Гласање: Ко се слаже да се застава мења у дизајн господина Павловића ? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Не ! Застава треба да сотане таква,каква је !
100.00%
7
100.00%
Да,може.Треба нам нова,једноставнија застава.
0%
0
0%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова застава Србије ?

Нисам знао да ли ову тему да отворим у Политици или Култури,али ево овде,можда је лакше да се види.

Видим сад неке новине објавиле чланак о томе да неки дизајнер Павловић смислио нову заставу Србије.

Линк до чланка из новина:
http://www.a1info.net/zele-da-menjaju-za...zave-foto/
Прошитајте шта каже тај Павловић за нашу заставу.

[Слика: koncept-vizuelnog-identiteta-republike-s...-830x0.jpg]

[Слика: koncept-vizuelnog-identiteta-republike-s...-830x0.jpg]
Ово да нам буде застава ? Шок
Можда се неко неће сложити самном,али ја ово не признајем и називам ово несланом шалом.

Каква једноставност ?
Како то да се наша застава не распознаје од осталих Словенских застава ?
Човек прошири плаву боју,избаци грб,убаци латице и ето,нова застава.
Шта да нам грб буде ? Плави штит а у нутра ове латице !

Слажем се да ове латице представљају мир,симболику,небо шта ја знам већ,лепо је то,али где је историјска линија ту ?

Надам се да Вучић питање нове заставе,не да неће то питање доћи на разматрање,већ да неће ни да чује за то.

АПСУРДНО,ГРОЗНО,СРАМОТА ! ! !

Бесан Бесан Бесан

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

Превише пажње се поклања овој будалаштини, неки геј активиста претупио у свом дизајнирању и сад јавност треба да се бави тиме... Више ме занима ко намеће ове теме у медијима или медијима. Ово ми делује као прича која ће се завршити са " Вучић спасао српску заставу" . Припремају терен за завршницу са оваквим насловима. Српска застава остаје онаква каква је и ту се свака озбиљна прича завршава.
Одговори

Ja се слажем да се промени застава. Ми смо најгора генерација Срба икада и нисмо заслужили ову тробојку коју су наши стари носили преко Албаније пешке.
Мењај.
Треба застава да нам буде црна. Само црна боја и то је то.
Одговори

https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v...e=59756760

Душаново ( претпостављено ) царство или претензије за Балканску федерацију под Карађорђевићима?

Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(23-07-2017, 12:18 AM)Павле Пише:  Ja се слажем да се промени застава. Ми смо најгора генерација Срба икада и нисмо заслужили ову тробојку коју су наши стари носили преко Албаније пешке.
Мењај.
Треба застава да нам буде црна. Само црна боја и то је то.

Што онда црна? Што не би истакли бијелу?
Мени би свакако ово мјењање застеве изгледало као коначна предаја.
Одговори

Ево сад ме подсети.

Француска је после Наполеонове Царске Француске имала чисто белу заставу дуги низ година.Данас је због те чисто беле боје многи зајебавају.
Вероватно ће тако нас зајебавати.

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

Шутановац подржава предлог да се промени застава:
http://govorisrbija.rs/skandalozno-sutan...ka-zastava
Одговори

Ја гарантујем да војници и официри Србије сада мисле ово:
"Ја да љубим ову заставу ?! Нема шансе !"

Али као што каже госн. ЈВуО-КГ,овај Павловић стварно 'оће да мења заставу,али ће сигурно Вучић имати корист од тога и направиће себе херојем кад каже да неће мењати заставу.Врло је могуће да се у наредним данима у новнимама наће наслов "Предстедник Вучић спасио заставу,нема мењања!"

Сирома'

Одговори

(23-07-2017, 09:59 AM)Andrejevic Пише:  Ево сад ме подсети.

Француска је после Наполеонове Царске Француске имала чисто белу заставу дуги низ година.Данас је због те чисто беле боје многи зајебавају.
Вероватно ће тако нас зајебавати.

Није, имала је мноштво ситних жутих љиљана на себи.

(23-07-2017, 12:39 PM)Andrejevic Пише:  Ја гарантујем да војници и официри Србије сада мисле ово:
"Ја да љубим ову заставу ?! Нема шансе !"

Добро да не мисле "ја да поздрављам ово и салутирам овом" 5+5

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-07-2017, 12:51 PM)Громовник Пише:  Није, имала је мноштво ситних жутих љиљана на себи.

Јесте,Француска је имала белу заставу са жутим љиљанима на себи,али ово је друго.
Једно време је застава Француске заиста била скроз бела.

Е сада то коме све војници морају да салутирају.... 5+5
Сад кад размислим салутирали су многи и Брозу и љубили наметнуту заставу са пентаграмом.Сад салутирају Вулину и можда ће да љубе заставу са латицама које симболишу мир.
Кад боље размислим,са тим латицама мира нам војска није ни потребна.Кад непријатељ види ову заставу и њене латие мира има вриштајући да побегне Кидање

Одговори

(23-07-2017, 01:00 PM)Andrejevic Пише:  
(23-07-2017, 12:51 PM)Громовник Пише:  Није, имала је мноштво ситних жутих љиљана на себи.

Јесте,Француска је имала белу заставу са жутим љиљанима на себи,али ово је друго.
Једно време је застава Француске заиста била скроз бела.

Не знам на коју мислиш, али овде нема ни једне потпуно беле заставе:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_French_flags

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

На 4:06 се види јасно да је након другог свргнућа Наполеона застава Француске била чисто бела.
Тачније од јуна 1815. до јула 1830. године Француска астава је била тотално бела.

У сваком случају тренутно ас занима шта ће бити са нашом заставом.Видимо да неки политичари имају жељу да се застава мења.

Одговори

Nama u Vojvodini nelegitimno tri zastave i grbove promeniše i nikom ništa...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-07-2017, 08:20 PM)Mekenzi Пише:  Nama u Vojvodini nelegitimno tri zastave i grbove promeniše i nikom ništa...

Па на кварно је донесена она наказа од еуропске квазизаставе са три жуте звезде и грб од три грба па никоме ништа а да нико сем лсв није консултован!И шта ћемо онда?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним