Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 3.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Хрватима треба озбиљна и стручна помоћ!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ја враголан и мој деда...

[Слика: E5-WZHKKXw-AIp-MLD.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(04-07-2021, 10:38 AM)Николај Пише:  Ја враголан и мој деда...

[Слика: E5-WZHKKXw-AIp-MLD.jpg]

Обојица су били на истом задатку.
Чему "шокирање"?
Одговори

Нова глазба домољуба ....

А пре два месеца срцепарајућа балада о изгинулим усташама у Блајбургу.... 

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.... Као и о "Блаженом Алојзију".....

Д М
Одговори

Јеремија,  нема потребе да ми бришеш поруке.

МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ЗЛОЧИНАЦ.
МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ИЗДАО РСК.

Хвљла.

Слава палим Крајишницима.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-08-2021, 02:20 PM)Mekenzi Пише:  Јеремија,  нема потребе да ми бришеш поруке.

МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ЗЛОЧИНАЦ.
МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ИЗДАО РСК.

Хвљла.

Дај анализу ових констатација
Одговори

(05-08-2021, 04:22 PM)luka.luke Пише:  
(05-08-2021, 02:20 PM)Mekenzi Пише:  Јеремија,  нема потребе да ми бришеш поруке.

МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ЗЛОЧИНАЦ.
МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ИЗДАО РСК.

Хвљла.

Дај анализу ових констатација

Написао сам био есеј о овоме али су ми Милошевићке снаге и после 21 године и 26 године од Олује на овом форуму обрисале пост.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хрватски прaвослaвци  5+5

Д М
Одговори

"Aрхиепископ Хрватске Православне Цркве"  5+5

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним