Поруке: 9,145
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Јutros je ubijen policajac na dužnosti.
Juče je muž teško ranio ženu i pucao sebi u glavu u Beogradu.
Preključe su prof.dr Mili Alečković oteli dete koje je bilo kod nje...
Pre par dana ubijen vođa navijača Rada ispred noćnog kluba "Nana"...
Tuča na derbiju i oni hrvati..
Zapaljen auto niškom načelniku policije...
Ubio ženu pa se zakucao u kamion...
Svako jutro crna hronika, veliki talas nasilja je zahvatio Srbiju ovako se nešto nepamti, a o tome je zabranjeno da se priča..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Па ова дешавање није само саде, имаш ти тему на сајт баш наслкољено на таким дешавање........али све то је пало на слепих, глуви и неми.
Ја сам у једно време мислио да ту има нека ваздучне таласе, нека атмосферичне последице.
Желио бих да видим јели има слична инциденти пре Кем Трејлови и ХААРП у Србији и регије!
Ако има неки ваздучних тестови ко бих могли да меру таке таласе у случају да их има.
Ти имаш и институцијална насиље.......па од породична насиље......међусобна породичне убистава, то је једна статистика што бих се требало видети.
Кад идентификујеш колико НЕПРАВДЕ има у држави......а буквално ништа се није менило у све те године нове слободе.
И КОЛИКО ЈЕ ГЛУВА, НЕМА И СЛЕПА твз Српска Православна Црква........према све томе.........па ако је има добрих речи нема ту је нико да је слуша, зашто 90% грађани не иду у цркви. Вероватно због имаш гомила грађана ко више неверује у својим предавци Православље.......е мора се питати како су то заслужили од народ.
СПЦ је требала да буде први борац против све НЕПРАВДЕ......али она је се определила на теоретике.....а никако на дела!
Нешто се заиста мора да се пита........после толико година смрт ТИТА, још имаш УДБОКРАТИЈЕ и НОВОКОМПОВАНОГ КОМУНИЗАМ И ТИТА......(тај неможе да умире......због вас!) Па на овај форум лично твз форумаша су саботирали тему што је хтела да илуструје колико чланке недељно је посећа једног човека ко је умрро пре 35 година!
Поруке: 14,454
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(19-12-2017, 04:27 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише: Па ова дешавање није само саде, имаш ти тему на сајт баш наслкољено на таким дешавање........али све то је пало на слепих, глуви и неми.
Ја сам у једно време мислио да ту има нека ваздучне таласе, нека атмосферичне последице.
Желио бих да видим јели има слична инциденти пре Кем Трејлови и ХААРП у Србији и регије!
Ако има неки ваздучних тестови ко бих могли да меру таке таласе у случају да их има.
Ти имаш и институцијална насиље.......па од породична насиље......међусобна породичне убистава, то је једна статистика што бих се требало видети.
Кад идентификујеш колико НЕПРАВДЕ има у држави......а буквално ништа се није менило у све те године нове слободе.
И КОЛИКО ЈЕ ГЛУВА, НЕМА И СЛЕПА твз Српска Православна Црква........према све томе.........па ако је има добрих речи нема ту је нико да је слуша, зашто 90% грађани не иду у цркви. Вероватно због имаш гомила грађана ко више неверује у својим предавци Православље.......е мора се питати како су то заслужили од народ.
СПЦ је требала да буде први борац против све НЕПРАВДЕ......али она је се определила на теоретике.....а никако на дела!
Нешто се заиста мора да се пита........после толико година смрт ТИТА, још имаш УДБОКРАТИЈЕ и НОВОКОМПОВАНОГ КОМУНИЗАМ И ТИТА......(тај неможе да умире......због вас!) Па на овај форум лично твз форумаша су саботирали тему што је хтела да илуструје колико чланке недељно је посећа једног човека ко је умрро пре 35 година!
Сам себе не можеш разумети. Не знаш где бијеш главом.
Те "Курир", те "Информер", те "Haarp", те "Масони", те "Трећи светски рат", те ""Зона сумрака", итд, итд.
Омашио си форум начисто. А ни матерњи језик ниси савладао како треба, мсм...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,145
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Najjveci problem u celoj priči što Srbi sami sebe ubijaju zbog gluposti svaki dan u obracunima nastradada minimu jedan Srbin..
Nama ne trebaju ustaše, šiptari, ameri, masoni, iluminati, mi sami sebe unistavamo i onako nas ostala šačica jada, par miliona, svaki dan stradamo i poubijasmo se međusobno....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 19-12-2017, 05:11 PM од
Mekenzi.)
Повећано насиље са убиствима почели су оног тренутка када је Запад увео санкције Србији (прво индиректне) и кренуо у дезинтеграцију Југославије на штету србског народа.
Санкције су унеле хаос у платном промету а роба је постала дефициотарна. Херметичко затварање Срба у својеврсни резерват донело је насиље које до тада није забележено на овим просторима.
И тако 7 година.
Онда долази бомбардовање и отворени рат НАТО Алијансе против Србије.
Чиме су гађали Србију, које су агенсе користили за тровање и које оружје су испитивали ни данас нико не казује. Мислим, они - натовци знају, ал ми немамо појма о томе.
Све наведено утицало је на психичку свест популације која је живела и која се после тога родила у Србији.
Тако да се није чудити свему што нас сналази.
Ако томе додамо неспособну власт, квислинге и гаулајтере који раде по наређењу споља, имамо тренутну ситуацију.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Повећано насиље са убиствима почели су оног тренутка када је Запад увео санкције Србији (прво индиректне) и кренуо у дезинтеграцију Југославије на штету србског народа.
Убиштва није никад престао од другог светског рата.
Он је само настао посље њега........али се од томе тешко се ЧУТАЛО! А архива тешко да виде светла дана!
До овог дана имаш гомилу људи ко незнају што се десило њихови рођаци......и после толико године рођаци ти људи још постаљају питање......
Облик ЧУТАЊЕ..... Поготово за своја обична ПРАВА као да је део народни идентитет!
Сам себе не можеш разумети. Не знаш где бијеш главом.
Те "Курир", те "Информер", те "Haarp", те "Масони", те "Трећи светски рат", те ""Зона сумрака", итд, итд.
Омашио си форум начисто. А ни матерњи језик ниси савладао како треба, мсм..
Ја сам изузетно срећан што сам се школовао на барем једном језику, несрећно што су њих многи међу нама, који имају јака мишљења, који очигледно немају исту срећу.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Сећам се као клинац, криминала у Београду није било.
Талас насиља кренуо када је почињао рат и распад или разбијање Југославије. Проблем је што су се ратови завршили у СФРЈ се распала а насиље у Србији расте.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(19-12-2017, 01:17 PM)Mekenzi Пише: Јutros je ubijen policajac na dužnosti.
Juče je muž teško ranio ženu i pucao sebi u glavu u Beogradu.
Preključe su prof.dr Mili Alečković oteli dete koje je bilo kod nje...
Pre par dana ubijen vođa navijača Rada ispred noćnog kluba "Nana"...
Tuča na derbiju i oni hrvati..
Zapaljen auto niškom načelniku policije...
Ubio ženu pa se zakucao u kamion...
Svako jutro crna hronika, veliki talas nasilja je zahvatio Srbiju ovako se nešto nepamti, a o tome je zabranjeno da se priča..
Цитат:Председник ЛСВ-а Крмнад Чварак (из партизанске породице), осврћући се на најновији талас насиља рекао да у таквој ситуацији "профитирају антидемократске групације". Чварак је додао да "кад год се нешто деси одмах почне да гори у Војводини, сваки пут кад се нешто деси на екстремисти почну да разбијају по Војводини, пребијају људе и боду их ножевима"
Каква коинциденција....и ти и
Чварак оба забринути!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(21-12-2017, 11:05 AM)ЈВуО-КГ Пише: Да поентирам, што би реко др. Драган Петровић, бла, бла....
Аха....сад је поштовани
др. Драган Петровић а називао си га
неки докторчић, а твој
Господин (или Госпојица) Трифуновић га је називао
рубљаш.
Изгледа да је почело претрчавање,
СЛЕДИ СТАМПЕДО!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!