И кад имају од кога да уче, они то неће. Жао ми је. Будите здрави!

Александар Чотрић
заменик председника СПО

Просто се запитам да ли су сви у тој странци толико глупи или је ово нека лукава тактика. Мада ја мислим да је ово прво.
Одговори

(11-06-2017, 01:44 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Просто се запитам да ли су сви у тој странци толико глупи или је ово нека лукава тактика. Мада ја мислим да је ово прво.

Па ја....ви ПАМЕТНИ бивши Вуковци, ви то радите друкше, то јест лукаво и прикривено подривате кроз хајку на сваку помисао зближавања са братском Русијом уз помоћ неколико РУСОФОБНИХ ботова и угузљуба Трулог Запада који се залажу за пропалу политику Вука, А БЕЗ ВУКА, да се Власи не сете!

Међутим!

Варате се ако мислите да се та ШЕСТА КОЛОНА не види и из авиона!

Према томе бољи је олињали Вук, код њега је бар јасно да је исти отворени и споаљашњи угузљуб Трулог Запада док вами само ципеле отале вире.

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-06-2017, 05:55 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па ја....ви ПАМЕТНИ бивши Вуковци, ви то радите друкше, то јест лукаво и прикривено подривате кроз хајку на сваку помисао зближавања са братском Русијом уз помоћ неколико РУСОФОБНИХ ботова и угузљуба Трулог Запада који се залажу за пропалу политику Вука, А БЕЗ ВУКА, да се Власи не сете!

Изволи мудоња дођи овде па србуј на тај начин.
Запад је толико труо да се ти не мичеш одатле.

Ми опкољени од НАТО-а а господин канађанин би да што пре и заратимо с њима како би из топлине дома свога канадскога могао да гледа српску крв на you tube и неког незнаног јунака са камером на шајкачи. Са друге стране искрено верујем да би нашу борбу помогао са два изношена капута и стотинама коментара испод линкова на већ поменутом you tube.
Одговори

Изволи мудоња дођи овде па србуј на тај начин.
Запад је толико труо да се ти не мичеш одатле.

Ми опкољени од НАТО-а а господин канађанин би да што пре и заратимо с њима како би из топлине дома свога канадскога могао да гледа српску крв на you tube и неког незнаног јунака са камером на шајкачи. Са друге стране искрено верујем да би нашу борбу помогао са два изношена капута и стотинама коментара испод линкова на већ поменутом you tube.

Па ви сте имали више од 20 година да осигурате своје безбедности!

Тако јели бих оних било и било која друга држава.....оних вас неби напали, зашто бих било сопствених крај њихови државе.

На западу рат се стварају....то је за последни 100 године.....ЕКОНОМСКИ МОДЕЛ......

Тако ти можда ниси желен да нападаш било кога........али немаш избор......него да се бранис јели оних нападују вас!

Ако гледаш у прошлости сватићеш да ће увек имати део плаћени Срба, ко буквално раду против интерест сопствену државу у корист другима......и на велику штету сопствени народ. Тако бих се гладио да напад на НАТО бих прво стигло од НАТО слуге, него од преостале слуге.......са ти то лепо одмотај!
Одговори

(11-06-2017, 06:34 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Изволи мудоња дођи овде па србуј на тај начин.

Објаснили смо једном и више пута да је са гео-стратешке тачке гледишта бесмислено да Вожд силази доље у ровове, одакле се ништа не види, но је његова дужност да из даљине осматра, паааа....неки ће да изгинете а неки ћемо и да претекнемо!

(11-06-2017, 06:34 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Запад је толико труо да се ти не мичеш одатле.

Не само да је труо но се трулеж проширила диљем планете па је бесмислено плаћати путне трошкове да се из оригинала Трулог Запада селимо у још трулежнију копију!

(11-06-2017, 06:34 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Ми опкољени од НАТО-а а господин канађанин би да што пре и заратимо с њима

Ти или си природно војно-стратешки хендикепиран или си плаћен да шириш РУСОФОБИЈУ и дефетизам, ама биће да је ово друго!

Оно зашта се ми залажемо јесте тактика ДА СЕ ИЗБЕГНЕ РАТ, који нам је сигуран СТО ПОСТО ако се вежемо за МРЦА и уђемо у НАТО!

Ево примера од маќедонствујушчи тутуноберачите, од угузљубља Трулог Запада очи гу се не виде па их јопет ниште до краја!

Мрчогорце чека иста судбина ако се на време не тргну!

МИ СВИ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ СМО УНАПРЕД ОЗНАЧЕНИ НА ТРУЛОМ ЗАПАДУ КАО МАЛИ РУСИ И РУСКИ КОЊОВОДЦИ КА ТОПЛОМ МОРУ, И ТО НИКАКВО ДУБОКО УГУЗЉУБЉЕ НЕМОЖ'ДА ИЗМЕНИ!

Зато су једини прави потези:

1.
ПУЧ

2.
ДОВОЂЕЊЕ РУСКИХ РАКЕТНИХ БАЗА У СРБИЈУ, ШТО ОБЕСМИШЉАВА ИНСТАЛАЦИЈЕ ТРУЛОГ ЗАПАДА У РУМУНИЈИ!

3.
СВИ УГУЗЉУБИ ТРУЛОГ ЗАПАДА, ЗАЈЕДНОИ СА ТИТОВЦИМА, ПОД МАЧ!

4.
КРАЈ ПРИЧЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Мислим да су Руси веч нашли решење за Било које ТХААД системе у северне, централне, западне, јужне, Источне европе.

Тако да бих те систем овсте неби знали јели их напада авиони, или нуклијалка!

Али ако су погођени......онда ту има последице вама!
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

Оно зашта се ми залажемо јесте тактика ДА СЕ ИЗБЕГНЕ РАТ, који нам је сигуран СТО ПОСТО ако се вежемо за МРЦА и уђемо у НАТО!

Ево примера од маќедонствујушчи тутуноберачите, од угузљубља Трулог Запада очи гу се не виде па их јопет ниште до краја!
bla, bla , truć

Aj ti nama reci koja država koja je ušla u NATO pakt bila napadnuta?

Kojoj državi članici je bilo ugrožena vojno?

Kojoj državi članici nato preti rat?

Jesmo mi vodili od 1991 do 1999 godine ratove protiv nato pakta?

Jesmo. I kakav nam je bilans?

Skoro milion raseljenih

Desetine hiljada ubijenih

Izgubljene teritorije

Izgubljeno vojno i kapitulacijama teritorije

Potpuno razorena infrastruktura

Toliko smo ozračeni da svaka kuća u Srbiji danas ima karcinom.

Srbija treba da uđe u NATO prosto jel je okružena sa sve četiri strane državama članica NATO pakta.

Postavljenje ruskih raketa, nuklearnih raketa, dovelo bi Srbiju da bude uništena jednim klikom iz Avijano baze.

Što Rus ne napadne Kanadu ako sme.

ili što se ne založiš tamo u Kanadi da car Putin u sred Toronta instalira svoje rakete. Mislim ako se već zalažeš za mir.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-06-2017, 11:53 AM)Mekenzi Пише:  Aj ti nama reci koja država koja je ušla u NATO pakt bila napadnuta?

Kojoj državi članici je bilo ugrožena vojno?

Kojoj državi članici nato preti rat?

А ти нама кажи којој држави чланици је НАТО претходно откинуо петину територије, после дивљачког бомбардовања, па је онда примио у организацију?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним