Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Крађа беба у Србији
#1

Зашто се у деценијама титоизма, који траје и данас, догађа један невероватан скандал који из темеља растура српски народ? Ко и зашто краде бебе које рађају Срби, " најлуђи и најглупљи народ на свету"?
Зашто се чини све што је у моћи једног државног апарата да се заташка ова афера над аферама?
Ако неко има лична искуства са овим случајевима, нека напише нешто.
Одговори
#2

У томе је учествовала комунистичка власт:
https://rs.sputniknews.com/intervju/2017...intervju-/
Одговори
#3

Изгледа да се сад прешло на ОТИМАЊЕ деце од родитеља!

Нисам сигуран да сам разумео о чему се тачно ради јер овај узбуђени и унезверени човек само понавља "значи" и "о томе се ради", али изгледа да је озбиљно јер се јављају и други родитељи!

Фајгељ је својевремено изјављивао да је спреман да се бије ако му дођу у кућу са намером да му отимају децу!

Шта се уствари догађа зна ли ко?

http://srbin.info/2017/11/09/potresno-ro...a-ga-vide/

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#4

Управо оно о чему је пре годину и по говорио Фајгељ. Или, о чему је давно писао Андрић.
Одговори
#5

Државна распродаја СРПСКЕ ДЕЦЕ – Бело робље на Црном тржишту
12. марта 2018. Србија Оставите коментар

Ко ће спречити мафијашку отимачину деце из Србије у којој учествују и државни органи
Бело робље на црном тржишту
Све је више јасних доказа да је продаја малолетне деце из Србије богатим странцима један од најуноснијих извозних послова ове унесрећене државе. Још 2014. су чланови за борбу против трговине људима специјализоване шведске владине агенције посетили Србију и прикупљали податке о деловању једне приватне шведске организације на овим подручјима коју званичници Србије лажно представљају као државну агенцију. У међувремену су и наши сарадници из скандинавских земаља успели да уђу у електронску архиву норвешког државног система „Barnevernet” и открију велики број овдашњих службеника који противзаконито одају строго поверљиве податке о малолетним лицима која би могла да буду интересантна за усвајање у некој од скандинавских земаља. Уз све то, Народна банка Србије толерише новчане уплате на рачуне непостојећих, односно нерегистрованих приватних организација која продају децу из Србије.

Пише: Милан Маленовић


Milan Malenovic Media Centar, Medija Centar Beograd, Serbia
Почетком фебруара ове године Градски центар за социјални рад у Београду – Одељење Палилула посетила је једна шведска делегација. Судећи по званичним извештајима које су објавили званичници самог Центра, могао се стећи утисак да се ради о делегацији неке званичне државне установе, посебно јер се на неколико места наводи: шведска агенција за међународна усвојења “Adoptionscentrum”.

На званичном сајту „Adoptionscentrum”-а види се да је у питању, међутим, приватна организација која постоји од 1969. и бави се посредовањем у усвајању стране деце која се, затим, пребацују у Шведску где живе са новим родитељима. Како сами наводе, до сада су на овај начин одвели преко 25.000 деце у ову скандинавску земљу и то из више од 50 земаља у свету. Стално сарађују са 20 земаља, међу којима је и Србија која, наводно, у централи поменутог удружења има свог посебног координатора који је такође почетком фебруара био у посети Градском центру за социјални рад у Београду.

Све су ово, благо речено, полуистине смишљено пласиране како би се јавност навела на погрешан закључак.
Јелена Јовановић Хансен, која се у материјалима Градског центра наводи као координатор за Србију, на званичном сајту организације носи титулу „Senior Program Officer” и то за Азију?!? Постоји још неколико особа са сличним називом делатности и ни једна од њих није задужена само за Србију. За Европу, којој би, ваљда, требало да припада и наша земља, задужен је извесни господин Нилс Карлстрем који се у делегацији није налазио.

Као представник и заступник организације (никакве агенције) „Adoptionscentrum” у Србији представљена је Јелена Јовичић. На званичној интернет презентацији Универзитета у Стокхолму госпођа Јовичић је представљена као докторант, а њена адреса је Universitetsvägen 10 B, plan 9, Room B 942. Како она може да живи у Стокхолму, а да води представништво у Београду? И које то представништво она води?

По подацима Агенције за привредне регистре у Београду у Републици Србији у тренутку када је поменута делегација обилазила Градски центар, а ни касније није регистровано никакво званично заступништво шведског удружења „Adoptionscentrum”. Ако неко води некакво њихово представништво чини то на незаконит начин или се лажно представља. Све је то веома чудно за једну организацију која се хвали полувековном традицијом пословања.


Adoptionscentrum Gradski centar za socijalni rad Beograd Palilula
Иако нема званично заступништво у Србији, „Adoptionscentrum” одржава веома жив платни промет са нашом земљом.
По званичном и јавном извештају Народне банке Србије „Adoptionscentrum” из Шведске је само 2015. извршио најмање две уплате на рачун извесне организације „Foster Care and Adoption” у Нишу, од којих је једна била вредна 7.500 евра.


Usvajanje dece iz Srbije i Crne Gore – Adoptionscentrum NGO – Švedska nevladina organizacija
По Агенцији за привредне регистре „Foster Care” не постоји у Србији?!? По једном документу који је издало „Удружење стручњака за подршку деци и породици FICE Serbia” (регистровано код АПР-а са матичним бројем 17516035, садашња председница Жељка Бургунд) „Foster Care” је члан ове организације, а у Нишу се тада звао „Центар за породични смештај и усвојење” и био је на адреси Гутенбергова 4А. Ни поменути „Центар” се не налази у Агенцији за привредне регистре као посебно удружење или друго правно лице, тако да није ни могао да има сопствени рачун у банци.

Остаје, тако, питање како је Народна банка могла да дозволи најмање две уплате у корист привредног субјекта који не постоји?
Као сврха поменутих уплата била је наведена „донација”, међутим, како се ради о фантомским удружењима ближе је истини да је новац у ствари провизија за неко усвојење детета из Србије.

И сам Градски центар за социјални рад у Београду признао је у фебруару ове године како са шведском приватном организацијом „Adoptionscentrum” сарађује већ пуних 15 година. Шведске власти су још 17. септембра 2014. посетиле Србију како би контролисале деловање поменутог приватног удружења. Контролу је обавило посебно тело шведске владе MIA које се, између осталог, ангажује и у борби против трговине људима. Са ким су шведски званичници разговарали у Србији и који су били њихови закључци, није наведено. Занимљиво је да ни овдашње власти, које на сва звона објављују долазак сваке стране делегације, уопште нису известиле јавност о посети истражитеља из Шведске.

Усвајање или трговина белим робљем?
Све ово наводи на закључак како се код усвајања деце из Србије и њиховог пребацивања у иностранство не ради на законом прописан начин, већ да је то далеко мање „усвајање”, а далеко више трговина белим робљем. Иначе не би било потребе да се у цео случај укључује шведска владина агенција која се бави управо борбом против трафикинга и да се посета њихових стручњака овде таји.

Да је Србија постала својеврсни Елдорадо за одузимање деце и њихово незаконито „усвајање” од стране богатих странаца потврђују и документи о деловању агената (тачнији израз би био „тајних агената”) норвешког злогласног владиног система за наводну заштиту деце „Barnevernet” о коме је Магазин Таблоид већ писао (Деца више не припадају својим родитељима већ постају власништво државе).

Почеле да пристижу информације – базе података бушне – на помолу афера планетарних размера
Слободни новинар истраживач Душко Велковски са међународном исправом у којој је наведено да је „investigative journalist IFJ, EFJ” дошао је у посед више стотина електронских докумената из базе података “Barnevernet”-а које је предао редакцији Магазина Таблоид.

Из ових докумената, који се могу упоредити са америчким дипломатским депешама које је својевремено објављивао сајт „Wikileaks”, види се да је велики број државних службеника Републике Србије, на првом месту особа које раде у различитиим Центрима за социјални рад, Норвежанима за новац противно законима ове земље продавао информације о „адоптивно интересантној деци”, односно о малолетним особама које су или већ слободна или још увек нису слободна за усвајање, али то могу убрзо да постану (разуме се, уз додатну новчану накнаду).

Норвежани заинтересовани да добију неко од ове деце требало је само да се јаве „Barnevernet”-у и наведу идентификациони број детета које желе и оно би моментално у монтираном поступку било одузето биолошким родитељима у Србији и предато на усвајање.

У поменутим документима види се не само ко је пошиљалац извештаја, већ и којој локалној организацији у Норвешкој су они прослеђени. С обзиром да су извештаји циљано слати, јасно је да су и настали на основу првобитног упита неке од подружнице „Barnevernet”-а у коме су наведене жеље за усвајање спремних родитеља (на пример, колико треба да буде старо дете, ког пола, какве боје коже, косе, очију…).

Као један од доушника „Barnevernet”-а наводи се и Смиља Игић, иначе запослена у Центру за социјални рад Звездара. Како се види из пропратне картице она је психолог – педагог који се у норвешком систему за одузимање деце води као спољни сарадник под бројем 3202936539.


Pošiljalac: Smilja Igic – Psiholog gradskog centra za socijalni rad Beograd, Srbija
Госпођа Игић је 12. октобра 2016. „Barnevernet”-у доставила и свој извештај од 16. септембра 2016. који је означен ограничено доступним јавности на основу члана 25, али се не наводи ког закона или другог правног акта.

Госпођа Игић је само један од плаћеника који норвешким, а могуће и другим страним службама које се баве одузимањем деце од биолошких родитеља у Србији, продаје информације о „адоптивно интересантним лицима”. У до сада прегледаним документима помињу се још следећа имена: Милева Новковић, Благица Станоевска, Сања Крвавац, Горан Јакшић (није “Barnevernet”-ов стални педагог/сарадник, али се његово име налази на списку у вези документа број 42422/2016 састављеног 7. октобра 2016.), Славиша Јосифовић, Биљана Шуковић, Владимир Трајковић, Јасмин Фајић…

С обзиром да се ради о стотинама, могуће и хиљадама докумената, која још нису могла сва да буду прегледана и процењена, вероватно ће се у току даљег рада појавити још нека имена особа која примају паралелно плату из српског буџета, али и од за усвајање заинтересованих страних организација.

Колега Велковски се обратио Градском центру за социјални рад у Београду као и другим надлежнима институцијама са питањима да ли је одавање података о малолетним лицима која још увек нису проглашена спремним за усвајање страним агенцијама у складу са овдашњим законима, али му нико до сада није одговорио.

У међувремену, сарадници Магазина Таблоид у скандинавским земљама су дошли и до финансијских извештаја који показују колико се пара уложило у ову модерну трговину белим робљем из Србије, а који ће бити објављени у једном од наредних бројева, чим буду преведени са норвешког.


Писмо из Ћићевца: како службенице Центра за хранитељство и усвајање у Крагујевцу отимају децу
Борила сам се сама, са машинеријом, и наравно изгубила. Нисам правила снимке, видеа, јер заиста времена нисам имала, од мољакања разноразних институција, председника, премијера, заштитника грађана, и ништа. Гледаћу да вам укратко објасним мој случај, колико то може у овом кратком писму.

Зовем се Весна Миљковић, из Ћићевца сам, удата и имам једно дете. Мој супруг и ја смо одлучили да постанемо хранитељи, наша ћерка је већ велика, зашто да не, мислили смо да усрећимо јос неко дете, што смо и урадили. Усрећила је и она нас и ми њу. Прошли смо едукацију успешно, тако су нам рекли. Понудили су нам девојчицу која се налазила у породилишту и имала је само 24 дана. Прихватили смо. Узели смо је из породилишта и тог дана смо мислили да већи и срећнији тренутак не постоји. Кући смо средили собу, креветац, сто за пресвлачење итд. Ми нисмо добили бебу, ми смо добили анђела. Врло брзо смо се привикли на на њу и није се знало ко ће први да је узме када се пробуди, да је пресвуче, да је нахрани…

У међувремену смо добили још једну девојчицу из Звечанске, дете које је умерено ометено у развоју. Посто је вероватно промена за њу била велика доласком у насу кућу, пошто је тада имала 9 година, морали смо да је водимо код дечјег психијатра да је прегледа и да се консултујемо у вези даљег рада са девојчицом. Све у свему, више пута водили смо са нама код докторке водили овог малог анђела.

Докторка у ћупријској болници, Снежана Станојевић (мислим да је презиме исправно а можда и грешим), рекла је да ће она имати проблем у развоју, али неће бити толики као ове друге девојчице из Звечанске. Били смо запањени, мада генетски има велике предиспозиције за тако нешто. Затим су из наше амбуланте дечјег лекара почели да нас шаљу на прегледе, управо због тих предиспозиција које су на жалост и биле ту. После свега тога, она је имала кашњење у психомоторном развоју, каснила је за својом генерацијом.

Нисмо пали духом, почела сам по Интернету да тражим литературу везану за умерено ометену децу и за децу која имају кашњење у психомоторном развоју. Затим смо морали у вртић по наређењу “госпођа”. Кренула је у вртић где се врло тешко привикла, али за добробит детета, задржали смо је. Рекли смо им да желимо да је усвојимо још кад је имала осам месеци, наравно мало су били зачуђени, јер имамо биолошко дете, које је касније, замислите, било и један разлог зашто нисмо подобни да је усвојимо?!

Углавном, по њиховим причама, ми смо још мало па међу најбољим хранитељима, одушевљени су како деца напредују. За скоро шест година колико је наш анђео била код нас, а такође и старија девојчица од пет и по година, долазак надлежнх служби могао је да се изброји на прстима једне руке, а и кад би дошло, рекли би “ви то радите беспрекорно”.

Но, десиле су се промене, Центар за социјални рад у Ћићевцу, потпао је под Центар за хранитељство и усвајање у Крагујевцу, где смо ми добили “особу за праћење”, не знам како да је назовем, али име јој је Ивана Ракић.

Госпођа нас је такође посетила за две и по године око два пута. Да не заборавим, тим за усвајање ЦЗС из Ћићевца је сачињавао психолога, Милену Вилемоновић, па затим ту је била извесна Добрила (не знам презиме, педагог уједно и старатељ), Сузана Гајић педагог (нећу да пишем како коју красе и који “манири” их красе, а, наравно, нису позитивни) и Никола Јефтић адвокат. Касније је је у сву ту причу ушла и жена, мислим да се зове Мила, социјални радник, нисам сигурна, а на челу параде директор. Знам га као Мишко. Од 17 маја 2015. године, жентурача Ивана Ракић са Сузаном Гајић долази у нашу кућу у посету и саопштавају нам да ми не можемо да усвојимо девојчицу. Навеле су и разлоге, да је мој муж старији месец и седамнаест дана од дозвољених 45 година разлике, финансијска ситуација (која није била лоша) те да већ имамо биолошко дете!

Шок! Не можемо да проговоримо. Тада је Ивана Ракић видевши мог мужа видно узнемиреног, почела да провоцира на један одвратан начин, својствен само особи са ниским моралним, психичким и свакојаким побудама. Мој супруг је рекао да њену вику и хистеричан смех не може да слуша и изашао је напоље. Било је ту свакојаких нападања од стране госпођа из Центра за породични смештај и усвајање Крагујевац, почев од Иване Ракић, па мислим да се особа која се не би могла назвати госпођом јер оно њено презриво гледање, вређање “на фин начин”, не краси једну госпођу него је налик уличарки најгорег реда.

Доживели смо невиђену психичку тортуру
Доживели смо невиђену психичку тортуру. Дете су пар пута водили у центар одакле се она враћала скроз смушена, нерасположена, гурала би ми се у крило и само ћутала. Када је питамо шта се дешава, тужно нам је одговарала да је то тајна! Помутили су јој разум скроз. Страшно, не могу више да проживљавам ово изнова и изнова…Једноставно, не може све да стане овде.

Дана 27.07.2016. године, мислим да је било два сата поподне, зове Сузана Гајић и пита супруга да ли смо кући. Ја сам радила, рекао им је да сам на послу и да долазим око пола три. Дошла сам, деца спавају, вани врућина, а њих две госпође са једним господином улазе у нашу кућу. Почиње Сузана Гајић причу како су они “као тим” одлучили да више није у интересу да наш анђелчић остане код нас!!!

Чекајте, кажем ја, јесте ли свесни шта радите детету? Нисам напоменула јер не знам шта ћу пре, да је то дете било веома везано за нас, за мог супруга, за њену собу, њен кревет, њено двориште, њен вртић и васпитачице Дуду и Душицу. Такође, напомињем да су и запослемни у дечјем вртићу добили претњу од особе за коју ја одлично знам ко је и како користи фразу: “…немојте са мном да шалите”. Дакле и вртић је добио телефонску претњу да се не мешају у ову ствар! То су биле речи Иване Ракић из Крагујевца.

Молила сам, немојте људи, пореметићемо све што смо постигли, уназадићете дете… Ништа није вредело, дословно су извукли дете из кревета. Она излази, а осмех јој залеђен, очи огромне, страх…

Како је њој било не знам, а и не смем да се питам јер знам колико нас је волела. Молила сам Бога само да не пати много да јој да снаге да преброди то што јој се десило и питам се, зар је морало то да јој се деси!? Не само што је остављена од биолошких родитеља, него су још дошли да је отму од нас који смо је волели и који ће је увек волети, који смо гинули да је научимо нечему и подигнемо је како треба.

Таблоид Лист Против Мафије

https://www.srbijadanas.net/drzavna-rasp...m-trzistu/
Одговори
#6

ВУЧИЋ: Младе који одлазе из Србије ће замени мигранти! (видео)
18. марта 2018. Србија Оставите коментар

Председник Србије и вођа Српске напредне странке Александар Вучић у обраћању нацији изнео је план о спровођењу политике масовне миграције у нашу земљу. Вучић је рекао да ће Србија до 2030 имати више људи који имигрирају у Србију него што одлазе из ње. План председника СНС је да се масовни одлазак младих реши масовном миграцијом у нашу земљу махом из земаља Африке и Азија.

Лидер СНС је нашао оправдање за своју политику у смањивању становништва, рекавши да ће Србија 2060 године имати између 3.9 и 5.5 милиона становника, а већину би могли да чине пензионери.


Премијер је затим узео најмању цифру по пројекцијама од 3.9 милиона и рекао ће на тих 3.9 милиона наша земља имати 1.7 милиона пензионера што ће уништити наше производне потенцијале.

“Што се тиче мигранторних кретања 2028 до 2030 ћемо имати нулти миграциони салдо, имаћемо једнак број емигранта и имиграната у Србију. После 2030 имаћемо већи број имиграната него емиграната из Србије” рекао је Вучић.

Упркос великој стопи незапослености, Вучић тврди да ће Србија за две или три године морати да увози радну снагу.

Председник није помињао могућност демократског референдума, у коме би грађани могли да гласају да ли подржавају његову политику којом би у будућности Србију населиле десетине хиљада миграната који би требали да надоместе масовну миграцију младих из наше земље која је 2017. година износила преко 30.000 људи.

Ово се деци кад имаш цео један систем, ко забрањујем било које испитивање преседник и сва клептократије.

ВИ ОВДАВНО ИМАТИ УСТАШЕ УТЕМЕЉЕНИ У СВИМ СТРУКТУРИМА ВЛАДЕ СРБИЈЕ!
Одговори
#7

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/301417...n-i-prodat

Далеко сте ви од ПРАВОСЛАВЉЕ.......

Ви сте КОМУНИСТИЧКА ТВОРЕВИНА, ви сте људи ТОТАЛНО ОДГАЈАНИХ У ТОМ АМБИЈЕНТ ЗЛО, НЕПРАВДЕ И НЕ ИСТИНЕ!

И то бих објаснило зашто никад нисам чуво било ко од ваших СВЕШТЕНИЦИ ко су од томе причалих у својим БЕСЕДИ, СВА ОВА ВРЕМЕ........спас вама нема!
Одговори
#8

Вучићев режим годишње отме 500 деце из сиромашних породица!
19. марта 2018. Србија 1 Коментар

ИЗМЕЂУ 400 и 500 малишана сваке године бива одузето родитељима због насиља или небриге. Више од 1.000 њих годишње одузима се привремено, до коначне одлуке суда. На овакве одлуке, међутим, жали се тек мали број мајки и очева.

По овоме се Србија разликује од осталих европских земаља, посебно Норвешке, коју су у последње време потресали таласи незадовољства и протести због прекомерног и неселективног одузимања деце, посебно досељеницима.

– Случајеви у којима се родитељи боре да добију назад своје дете у Србији нису толико чести јер се код нас деца измештају из породице само у крајњој нужди, уколико родитељи континуирано раде на њихову штету, занемарују их, злостављају, крше њихова права, угрожавају им здравље и безбедност – каже Драган Вулевић, начелник Одељења за управно-надзорне послове у области породичне заштите при Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. – Ти родитељи практично сами себе на неки начин дисквалификују и не показују интересовање да врате децу. На одлуке центара о привременом измештању Министарство, као другостепени орган, добије тек 10-20 жалби годишње.

На одлуке суда о трајном одузимању, жалби је још мање.

Процедура налаже да уколико су детету акутно угрожени живот, безбедност и здравље, центар доноси привремени закључак о обезбеђивању смештаја, и оно буде премештено у институцију или хранитељску породицу. У међувремену, стручњаци раде са дететовом породицом, прате да ли су отклоњени сви узроци због којих је дете измештено. Уколико јесу – дете се враћа кући. Ако нису, тужилаштво или центар пред судом покреће поступак за одузимање родитељског права.

– Сиромаштво никад није разлог за измештање деце из породице – додаје Вулевић. – Да јесте, око 400.000 деце би било одузето, јер толико њих прима дечји додатак. Сиромаштво је само пратећа појава, најчешће катализатор који боље показује да се неадекватно врши родитељско старање.

Новости.рс
Одговори
#9

Државна комисија за случај украдених беба дошао је до сазнања да је 1953. године покренут пројекат " Звездано небо". Пројекат је водила УДБА. Циљ је био да се отимају деца од бивших или тадашњих политичких противника, а да они за то не знају. Измишљен је појам " умрле бебе на порођају". Децу је требало васпитати у комунистичком духу или дати на усвајање у породице које су имале комунистички бекраунд, а нису могле имати децу. Те породице су биле дужне да сносе трошкове целе " операције". Временом су се трошкови повећавали и развио се прави бизнис који је ишао по већ утврђеној удбашкој шеми.
Многи који су били умешани или њихови потомци се и данас налазе на истим или сличним функцијама и спречавају или успоравају истраге.
Такође, треба минимизирати размере ове епске приче, јер удбашке везе покушавају да се одрже и наставе да владају српским установама.
Тешко да ћемо икада сазнати праву истину о овом невероватном случају, јер би тиме као на ренгену видели ко је владао бившом државом и колико су ти гангстери унаказили српски народ.
Одговори
#10

(23-05-2019, 10:01 AM)Бенито Пише:  Државна комисија за случај украдених беба дошао је до сазнања да је 1953. године покренут пројекат " Звездано небо". Пројекат је водила УДБА. Циљ је био да се отимају деца од бивших или тадашњих политичких противника, а да они за то не знају.

Изгледа да се некима назив пројекта млого допада и дан-дањи, па ка'е:

Цитат:Ученицима је презентована тема „Звездано небо” – Ван Гога и „Музичари” – Пабла Пикаса кроз виртуелно путовање у Музеј модерне уметности у Њујорку.

На то виртуелно путовање „ишли су” ученици првог и трећег разреда. Ученицима првог приказана је аудио-визуелна репродукција „Звездано небо” – Ван Гога, а ученицима трећег разреда „Музичари” – Пабла Пикаса. Ђаци су кроз структуриране делове часа били оцењивани дигиталним беџевима, који су осмишљени и направљени специјално за ове наставне јединице.

https://www.prosvetni-pregled.rs/compone...k?start=20

Иначе шта би с'темом Брат Јеремије?

Ми бејасмо антипротивни ама клонимо се тема ђе сви, сви, сви...навале на једнога ну то није разлог да тема нестане тек тако па да 'шап'том па'не''!

Тужан

.
Шта'ш...дочекало се да борбу против крађе деце воде НЕПОКАЈАНА деца оних који су крали децу, као рецимо ова Мила Алечковић, ћерка своје МАТЕРИНЕ!

Невероватно.....покушасмо да одслушам ову неуротичну недо*хебану НАЏАК-БАБУ, ал’не вреди....ПРЕД КАМЕРАМА СЕ СВАЂА С’МУЖЕМ, КА'Е "НЕМО'ДА КРЦКАШ" !!!

https://www.youtube.com/watch?v=7mdz3Blgq14

Па пос’ка'е “отели ми деееете”!

Ми подржавамо њену борбу против отимачине деце и режима балавог шифтарина на власти али....ОВА ЖЕНА ЈЕ АПСОЛУТНО КОНТРА-ПРОДУКТИВНА У ЈАВНИМ НАСТУПИМА, А НАРОЧИТО КАД НИКАД НЕ ПРОПУШТА ПРИЛИКУ ДА ПОМЕНЕ СВОЈУ МАТЕРИНУ, ДВОРСКУ ПЕСНИКИЊУ СРБОЖДЕРА БРОЗА КОЈА ЈЕ НАПИСАЛА ПАМФЛЕТ-ОДУ "ДРУЖЕ ТИТО МИ ТИ СЕ КУНИЈЕМО ДА СА ТВОГА ПУТА НЕ СКРИЈЕНЕМО"!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#11

Пре неколико дана у Италији једна вест је шокирала јавност: код Ређо Емилије као резултат судске истраге под називом „Анђели и ђаволи“ ухапшено је неколико људи због одузимања деце и психичко насиље над њима. Међу њима су један познат и контроверзан дечји психолог, један судија за малолетне, неколико радница социјалне службе и градоначелник једног тамошњег градића, по имену Бибиано.
Они су одузимали децу сасвим добрим родитељима, натеравјући ту децу преко психичког притиска да признају сексуално или физичко насиље од стране родитеља, иако тог насиља није никад било.
За ту сврху ти људи су фалсификовали цртеже те деце, додајући неке детаље којим би могли оправдавати злостављање, инсценирали пред њима представе у којима су њихови родитељи били негативци и чак претили ту децу једним малим електричним алатом, који су представљали као „машином памћења“.
Они су све то учинили за паре, јер су предавали ту децу својим познаницима или њима блиским удружењима, која се наводно баве његом над малолетним у потешкоћама, и која за то приме државни навац.
Један детаљ који дира срце је то да су људи који су водили истрагу, у једној соби седишта социјалне службе нашли играчке и писма која су родитељи упућивали својој деци, на пример за Божић, а која ти зликовци нису им никада предали.
Људи којим су поверили ту децу, нису били прикладни за то и у неким случајевима су их малтретирали. У тој групи је укључена и једна месна активисткиња „за права гејева“, која је предала једну девојчицу неком лезбачком пару. Те лезбејке су девојчицу убеђивале да су уопште мушкарци лоши, а с обзиром да је она и даље тражила за оцем, јер јој је био добар, како се испоставило од полицијског прислушкивања, једна од њих једном се узрујала и уз псовке терала девојчицу да се врати кући пешком и под кишом.
Тражећи наводно сексуално злостављање, психолози су такође доста експлицитно разговарали са децом о сексу, кварећи њихову невиност.
Постирао сам ово о тој вести зато што ме је то подсећало управо на ту тему о крађи беба, а и зато што тај крај, Ређо Емилија, Модена, Болоња, то спада међу најразвијеним у Италији, а то је у полуострву и комунистички крај „пар екселанс“. То је крај где су по крају Другог светског рата комунисти су ликвидирали не само бивше фашисте него и неистомишљенике.
Сам ухапшени градоначелник је члан највеће левичарске партије, то јест реформисане некадашње комунистичке партије, о којој сам лоше писао у једној другој теми.
Наравно, ти људи су то чинили за паре, дакле такво нешто се може догодити и догађа се сигурно и у другим крајевима и „политичким срединама“. Међутим, удара то што се догодило унутар система социјалних служби и шкрба „црвене покрајине“, за којим су левичари толико поносни.
Одговори
#12

(26-05-2019, 06:36 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(23-05-2019, 10:01 AM)Бенито Пише:  Државна комисија за случај украдених беба дошао је до сазнања да је 1953. године покренут пројекат " Звездано небо". Пројекат је водила УДБА. Циљ је био да се отимају деца од бивших или тадашњих политичких противника, а да они за то не знају.

Изгледа да се некима назив пројекта млого допада и дан-дањи, па ка'е:

Цитат:Ученицима је презентована тема „Звездано небо” – Ван Гога и „Музичари” – Пабла Пикаса кроз виртуелно путовање у Музеј модерне уметности у Њујорку.

На то виртуелно путовање „ишли су” ученици првог и трећег разреда. Ученицима првог приказана је аудио-визуелна репродукција „Звездано небо” – Ван Гога, а ученицима трећег разреда „Музичари” – Пабла Пикаса. Ђаци су кроз структуриране делове часа били оцењивани дигиталним беџевима, који су осмишљени и направљени специјално за ове наставне јединице.

https://www.prosvetni-pregled.rs/compone...k?start=20

Иначе шта би с'темом Брат Јеремије?

Ми бејасмо антипротивни ама клонимо се тема ђе сви, сви, сви...навале на једнога ну то није разлог да тема нестане тек тако па да 'шап'том па'не''!

Тужан

.
Шта'ш...дочекало се да борбу против крађе деце воде НЕПОКАЈАНА деца оних који су крали децу, као рецимо ова Мила Алечковић, ћерка своје МАТЕРИНЕ!

Невероватно.....покушасмо да одслушам ову неуротичну недо*хебану НАЏАК-БАБУ, ал’не вреди....ПРЕД КАМЕРАМА СЕ СВАЂА С’МУЖЕМ, КА'Е "НЕМО'ДА КРЦКАШ" !!!

https://www.youtube.com/watch?v=7mdz3Blgq14

Па пос’ка'е “отели ми деееете”!

Ми подржавамо њену борбу против отимачине деце и режима балавог шифтарина на власти али....ОВА ЖЕНА ЈЕ АПСОЛУТНО КОНТРА-ПРОДУКТИВНА У ЈАВНИМ НАСТУПИМА, А НАРОЧИТО КАД НИКАД НЕ ПРОПУШТА ПРИЛИКУ ДА ПОМЕНЕ СВОЈУ МАТЕРИНУ, ДВОРСКУ ПЕСНИКИЊУ СРБОЖДЕРА БРОЗА КОЈА ЈЕ НАПИСАЛА ПАМФЛЕТ-ОДУ "ДРУЖЕ ТИТО МИ ТИ СЕ КУНИЈЕМО ДА СА ТВОГА ПУТА НЕ СКРИЈЕНЕМО"!

Пази...ово са крађом и малтретирањем деце се шири...ЧЕК'САМО ДА ПОБЕДИ БАТА ДОНАЛД, биће, биће...и куку и леле педофилима и болесницима диљем планете:


Узгред за Брат Бенита, Шугословенски комуно-сатанизам нема тапију на крађу и прекрађу ђеце...БРОЗ ЈЕ УЧИО ОД НАЈБОЉИХ А БАЛАВИ ШИФТАРИН ВУЧИЋ ЈЕ ОД ИСТИХ ДОБИО И...ТАПШАЊЕ ПО ЛЕЂИМА, ДОООБРА КУЦА, ДОООБРА..., одгледајмо клип!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#13


табаџија

Иначе ова Мила Алечковић (која се јавља на крају) не мож'да пропусти прилику а да не каже коју о својој МАТЕРИНИ, Мири Алечковић, иначе дворској песникињи Јоже Амброзија-ТИТА, која је спевала ону

"DRUŽE TITO MI TI SE KUNIJEMO DA SA TVOGA PUTA NE SKRIJENEMO"!

Мила дакле заборавља, или се прави....

....ДА ЈЕ ОТИМАЊЕ И ПРОДАВАЊЕ СРБСКЕ ДЕЦЕ ПОЧЕЛО 60-ИХ У ВРЕМЕ СФР ШУГОСЛАВИЈЕ, А ДА ЈЕ ОВО САД САМО НАСТАВАК ПО ИНЕРЦИЈИ ШУГОСЛОВЕНСКОГ, КОМУНО-САТАНИСТИЧКОГ И ТИТОИСТИЧКОГ ГРЕХА

под химном

УСЕ, НАСЕ И ПОДАСЕ!


Па кажу шугословени:

ŽIVIO TITO, NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADITI!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#14

Јеси ти сигуран да тебе нису отели???

Неко ко матери и оцу није отишао за живота да гроб оплеви и запали свећу а вамо је црквењак и богољуб тај нам је много сумњив...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним