Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Gde je Davidović na protestima...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Давидовић протествује сваки дан, већ три године, КОНТРАШУ!!!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 14,442
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
364
(13-06-2018, 05:59 PM)Шумадинац Пише: ![[Слика: IMG_8109.jpg]](https://s15.postimg.cc/lq8rskevf/IMG_8109.jpg)
Због оваквих будалаштина,на жалост овакве битанге владаће Србијом дуго,дуго...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(13-06-2018, 04:37 PM)смедерево Пише: Давидовић протествује сваки дан, већ три године, КОНТРАШУ!!!
Čuo sam da je gračanica izašla iz mode tj. iz protesta, sad vidim da su u modi antivakcinaši i raazne sub kulture sad imaju i nove plakate.
Nego zanima me još nešto pederi će na jesen šetati, mene interesuje hoće li ih Davidović pozvati u Litiju da zajedno prošetaju, pošto je nedelja u pitanju....Šteta da idu jedni pored drugih odvojeno
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
364
(13-06-2018, 10:44 PM)Mekenzi Пише: (13-06-2018, 04:37 PM)смедерево Пише: Давидовић протествује сваки дан, већ три године, КОНТРАШУ!!!
Čuo sam da je gračanica izašla iz mode tj. iz protesta, sad vidim da su u modi antivakcinaši i raazne sub kulture sad imaju i nove plakate.
Nego zanima me još nešto pederi će na jesen šetati, mene interesuje hoće li ih Davidović pozvati u Litiju da zajedno prošetaju, pošto je nedelja u pitanju....Šteta da idu jedni pored drugih odvojeno
За разлику од тебе,старог контраша и "борца из фотеље",Давидовић протествује против сваке параде поноса и докле год је таквих као ти и сл. дрипаца Србија ће на жалост још дуго,дуго бити под окупацијом....