Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Човек који ће спасити Србију

.

[Слика: IMG_7375.jpg]

Србија је одавно кренула у своју пропаст и баш због тога не треба да чуди зашто је толико успешна. Све што се вежба и у шта се улаже време, на крају постане добро изучен занат. Српски занат је затирање српства и распродаја Србије.

Када знамо да се све то дешава, логично би било запитати се шта може спасити Србију. Опет, мислим да је ово погрешно питање и лоша полазна тачка, ако Србији уопште има спаса, а не бих писао да мислим да нема. Боље питање би било ко ће спасити Србију!

Сигуран сам да је неће спасити ови Срби који су кинеске копије Американаца. Неће јој руку пружити ни они који себе данас називају Монтенегринима, а немају довољно слова да своје име и напишу. Србија неће моћи да се спаси ни од стране оних који је напуштају. Нема јој бољитка док је у њој и оних који распродају све што је српско како би дошли до неког новца, који ће опет искористити за своје расрбљавање.

Можемо да очекујемо да ће нашу земљу спасити неки политичар, али када је то уопште било могуће? Причамо о људима у чијем послу је лаж легитимно средство.

Говоримо о људима који на наш рачун пију, једу, возе се, сами себе обасипају поклонима, проглашавају се боговима, себи дижу задужбине, а Србији дижу споменик! Не може једну земљу да сачува неко ко тој земљи пије крв, иако он тврди да јој исту даје. Лаж је оно што никада никога није могло да спасе занавек, већ само до краја одређеног временског периода, рецимо мандата.

Србију не може спасити Турска. Нас не може одавде избавити Америка. Брисел може да тврди да покушава, али како нам пружи руку, ми се за њу ухватимо, а они нас пусте и смеју се нашем поновном паду у блато.

Ову земљу не могу спасити никакви избори, јер смо ми народ који већ одавно пред собом нема ни један једини избор! Историја нас је научила да ми нисмо народ који бира, већ онај који трпи оно што је неко други за њега изабрао. Гласачки листићи нису шанса да се нешто промени, већ шанса да се нешто поново уради или украде док нас заслепљује белина тих листова.

Србију не може променити ништа што је променило неке друге државе! Нас не може променити ни књижевност, ни сликарство, ни филм, нас уметност више не трпи. Ми смо њоме прогласили фудбалске утакмице, ријалитије, а врхунским уметницима смо именовали оне који су скандал-мајстори, па је скандал постао мерило врхунца уметничког израза. Ако нас голе позадине, вештачке груди, надуване усне, мањак одеће, речи без смисла, мајке без деце, мужеви са мужевима, криминалци са дипломама и медији без стида, дакле, наш данашњи хлеб насушни, и промене, то само може бити на горе, што нам никако не треба, док свакако и делује да не постоји горе од овога.

Ову земљу може променити један човек! Тај човек није политичар! Он није криминалац! Он нема купљену диплому! Није неко ко живи и храни се телевизијом! Не говорим о онима који тврде да то могу! У питању је човек који воли своју земљу и спреман је да ради! То је човек који верује у Господа и труди се да нешто промени, па нека је то само у његовом дворишту! Говорим о човеку који воли своју децу, поштује друге, зна ко је, чији је, где му је место у историји и који негује стару српску тековину и најснажније оружје – инат!

Србију ће променити такав један човек! Не онај на којег данашњи „велики људи“ и „велики Срби“ гледају као на пријатеља, колегу, потенцијални глас, јефтину радну снагу, небитног малог човека, већ онај којег сматрају будалом и неспособним!

У времену будала, знајте да је паметан онај кога највише за глупост оптужују и да је способан онај за којег говоре да ништа није у стању да уради! Увек бих таквом једном веровао да ће променити Србију!

Не може се подићи јака Србија ако је дижу слаби, нити може она преживети ако је из живог блата ваде они који су и сами у њему! Никада Србија неће васкрснути ако не верује, нити може Србију спасити ико осим Срба!

За очување Србије потребно је чудо и то делује немогуће, али да ли ми уопште смемо себе називати Србима ако не можемо да учинимо нешто што је немогуће и ако нисмо у стању да изведемо бар једно чудо? Ако је Господ Отац, а Србија мајка, како је могуће да њихова деца нису ништа наследила од својих родитеља?

Милан Ружић ИН4С

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним