Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РАШТА СЕ СУДИ ПЛАТОНОВУ

.
Цар Путин:

Лењин је подметнуо мину под хиљадугодишњу историју Русије!

Ваистину!

Руски председник Владимир Путин редовно посећују Службе Божије и носи Крст око врата, па каже и говори:

Цитат:Не треба свако свима да показује своје испољавање Вере, јер је то нешто што почива унутар човековог срца. Што се тиче ношења Крста, мајка ми је дала приликом моје посете Јерусалиму. Био сам два пута тамо.

Мајка ми је дала Крст да би добио Благослов на гробу Господа. Ја сам то учинио и од тада га стално носим са собом. Случајно постоји једна прича везана за Крст због чега сам одлучио да га стално носим.

У Дачи у близини Санкт Петербурга је дошло до пожара, јер је нешто пошло погрешно у сауни. Пре него што сам ушао у сауну скинуо сам Крст. Када је избио пожар одмах сам са пријатељем изашао наг одатле јер је све било изненада.

Мислио сам да сам да је ватра уништила Крст, јер је био обичан, направљен од алуминијума. Био сам изненађен када је један од радника из пепела успео да извуче тај Крст који је остао нетакнут. Све то ме је запрепастило, али га од тада увек носим са собом. Јако ценим тај Крст, јер је припадао мојој мајци.

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним