Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Шта је ово што се данас Србијом зове?
#1

.

[Слика: IMG_9057.jpg]

Каква је ово земља? Чија је ово земља? Где је она земља за коју смо веровали да смо њени становници? Где смо ово дошли? Шта се ово спрема? Где је ово?

Политика нам мозак попила, браћу посвађала, темеље извалила, главе поразбијала и границе испомерала. Власт нам је постала смисао живота, мерило успеха, једина црква, а фотеља врховно божанство. Идиоти су нам постали мудраци, а умни људи су одстрањени, јер ваљда ови који мисле да су паметнији сматрају да је умни човек исто што и умњак, па се мора извадити да не боли идиоте. Сексуалне су нам слободе постале важније од слободе за коју нам је народ гинуо и за њом од постања чезнуо. Мањине су постале већина. Ово је земља у којој је жута штампа постала нова библија, а библија новина чије уредништво мрзе сви.

Крв нам се осладила. Крв нас раздваја уместо да спаја. Крвавим ножевима се све потписује. Крвљу се плаћа свака реч, иако ниједној речи нико не придаје значај. Од речи не можеш живети, али од ње ћеш лако погинути. Крвави трагови за нама остају. Крв нам тече са свих извора и да бране правимо на рекама крви, имали бисмо струје за две вечности.

Паре су замениле памет, пушке су нове речи, бомбе су аргументи, обећања су постале лажи, истина је протерана са човечношћу и рат се сматра новим миром. Поделили смо се по свему, па и по ономе за шта нисмо ни знали да постоји. Сви смо у расулу и свако је сам за себе, па не види ни родитеље, ни браћу, ни сестре, а предака се одричемо, јер тек њима и за њих ништа учинили не бисмо. Што да чинимо нешто за некога ко је за нас дао све? Срамота је бити брат брату у овој земљи.

Смрт нам се увукла у државу, па се живи као да се цео живот мре. Стално смо гладни, а сви отегли трбушине. Вечно смо незадовољни, а осмех нам не силази са лица. Ништа нам не одговара, а ни за шта се не боримо. Све нас жуља, али тако нам је потаман. Историју поричемо, јер је ово доба поражених, па би било добро сврстати се на њихову страну. Стид смо одавно изгубили, па смо престали бити људи. Сахрањујемо живе, а мртве заборављамо. Подижемо бисте онима који их нису заслужили, а рушимо онима који су нас подигли на ноге.

Сви су у овој земљи познати, а нико не зна због чега. Свако је паметан, али нико да своју памет докаже. Више нам ништа бесплатно није занимљиво, јер се не може украсти. Завесе су навучене да други не виде шта радимо, а преко разноразних мрежа смо се оголили до краја и остали у њих ухваћени. Издајице су овенчане ордењем, а патриоте проглашене хушкачима.

Када греје – много је вруће, када пада киша – много је депресивно, када веје снег – блокирани смо, а када пада лишће – процвета шљам на телевизији. Уздигли се сви ниски, високи на темена попадали, огласили се неми, ојезичили тупави, добри се искварили, а кварни се погорили, сиромашни још осиромашили, а богати се добогатили. Верни се разуверили, замонашени се рашчинили, заклети заклетву погазили, кривци су помиловани, убице су амнестиране, злочинци су добротвори, великани заборављени и коров се расцветао.

Проклетство предака нам на сваку кућу удари, рука сваког брата постаде братоубилачка, сва нам вера ишчезну у доказивању, све душе остадоше на трњу кроз које смо се провлачили, све нам се заслуге оспорише, победе порекоше и злочини позлатише.

Висе обешени људи по гранама, а ветар их љуља и кроз те конопце свира химну неке непознате земље која се нашом чини. Све заспало, обневидело, повукло се, окрезавило, занемоћало, затупело, отупело.

Они које видимо, раскошно живе у својим мишјим рупама и хвале се слободом дарованом им уз окове. Ти људи су послушници свих господара, свирачи на сваком инструменту, црви у свакој јабуци, али носе некакву круну, какву-такву, па нека је и мишја, иако је од мачака дарована.

У овој земљи би сви да буду крунисане главе и да владају, иако не владају ни собом. Сви смо важни, нема небитних, нема сувишних, нема ситних, а када нас врабац са гране гледа, од мрава нас не разликује. Толики смо.

Шта је ово што се накотило? Шта је ово што се размилело и из септичких јама испузало? Шта је ово што се помамило и осилило? Шта је ово што мисли да је нешто? Шта је ово када није народ?

Шта је ово што се данас Србијом зове?Милан Ружић

Извор

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#2

.
СТОГОДИШЊИЦА ПРОБОЈА СОЛУНСКОГ ФРОНТА, ДАНАС ЈЕ У СРБИЈИ ПРОСЛАВЉЕНА ПАРАДОМ ПОНОСА

[Слика: IMG_9317.jpg]

Стогодишњица пробоја Солунског фронта, и последично томе, победа у Првом светском рату, данас је у Србији прослављена Парадом поноса, са слоганом – Реци ДА! У виду штовања традиционалних вредности, транссексуалне особе су обукле народну ношњу. Можда ће следеће године бити и мало фолклора, за оне представнике ЛГБТ популације, које звук родног краја још није напустио.

Парада је отворена речима Сузане Трнинић, овогодишње куме: „Дубоко верујем да су сви људи рођени једнаки, и да нико нема право никог да дискриминише“, а онда је замерила држави „што не поштује равноправност коју прокламују Устав и закони, и нуди селективну правду јер не признаје истополне бракове“.

И то би ваљда било ОК, да је речено на каквој барикади, помешано са крвљу и сузавцем, али не, речено је у присуству Председника Владе, неколико ресорних министара, и самог градоначелника Београда, док полиција није представљала опасност, већ стожер сигурности, да ма шта се рекло неће имати никакве консеквенце.

А шта се заправо рекло? Да треба да се поштује Устав? Да, треба, што онда значи да по том истом Уставу, Косово и Метохија, јесу неотуђиви део Републике Србије, те да та сама територија није предмет „преговора“ већ одбране! Да, дивно што је то речено! Онда знамо курс, и годишњица Пробоја, јесте малко чудна, но ипак је на истим ставовима – Живела Србија!

Али, не… не варајте се. Сви окупљени одавно више нису на курсу бољитка ове земље, већ је ово скуп који представља сахрану вредности (са све традиционалном народном ношњом) на којима је ова земља изграђена. Врх државе сахрањује Србију, док је народ анестезиран ријалитијима. Властитом праведношћу. Он губи своју оштрицу у самонаметнутим расправама, које одавно више никуда не воде. Нити икога занимају, нити би се ико њима бавио да има свој живот. Овако има пред собом ријалити или надмудривање на друштвеним мрежама, или неким форумима. Суштински, више небитно него ли битно, а то и сами актери знају, те су зато тако отровни у својим коментарима туђег мишљења или става, грешке или промашаја. Углавном, сваком реченицом постају све даљи и даљи од себе, што доводи до тога да могу да претрпе све више и више апсурда, пошто се у том истом апсурду и тренирају ријалитијима, друштвеним мрежама или каквим форумима. Јадно, све у свему. Али, погледајмо само ову седмицу, па ће нам бити јасно! Како је почела?

На Косову, на барикадама, а затим несрећним случајем на радном месту, које је постало шала и виц, да би се кулминација седмице досегла у анализи лика и дела баба Стојанке. И онда, ако мало подигнемо главу из ријалити брлога, можемо видети увреду властите интелигенције. Једноставно, морамо себе запитати – „Јели могуће да сам баш тако ГЛУП??? Да буквално може да ми раде шта хоће, како хоће, када хоће и да ја немам никакве везе са тим?“ Но, нико себе то неће запитати, утешени властитим статусом на друштвеним мрежама или каквим форумима. Свакако, ту ће куљати чудо од јунаштва, речи ће бити као скалпел оштре, и трун у туђем оку се неће толерисати! Ипак, ова Парада поноса, као и све оно што она собом носи, ће се толерисати, и ће се прихватити, и ће се разумети као нешто по себи најнормалније!

Намерно сам изоставио све арументе који иду у прилог тезе коју заступам. Управо из разлога јер су ирелевантни, пошто их сви знају, сви се над њима чуде али опет Председник Владе је на тој Паради, која је почела „влажним“ пољубцем два хомосексуалца у скупштини, и транссексуалним створењем у ношњи Старе Србије!

Него, шта би са Станијом?

Мислите о томе…Јереј др Угрин Поповић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#3

Mene bi bilo sramota da sam sveštenik SPC da hejtujem pedere a pri tome moje duhovni oci velikodostojnici spc i patrijarsi i vladike se sastaju sa lezbačom, slikaju i podržavaju je...

Da je normalna zemlja kao što nije, velikodostojnici nikada nebi pružili nekrštenoj, demonizovanoj i satanizovanoj osobi katoličke veroispovesti.

Prvo molitva, pa liturgija, pa pričest pa post pa onda mogu da joj pružaju ruku i da joj se klanjaju..

Ovako velikodostojnici i sveštenstvo danas sve za dobre pare rade i statusne simbole ...

[Слика: 2lmwg29.jpg]

[Слика: 2m85w12.jpg]

[Слика: 2aihaig.jpg]

[Слика: 117vgoj.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#4

(16-09-2018, 05:18 PM)Шумадинац Пише:  .
СТОГОДИШЊИЦА ПРОБОЈА СОЛУНСКОГ ФРОНТА, ДАНАС ЈЕ У СРБИЈИ ПРОСЛАВЉЕНА ПАРАДОМ ПОНОСА

[Слика: IMG_9317.jpg]

Стогодишњица пробоја Солунског фронта, и последично томе, победа у Првом светском рату, данас је у Србији прослављена Парадом поноса, са слоганом – Реци ДА! У виду штовања традиционалних вредности, транссексуалне особе су обукле народну ношњу. Можда ће следеће године бити и мало фолклора, за оне представнике ЛГБТ популације, које звук родног краја још није напустио.

Парада је отворена речима Сузане Трнинић, овогодишње куме: „Дубоко верујем да су сви људи рођени једнаки, и да нико нема право никог да дискриминише“, а онда је замерила држави „што не поштује равноправност коју прокламују Устав и закони, и нуди селективну правду јер не признаје истополне бракове“.

И то би ваљда било ОК, да је речено на каквој барикади, помешано са крвљу и сузавцем, али не, речено је у присуству Председника Владе, неколико ресорних министара, и самог градоначелника Београда, док полиција није представљала опасност, већ стожер сигурности, да ма шта се рекло неће имати никакве консеквенце.

А шта се заправо рекло? Да треба да се поштује Устав? Да, треба, што онда значи да по том истом Уставу, Косово и Метохија, јесу неотуђиви део Републике Србије, те да та сама територија није предмет „преговора“ већ одбране! Да, дивно што је то речено! Онда знамо курс, и годишњица Пробоја, јесте малко чудна, но ипак је на истим ставовима – Живела Србија!

Али, не… не варајте се. Сви окупљени одавно више нису на курсу бољитка ове земље, већ је ово скуп који представља сахрану вредности (са све традиционалном народном ношњом) на којима је ова земља изграђена. Врх државе сахрањује Србију, док је народ анестезиран ријалитијима. Властитом праведношћу. Он губи своју оштрицу у самонаметнутим расправама, које одавно више никуда не воде. Нити икога занимају, нити би се ико њима бавио да има свој живот. Овако има пред собом ријалити или надмудривање на друштвеним мрежама, или неким форумима. Суштински, више небитно него ли битно, а то и сами актери знају, те су зато тако отровни у својим коментарима туђег мишљења или става, грешке или промашаја. Углавном, сваком реченицом постају све даљи и даљи од себе, што доводи до тога да могу да претрпе све више и више апсурда, пошто се у том истом апсурду и тренирају ријалитијима, друштвеним мрежама или каквим форумима. Јадно, све у свему. Али, погледајмо само ову седмицу, па ће нам бити јасно! Како је почела?

На Косову, на барикадама, а затим несрећним случајем на радном месту, које је постало шала и виц, да би се кулминација седмице досегла у анализи лика и дела баба Стојанке. И онда, ако мало подигнемо главу из ријалити брлога, можемо видети увреду властите интелигенције. Једноставно, морамо себе запитати – „Јели могуће да сам баш тако ГЛУП??? Да буквално може да ми раде шта хоће, како хоће, када хоће и да ја немам никакве везе са тим?“ Но, нико себе то неће запитати, утешени властитим статусом на друштвеним мрежама или каквим форумима. Свакако, ту ће куљати чудо од јунаштва, речи ће бити као скалпел оштре, и трун у туђем оку се неће толерисати! Ипак, ова Парада поноса, као и све оно што она собом носи, ће се толерисати, и ће се прихватити, и ће се разумети као нешто по себи најнормалније!

Намерно сам изоставио све арументе који иду у прилог тезе коју заступам. Управо из разлога јер су ирелевантни, пошто их сви знају, сви се над њима чуде али опет Председник Владе је на тој Паради, која је почела „влажним“ пољубцем два хомосексуалца у скупштини, и транссексуалним створењем у ношњи Старе Србије!

Него, шта би са Станијом?

Мислите о томе…Јереј др Угрин Поповић

Кизо, мани нас Информерских тлапњи, већ прочитај овај сјајан чланак. Rolleyes

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#5

(16-09-2018, 09:13 PM)Шумадинац Пише:  
(16-09-2018, 05:18 PM)Шумадинац Пише:  .
СТОГОДИШЊИЦА ПРОБОЈА СОЛУНСКОГ ФРОНТА, ДАНАС ЈЕ У СРБИЈИ ПРОСЛАВЉЕНА ПАРАДОМ ПОНОСА

[Слика: IMG_9317.jpg]

Стогодишњица пробоја Солунског фронта, и последично томе, победа у Првом светском рату, данас је у Србији прослављена Парадом поноса, са слоганом – Реци ДА! У виду штовања традиционалних вредности, транссексуалне особе су обукле народну ношњу. Можда ће следеће године бити и мало фолклора, за оне представнике ЛГБТ популације, које звук родног краја још није напустио.

Парада је отворена речима Сузане Трнинић, овогодишње куме: „Дубоко верујем да су сви људи рођени једнаки, и да нико нема право никог да дискриминише“, а онда је замерила држави „што не поштује равноправност коју прокламују Устав и закони, и нуди селективну правду јер не признаје истополне бракове“.

И то би ваљда било ОК, да је речено на каквој барикади, помешано са крвљу и сузавцем, али не, речено је у присуству Председника Владе, неколико ресорних министара, и самог градоначелника Београда, док полиција није представљала опасност, већ стожер сигурности, да ма шта се рекло неће имати никакве консеквенце.

А шта се заправо рекло? Да треба да се поштује Устав? Да, треба, што онда значи да по том истом Уставу, Косово и Метохија, јесу неотуђиви део Републике Србије, те да та сама територија није предмет „преговора“ већ одбране! Да, дивно што је то речено! Онда знамо курс, и годишњица Пробоја, јесте малко чудна, но ипак је на истим ставовима – Живела Србија!

Али, не… не варајте се. Сви окупљени одавно више нису на курсу бољитка ове земље, већ је ово скуп који представља сахрану вредности (са све традиционалном народном ношњом) на којима је ова земља изграђена. Врх државе сахрањује Србију, док је народ анестезиран ријалитијима. Властитом праведношћу. Он губи своју оштрицу у самонаметнутим расправама, које одавно више никуда не воде. Нити икога занимају, нити би се ико њима бавио да има свој живот. Овако има пред собом ријалити или надмудривање на друштвеним мрежама, или неким форумима. Суштински, више небитно него ли битно, а то и сами актери знају, те су зато тако отровни у својим коментарима туђег мишљења или става, грешке или промашаја. Углавном, сваком реченицом постају све даљи и даљи од себе, што доводи до тога да могу да претрпе све више и више апсурда, пошто се у том истом апсурду и тренирају ријалитијима, друштвеним мрежама или каквим форумима. Јадно, све у свему. Али, погледајмо само ову седмицу, па ће нам бити јасно! Како је почела?

На Косову, на барикадама, а затим несрећним случајем на радном месту, које је постало шала и виц, да би се кулминација седмице досегла у анализи лика и дела баба Стојанке. И онда, ако мало подигнемо главу из ријалити брлога, можемо видети увреду властите интелигенције. Једноставно, морамо себе запитати – „Јели могуће да сам баш тако ГЛУП??? Да буквално може да ми раде шта хоће, како хоће, када хоће и да ја немам никакве везе са тим?“ Но, нико себе то неће запитати, утешени властитим статусом на друштвеним мрежама или каквим форумима. Свакако, ту ће куљати чудо од јунаштва, речи ће бити као скалпел оштре, и трун у туђем оку се неће толерисати! Ипак, ова Парада поноса, као и све оно што она собом носи, ће се толерисати, и ће се прихватити, и ће се разумети као нешто по себи најнормалније!

Намерно сам изоставио све арументе који иду у прилог тезе коју заступам. Управо из разлога јер су ирелевантни, пошто их сви знају, сви се над њима чуде али опет Председник Владе је на тој Паради, која је почела „влажним“ пољубцем два хомосексуалца у скупштини, и транссексуалним створењем у ношњи Старе Србије!

Него, шта би са Станијом?

Мислите о томе…Јереј др Угрин Поповић

Кизо, мани нас Информерских тлапњи, већ прочитај овај сјајан чланак. Rolleyes

Ja pročitao. Koliko znam jerej je službenik crkve koji je poslusnik patrijarha i vladike.

Nego mene zanima kako sad jerej spotičava patrijarha i vladike što su se sastali sa lezbejkom i kako to da moze ako neko nije kršten itsl..

Veruj mi svaki dan sam zbunjen u ovu našu crkvu. Ne zna se ko šta radi. Iguman Dečana vodi politički rat sa državnim vrhom bez blagoslova patrijarha, jerej piše protiv pedera, a patrijarh i vladike se sastaju sa lezbejkom katoličke veroispovesti. Sveštenik u Nišu krsti dete raspale rijaliti zvezde gde su devojke sve u dopičnjacima ispred oltara. Crkva uvodi novotarije, popovi bez brade..

Otišlo moj pope sve dodjavola.. Ovi u crkvi su pogubljeni kao ovce u magli..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#6

Гледано са стране тако све и изгледа, све док не уђеш у црквени простор и не почнеш живети црквеним животом. Тада такви кошмари нестају. Поглед се бистри и стварност постаје јаснија.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#7

Nego pope, šta kaže patrijarh i sinod što trandže ismejavali srpsku čestitu narodnu nošnju na paradi..

I jer mi uopšte imamo patrijarha???

Ili blentu koji klima glavom i slika se samo..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#8

(17-09-2018, 02:43 PM)Mekenzi Пише:  Nego pope, šta kaže patrijarh i sinod što trandže ismejavali srpsku čestitu narodnu nošnju na paradi..

I jer mi uopšte imamo patrijarha???

Ili blentu koji klima glavom i slika se samo..

Прво мора да пита газду шта треба и шта сме да каже....Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#9

(17-09-2018, 03:42 PM)смедерево Пише:  
(17-09-2018, 02:43 PM)Mekenzi Пише:  Nego pope, šta kaže patrijarh i sinod što trandže ismejavali srpsku čestitu narodnu nošnju na paradi..

I jer mi uopšte imamo patrijarha???

Ili blentu koji klima glavom i slika se samo..

Прво мора да пита газду шта треба и шта сме да каже....Сирома'

Наравно! Имамо заједничког газду. Јок

[Слика: IMG_9031.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#10

Nije lepo pope da prozivaš artemija a tvoj patrijarh i vladike se javno slikaju sa lezbejkom hrvaticom..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#11

(17-09-2018, 05:32 PM)Mekenzi Пише:  Nije lepo pope da prozivaš artemija a tvoj patrijarh i vladike se javno slikaju sa lezbejkom hrvaticom..
Видиш да се опет најео печурки...види се из авиона да је фотомонтажаСмарање бре

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#12

(17-09-2018, 05:34 PM)смедерево Пише:  
(17-09-2018, 05:32 PM)Mekenzi Пише:  Nije lepo pope da prozivaš artemija a tvoj patrijarh i vladike se javno slikaju sa lezbejkom hrvaticom..
Видиш да се опет најео печурки...види се из авиона да је фотомонтажаСмарање бре

Ja ga ko čovek pitao i slike postavio kako to da najjveći srpski duhovni veledostojnik sastaje se hrvaticom lezbačom, ateistom, domaćicom parade...

Dok obični vernici nemaju šanse da pridju patrijarhu, uvek je okruzen sa 4-5 svestenika koji mu "čiste" put...

On kaže da čitam informer....

Verovatno se i u unutar crkve o tome debatuje da se popusti malo

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#13

(17-09-2018, 07:22 PM)Mekenzi Пише:  
(17-09-2018, 05:34 PM)смедерево Пише:  
(17-09-2018, 05:32 PM)Mekenzi Пише:  Nije lepo pope da prozivaš artemija a tvoj patrijarh i vladike se javno slikaju sa lezbejkom hrvaticom..
Видиш да се опет најео печурки...види се из авиона да је фотомонтажаСмарање бре

Ja ga ko čovek pitao i slike postavio kako to da najjveći srpski duhovni veledostojnik sastaje se hrvaticom lezbačom, ateistom, domaćicom parade...

Dok obični vernici nemaju šanse da pridju patrijarhu, uvek je okruzen sa 4-5 svestenika koji mu "čiste" put...

On kaže da čitam informer....

Verovatno se i u unutar crkve o tome debatuje da se popusti malo

Чим се нађе у "небраном грожђу" почне да увија и лупета глупости,стара дрипачка одлика...Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#14

Da se vratimo na prajd.

Interesantno da od kada je Vučić došao na vlad 2012 godine niti jedan gradjanin Srbije nije izasao da protestuje protiv pedera.

Interesantno da su navijačke grupe najjveći protivnici lgbt populacije, samo dve godine ranije 2010 godine njih preko 30 hiljada izašlo na ulice, 2012 godine pa nadalje niti jedna navijačka grupa delije, grobari, radovci, zemunci i drugi nisu izašli na ulice protiv prajda kao 2010 godine.

Interesantno da niti jedan ozbiljniji nacionalni i patriotski politički pokret, stranka ili šta god nije osudila gay paradu..

I za kraj skrnavljenje narodne nošnje, postavljenje lgbt osobe za premijera, i time se "hvaliti i dičiti" po svetu govori koliko strukture db-a snažne. Kada ti sve navijačke grupe staviš pod svoje to govori koliko je db jak i koliko vlada diktatura.

Nekada je srpskom domaćinu 4 čeljadeta spavalo u jednom krevetu u jednoj sobi. Danas u četiri pa i 10, 20 kuća nema niti jedno čeljade..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним