Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Најболесније изјаве и потези Вучића и екипе

CAR LAZAR JE IZGUBIO BITKU NA KOSOVU I SAD SAM JA KRIV ŠTO MORAM DA PRIZNAM KOSOVO?!

Neki mi spočitavaju kako sam izgubio Kosovo. Nisam. Knez Lazar je izgubio Kosovo u bitci u kojoj je srpska vojska nestala. Ono što su moji politički prethodnici napravili samo je zabetoniralo našu stvar - kazao je on u intervjuu za jednu srpsku televiziju.

[Слика: image.jpg]
Одговори

(07-05-2018, 04:24 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  CAR LAZAR JE IZGUBIO BITKU NA KOSOVU I SAD SAM JA KRIV ŠTO MORAM DA PRIZNAM KOSOVO?!

Neki mi spočitavaju kako sam izgubio Kosovo. Nisam. Knez Lazar je izgubio Kosovo u bitci u kojoj je srpska vojska nestala. Ono što su moji politički prethodnici napravili samo je zabetoniralo našu stvar - kazao je on u intervjuu za jednu srpsku televiziju.

Па је то ублажио пре неки дан. " Не смемо се плашити решења питања Косова" ( тј. признавање његовог отцепљења ).
Одговори

[Слика: turci.jpg]

Ердоган:" Турска је Косово и Косово је Турска "

„Kako mi sada da ostavimo Mostar? Kako da ostavimo Drinu? Kako mi sada da ostavimo tamošnju sultan Fatihovu džamiju. Naravno da mi to nikada nećemo ostaviti. Ovo su sve spomenici koji su kruna naše civilizacije. Ta civilizacija ih je tamo podigla kao razlog postojanja. Od 15. veka na ovamo”, poručio je Erdogan.

2013.године:

"Прошли вијек за нас је био један од поглавља и ми ћемо затворити то поглавље. Без рата, без икаквог непријатеља, без непоштовања било ког, поново ћемо спојити Сарајево са Дамаском, Бенгази са Ерзурумом и Батумом, то је извор наше снаге. Вама се то могу чинити као потпуно различите земље, али прије 110 година Јемен и Скопље су били дио једне државе или Ерзурум и Бенгази.Када ово кажемо, други нам говоре да смо 'нове Османлије'. Неко споји читаву Европу и не буде 'нови Римљанин', а онај који повезује Блиски исток, он је 'нови Османлија'. Бити препознат по Османлијама, Селџуцима или Ејубијама, за нас је част, али наш циљ никад није био туђа територија, нити ће икада бити ", поручио је Давутоглу .

Бриселски споразум представља издвајање Косова и Метохије из уставног поретка Републике Србије, закључио је др Чавошки, цитирајући текст преамбуле Устава Р. Србије. Он је подсетио да део текста преамбуле улази у текст заклетве председника Србије.

Устав Србије предвиђа две аутономне покрајине у саставу Србије. „Одрицањем од Косова и Метохије није погажен само Устав Србије, већ и све оно што су наши преци чинили од 1912. године до данас”. Бриселским споразумом се врши присиљавање држављана Србије на Косову и Метохији да прихвате држављанство друге непријатељске државе. Академик Коста Чавошки је пре потписивања споразума поручио носиоцима власти у Србији да би прихватањем бриселског предлога починили кривично дело велеиздаје. „Успостављањем царине на административној линији са Косовом, властодршци у Београду су погазили Устав и починили кривоклетство, што је тешко кривично дело. Упозоравам их да не прихватају бриселске уцене јер ће за велеиздају морати да одговарају”, казао је Чавошки(2013.).
Одговори

Одговори

(07-05-2018, 04:24 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  CAR LAZAR JE IZGUBIO BITKU NA KOSOVU I SAD SAM JA KRIV ŠTO MORAM DA PRIZNAM KOSOVO?!

Odmah sam znao da tu nesto nije u redu...

[Слика: 2mpa72v.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

На РТС-у "специјална емисија" о посети Вучића Ердогану.
Упоређују њихово пријатељство са пријатељством Александра Карађорђевића и Ататурка.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Одговори

(07-05-2018, 06:05 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  [Слика: image.jpg]

Марко Видојковић рече да је Вучић доведен на власт над потпише незавиност Косова.

https://www.youtube.com/watch?v=KEsYfmCstU0

Да је на то пристао Борис Тадић, Вучић би јуче био у Хртковцима као ген.сек СРС.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/A...ugo/102918
Одговори

Dugo smo čekali na novog Tita, izgleda da smo ga konačno dobili

[Слика: 2zyliyf.png]

Inače juče bi se gen.sek. srpske radikalne stranke tukao sa policijom u Jarku jer ne daju da se prodje za Hrtkovce.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Пре 17 дана Вучић рече даће Србија имати једну од најјјачих армија у региону.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/...azije.html

Иако је најхвалио Војску Србије прекјуче Пицоусти рече " шта ako током лета НЕКО кренуо да заузима север Косова? Да ли би наш одговор био војни или да имамо Бљесак и ли Олују..."

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic...-i/6jvd0v4

А сада екипа предлаже увођење обавезног војог рока. Ко предлаже ?
Миша Вацић предкедник лажног СНП 1389 а прави активиста СНС-а

[img][Слика: 1vacic.jpg]image sharing sites[/img]
Одговори

Лидер ! Српске Деснице Миша Вацић испрозивао је на Твитеру Бошка Обрадовића и његову странку Двери. Вацић је навео да су Двери основали Суботари или секта Адвентиста и да је организационо покрет Двери заправо пресликан од Суботара.

П.С. Као и остали напредњаци и Вацић је неписмен јер народ Адвентистичку секту зову "Суботари".
Одговори

"Аустрија и Србија су пријатељске земље" иако је Аустрија признала отцепљење "Косова" од Србије и не размишља да повуче признање. Шок

http://www.politika.rs/scc/clanak/413462...-razlicito:читај:
Одговори

Одлична тема! Сви знамо за ове провале али кад су овако на једном месту види се из авиона да је Срђан ного био у праву за оно ВЕШАЊЕ НА ТЕРАЗИЈАМА!

табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(19-10-2018, 04:04 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Одлична тема! Сви знамо за ове провале али кад су овако на једном месту види се из авиона да је Срђан ного био у праву за оно ВЕШАЊЕ НА ТЕРАЗИЈАМА!

табаџија

Mi se od sada uzdamo u demokratu Boška, koji se ogradio od nacionaliste Noga i koji je izjavio da politika dveri nije vešanje i da ne podržava takve izjave...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним