Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Референдум

Апсолвирали смо БГ изборе. Следи референдум о промени устава Србије.
А кад је могао овако дивљачки да намести београдске изборе, онда је и њему јасно, а сада и нама, да је дошло време да коначно обави оно због чега је годинама улагано у њега.
Одговори

Prvo sledi priznanje Kosova, pa referendum, to će da mu budu diplomski posle 5+ godina na vlasti..

A zna se koja je crvena linija zapada,

Šta mislite da zapad ne vidi divljanje naprednjak i iživljavanje, nego nije im u interesu dok polaže kolokvijume i ispite pred diplomski da ga diraju..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мени занима, како су неколико ЛОКАЛНИ ИЗБОРА....... и избор у БЕОГРАДИЈЕ......један НЕЗВАНИЧНИХ РЕФЕРЕНДУМ......ЗА ПРОМЕНУ УСТАВ И ЊЕГОВЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈЕ?

И ЗАШТО ХОШТАПЛЕРИ У ВЛАДАРСКЕ СТРУКТУРЕ И МЕДИЈЕ СПОНТАНО ТО ШАЉЕ У ЈАВНОСТИ.

ОВДЕ ИМА ПАРАЛЕЛ СА ТАДИЋ и ЕУ v КОСОВО И МЕТОХИЈЕ кад су били ИЗБОРИ.

Сад можете повезивате НУЂЕЊЕ МЕТРО КАО ЦЕЛО КУПНИ ПЛЕБИЦИТ СРПСКОГ НАРОДА ЗА ПРОДАВАЊЕ КОСОВО И МЕТОХИЈЕ!

https://www.youtube.com/watch?v=2eOJRd0fu44
Одговори

Срби сиромашан народ! Срби раде за минималац 200 евра. Србија земља пензионера. И сам сам пензионер а јуче су пензионери кидисали на бирачка места као роботи да испуне дужност. Сиромаштво на све стране и додајте томе необразованост. Пензинери одлучују о будућности а омладина је отишла из земље. Ако СПЦ не заузе оштрији став према СНС и Вучићу немамо чему да се надамо а сумњам.

И не брините гласаће они и за улазак Србије у НАТО! Мозгови испрани!
Одговори

Па сами рефенредум је у ствари издаја......

Зашто то ти је један колевка Српске нације

Тако сами говор од његовог продаја.........је у ствари ИЗДАЈА!

Овде се мора САТ повратити........са националном Петицијом у вези КРШЕЊЕ УСТАВ СРБИЈЕ.....са потписивање Бруселски споразум.

Тражи се грађански судски процес......
Са организована политичка опозиција
Са адвокате и судије Србије, ко су вам државном контролом
Тако исто са Академичари
Тако исто са привредне коморе Србије, поготово тих ко имају имање на КиМ
И тако мало наслагање Професционалне институције против људе ко КРШУ устав!
Одговори

Прича се да ће тај референдум крајем априла. Не знам шта ће Вучић после тога?Шта ћемо са плаћеницима,сорошевцима, невладиним организацијама и осталим башибозлуцима кад их је Вучић надмашио све заједно ? Од Булевара Ратка Младића до признања Косова...

(05-03-2018, 01:59 PM)Капетан Пише:  И не брините гласаће они и за улазак Србије у НАТО! Мозгови испрани!

Видиш Капетане, ја сам један од оних који не верује у причу о пензионерима. Рекао бих ја да су Вучићеви гласови бар пола пола. Једна половина од пензионера и старијих људи а друга од оних који су радно способни и активни.
Одговори

Тачно тако. Имам пет пензионера око себе и нико од њих, ни у недељу, ни раније није гласао за Вучића.
Дуго је Вучић у политици, има школу и код Шешеља, и контакте са удбом и страним службама, а и талентован је за системе гласања и пропаганде који се код нас користе. Све он то користи, а важан је елемент што има апсолутну власт, па без ичије контроле, троши државне ресурсе и купује гласове. Има још низ елемената које он користи при изборима, јер готово сва његова политичка активност су перманентна кампања и избори. Зна он добро ко га је довео на власт и кад ће бити " отпуштен", па му је много важно да нигде не изгуби изборе. Јер, онда је и " глава у питање".
Одговори

Прочитајте ово и ХИТНО потпишите ! Делите по друштвеним мрежама да неби било референдума ! Наравно у колико нисмо толико постали учмали и баш нас брига за Косово и Метохију !
https://narodnarezolucija.rs/
А и обавезно послушајте пензионисаног пуковника који је један од промотера " Народне резолуције "
https://www.youtube.com/watch?v=MxLaGSEXg0g

Да у питању је Пуковник у пензији Горан Јефтовић који је био на КИМ за време бомбардовања и на Кошарама !

https://www.youtube.com/watch?time_conti...VypyWQiVVQ

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Ако нећете активно да се борите за останак КиМ у Србији онда бар не изласком на Вучићев издајнички референдум немојте давати легитимитет највећој издаји у историји Србије.
Одговори

[img][Слика: vucievreferndum.jpg][/img]
Одговори

АМФИЛОХИЈЕ: СПЦ оштро против референдума о Косову
30. јуна 2018.

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије је изјавио да би евентуални референдум о Косову, који све чешће најављују предстаници власти у Србији, био потпуно бесмислен, као и да у Српској православној цркви не постоји апсолутно ни један епископ који би подржао било какву поделу или на крају признање Косова.

Он је за дневни лист „Данас“ истакао и да нема никакве сумње да се Бриселским споразумом кренуло беспућем. Такође, он је најавио и да ће нови Устав СПЦ бити донет у мају следеће године.

Када је реч о Републици Српској, митрополит Амфилохије је рекао:

– Питање Републике Српске је решено по Дејтону и као такво оно би за сада требало да остане у БиХ, иако су притисци на српски народ велики.

danas
Одговори

"Потомак Николе Пашића" ( Курир) Марко Ђурић ( СНС) који врши дужност директора Канцеларије за КиМ за "Ало" изјавио да на референдум треба изаћи....Бесан

http://www.nspm.rs/hronika/marko-djuric-...orima.html
Одговори

Ми смо само свесно ваш и наш пропаст, и колико сами учештујете у томе!
Одговори

"...Вучић и сарадници...Прете нам и референдумом. Матија Бећковић лепо рече да би изјашњавање Срба о томе да ли да задрже или не Косово и Метохију личило на референдум Матемеатичког института САНУ о таблици множења или на референдум Цркве да ли да и даље верујемо у Васкрслог Господа. Зашто се Шпанци нису изјашњавали о Каталонији ?
( стр.6/7)

( интервју за "Геополитику" историчара проф. др Милоша Ковића ; јул- август 2018. )
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним