Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОЧЕО ПУЧ!!!

(02-05-2020, 02:29 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па зар није Јосип Броз Тито формирао ту ЈНА и потом целом свету објавио да се "према Србији ваља поступати као са окупираном земљом"?

Са којом војском је дакле Србија била окупирана?!

Даклем није само НАЗИВ те војксе Брозов него је ваљда ОКУПИРАО Србију са неком војском којом је лично командовао?

ДА ЛИ ЈЕ ТО ТАЧНО?

Одговори дакле са ДА или НЕ, немо'да врдаш овуден к'о снаша од дебела к.....Изволи......

.
Иначе кад већ причамо о ЈНА и 90-им како оно беше она песмица:

Jeb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi nas naš Drug Tito, Stari!

Zbijajmo se saden drug do druga
Dodje vrijeme da se brani Juga!

Brigada se nasa opet stvara
U srijed srede oni „Šest Kaplara”!

Da osvetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice!

Uvrk čavla Druga Tite slika,
To je nasa jasna politika!

I njegova groba Kuće Cvijeća
Dje je nama za pal'ti svijeća!

Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dodje posle druga mis'o,

Uzet slave i svijeca srpskoga
Da počmemo vjerovat uboga!

Bog nam dade našog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,

Pa gurnemo mi četnike prve
Da se oni sa krvatom krve,

Sa ustašom i mudžaedinom
A JNA iza poledjinom!

U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!

Хармоника
Која си ти будалетина...

Погледај на ју тјубу задарска кристална ноћ, логор Лора Сплит....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

У току пуч у Америци

https://informer.rs/svet/vesti/576988/am...t-pucnjava

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-01-2021, 11:09 PM)Mekenzi Пише:  У току пуч у Америци

https://informer.rs/svet/vesti/576988/am...t-pucnjava

КОМУНИСТИ ЦРНИ-ВРАНИ,
ДАНИ СУ ВАМ ОДБРОЈАНИ!

Прпа за Троцкисте,ТРАМП И ЦАР ПУТИН ПОБЕЂУЈУ САТАНО-КОМУНИСТЕ И ДЕМОНО-КРАТЕ!

ОЈ ДОНАЛДЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО (ово је важан детаљ!)
КРИШОМ НОСИШ ЧЕТНИЧКО ОДИЈЕЛО!

Ојсааааа!

Хармоника

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Бата Бајден, позвао Трампа да се обрати присталицама да се повуку...

Оно што је нашим пријатељима у УСА најмање потребно је проливање крви и непризнавање регуларних избора..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма ко их шиша.
Одговори

Ако су оно регуларни избори, ја сам Јосиф Висарионович Џугашвили.
Одох да се причестим, а ви јавите има ли тамо Аписа и друштва, или је све сам го издајник.
Одговори

Иначе, ко зна ко су ови што су упали у зграду Капитола. Могуће и да је класична контра-обавештајна акција. Уосталом, демонстрације у Београду из јула су класичан пример како се то ради. Убаце се људи да изазову нереде и онда дође полицијска сила и заузима цео град. Тако и овде може да буде покушај да се трамповци истерају из Вашингтона и да они на миру могу да оног прогласе за председника.
Једина разлика је сам Трамп. Да видимо да ли он има снаге да спречи овај сценарио.
Одговори

Трамп је одмах позвао своје присталице да се престане са овим стварима. Сумњам да њему иде овако нешто у прилог али видећемо. На крају, као и увек, преломиће они који носе кубуре. Са варијаблом да у Америци свако мало има по неку кубуру.
Одговори

(07-01-2021, 12:16 AM)Бенито Пише:  Иначе, ко зна ко су ови што су упали у зграду Капитола. Могуће и да је класична контра-обавештајна акција. Уосталом, демонстрације у Београду из јула су класичан пример како се то ради. Убаце се људи да изазову нереде и онда дође полицијска сила и заузима цео град. Тако и овде може да буде покушај да се трамповци истерају из Вашингтона и да они на миру могу да оног прогласе за председника.
Једина разлика је сам Трамп. Да видимо да ли он има снаге да спречи овај сценарио.

Трамп је изгубио изборе. Чим је електорски колеџ прогласио Бајдена за победника ту је крај. Народ је могао убедљиво да гласа за Трампа али ако електори другачије одлуче то је крај. Електори додуше воде рачуна да дају глас као је народ гласао али ако процене да народ греши, могу то да исправе и да спрече потенцијално опасног по државу да дође на власт. Да смо ми имали нешто слично никада не би Милошевић дошао на власт и не би се нашли у овој ситуацији. Нама дефинитивно треба овакав систем јер ненормалан народ увек доведе себи сличног на власт и тај изазове овакву катастрофу каква је нас снашла.

(06-01-2021, 11:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  У току пуч у Америци

Пуч? Привиђа ти се. Изгубио си много крви па ти се манта у глави. 2000 људи не могу да сруше систем. Нацинална гарда је послата управо по Трамповом налогу да успостави ред.
Одговори

Још једна холивудска прича за наивне.
Одговори

(06-01-2021, 11:58 PM)Бенито Пише:  Ако су оно регуларни избори, ја сам Јосиф Висарионович Џугашвили.
Одох да се причестим, а ви јавите има ли тамо Аписа и друштва, или је све сам го издајник.

Чека', чека'...ЈА сам Јосиф Висарионович Џугашвили ођекаре!

Јок

Нема Аписа, све го издајник и то најгори!

Ми смо једноставно превидели идеолошки, тј. квази-верски моменат у свему!

Наиме огромна већина ових белих 'WASP' Амера (White Anglo-Saxon Protestants), припадају неким Евађелистима, а то су неке секте, неки ЈУДЕО-Хришћани, више ЈУДЕО него Хришћани, који верују у неко божанство Џизус који је Јеврејин, па је њима важнија судбина Јевреја него свог сопственог народа!

Тако да је све ово нажалост, нажалост....било једно бесконачно замајавање и твитовање Трампа који ће да уради ово па оно, ама само што није...!

Најпре је дакле неко озго дискретно пришапнуо Пенсу на увце да је са Бајденом боље за чифуте, па је исти бестидно ИЗДАО Трампа, а онда је и самом Трампу ваљда ћерка пришапнула исто, тако да је човек у последњем тренутку ИЗДАО САМ СЕБЕ!

Јер...кад се једном у Капитол, или било коју зграду Владе и Државе, под оружјем уљегне-онда се отале жив не излази!

Полиција (која би требало да је уз Трампа) их је све изгурала к'о Нога и Златановића из Скупштине, а Национална Гарда (која би такође требало да буде уз Трампа) се распоредила према народу да чува ред док чифут не прогласи Бајдена и КАБАЛУ!

ЗАКЉУЧАК:

Наше битисање овамо доле ближи се свом неизбежном крају, ама шта ћете ви као подмладак?!

ГРКА ВРЕМЕНА ДОЛАЗЕ, ОВО ЋЕ БИТИ ГОРЕ ОД БИЛО КОГ КОМУНИЗМА, ОТИМАЋЕ СВЕ ШТО ВРЕДИ ОД ИМАЊА ПА ОНДА И ЦРКВУ, ТРАДИЦИЈУ, ЈЕЗИК, ПОРОДИЦУ, ПОЛ, БОЈУ КОЖЕ, ЂЕЦУ, ЗДРАВЉЕ, ОРГАНЕ....СВЕ!

Наш совјет здраваго розума ко има ушеса да чује:

НАОРУЖАВАЈТЕ СЕ АКО ЈЕ ИКАКО МОГУЋЕ, ОДМАХ ПО ПРОГЛАШЕЊУ КЕРЕНСКОГ...ПАРДОН, БАЈДЕНА...ЧАСА НЕ ЧАСИТЕ, ПА ПОД ОРУЖЈЕМ УШУМУ!

EX ORIENTE LUX!

Џо БАЈДЕН: „Позивам ту банду да напусти Конгрес и пусти демократију да функционише. То није Америка и то треба да одмах буде прекинуто!“

КидањеКидањеКидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ко још верује да су они што су упали у Конгрес Трампови?
Одговори

(07-01-2021, 03:27 PM)Српска четничка команда Пише:  Ко још верује да су они што су упали у Конгрес Трампови?

Има један...

Са'ће се јави...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-01-2021, 03:54 PM)Mekenzi Пише:  
(07-01-2021, 03:27 PM)Српска четничка команда Пише:  Ко још верује да су они што су упали у Конгрес Трампови?

Има један...

Са'ће се јави...

Еве јављам се да кажемо да теоретичари завере из Новосрба, којино су пола века све у неким службама, контра-службама и удбама, ОЗНА-све дозна итд...ипак све знају боље.

Ко би рек'о да они иза те хеклане завесе кибицфенстера у Вршцу боље виде шта се догађа у Чемерици од мелеона ођекаре!

Ну шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним