Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Четнички зидни календари за 2018. годину

Ја не тражим ништа. Довољно је једно хвала за слику Калабића и Черчила.

Само ми немојте тражити доказ да је то баш моја слика. Оригинал, који је Правда овде објавио, није и на календару. На календару се налази моја рестаурирана слика, али, рекох, не тражим ништа.

Ионако сам је урадио "на ползу народу сербском", жао ми било да гледам оштећену, па сам је оправио.

И не пишем ово да се размећем, напротив, више сам пута изразио своју захвалност, не само овом форуму, за слике које сам обрађивао.

Једино имам неке замерке, али су оне више техничке и дизајнерске природе (хоћу да кажем - Гдин Мирославе, консултуј и неке друге, можда има неко и ко би помогао Креза )

Људи ми се смеју јер сам другачији. Ја им се смејем, јер су сви исти.
Одговори

(22-11-2017, 10:41 PM)Pravda Пише:  [Слика: 18052260_1555436454488409_682133865_o.jpg]

Гдје и кад је ово фотографисано?

Питам због Берете, у питању је ранија и знатно рјеђа верзија.
Одговори

(10-12-2017, 08:59 PM)Бојаџа Пише:  Ја не тражим ништа. Довољно је једно хвала за слику Калабића и Черчила.

Само ми немојте тражити доказ да је то баш моја слика. Оригинал, који је Правда овде објавио, није и на календару. На календару се налази моја рестаурирана слика, али, рекох, не тражим ништа.

Ионако сам је урадио "на ползу народу сербском", жао ми било да гледам оштећену, па сам је оправио.

И не пишем ово да се размећем, напротив, више сам пута изразио своју захвалност, не само овом форуму, за слике које сам обрађивао.

Једино имам неке замерке, али су оне више техничке и дизајнерске природе (хоћу да кажем - Гдин Мирославе, консултуј и неке друге, можда има неко и ко би помогао Креза )
Ту слику ми је дао Бојан Димитријевић, али хвала ти у сваком случају!
Одговори

(10-12-2017, 10:01 PM)posmatrač Пише:  
(22-11-2017, 10:41 PM)Pravda Пише:  [Слика: 18052260_1555436454488409_682133865_o.jpg]

Гдје и кад је ово фотографисано?

Питам због Берете, у питању је ранија и знатно рјеђа верзија.
Област Горњег Милановца, пролеће 1944.
Одговори

(10-12-2017, 08:59 PM)Бојаџа Пише:  Ја не тражим ништа. Довољно је једно хвала за слику Калабића и Черчила.

За следећу годину,ако Бог да.Могли би да групишемо снаге и да фотографије буду у боји Smile

[Слика: image.jpg]
Одговори

(10-12-2017, 10:21 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ту слику ми је дао Бојан Димитријевић, али хвала ти у сваком случају!

Молим, и други пут.

(11-12-2017, 12:29 AM)Mario Пише:  За следећу годину,ако Бог да.Могли би да групишемо снаге и да фотографије буду у боји Smile

Марио, већ радим на једном пројекту и сетићу те се ако нам зафале "руке" (за сада нас има довољно, али увек некоме фали времена), а за следећу годину, дај Боже здравља, има да га удесимо ко младу Јок

Људи ми се смеју јер сам другачији. Ја им се смејем, јер су сви исти.
Одговори

Хвала, Боже здравља!
Одговори

(22-11-2017, 11:28 PM)Милослав Самарџић Пише:  И кажеш један колекционар ти дао. Smile
А што не кажеш Бане Симеон?
Уместо награде, даћу ти час из технике, то је у ствари награда: Слике које скидаш са ФБ или са форума, тј. које се објаве на форумима, тешко да се могу штампати, јер је резолуција много мања од потребне за штампу. Погледај слике које сам ти послао, видећеш да су 10 пута веће од слика које скидаш са нета.
Дакле Бане ми је послао ове слике за календар.
Иначе једно 10 њих ме питало ''ко је онај са форума Погледа што нам стално тражи слике. Smile
Дакле ниси претерао само у мом случају, ако ти то нешто значи.
А за ту Дража/Кондор рекао сам ти већ да немам оригинал, таква ја каква је.

Имам ја те слике од Банета Симеона,лоше су скениране,а ове две које сам ја навео да су из мојих извора нема у тој колекцији Банетовој.Мислим на оне две слике са свадбе Душана Ђорића и Јелене Калабић.Можда ми није послао све слике са те свадбе Братислав Станковић,у сваком случају те две слике сам јa добио од колекционара Дејана Лекића.Скен и боја су тотално другачији.Smile
Слике ДЧД у покрету и Омладинаца испред Манастира су моје у сваком случају,какав Бане Симеон.А то што ја тражим слике свакако да ме није срамота,јер ја тргујем сликама и никада нисам некога преварио,чак шта више увек дам 10. пута више него што добијем од слика!Како вам то нико није рекао?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним