Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Савез за Србију

Колико видим нико није поставио ову тему.
Опозиција се ујединила како је знала и умела. Приметно је да нема "другосрбијанаца" или је њихово присуство прикривено. Чак су и осведочени поштоваоци времена брозизма из ДС скрајнути на ГО странке, када је гласано о уласку у коалицију.
Синоћ су кренули у кампању у Драгачеву, из села Котраже, симболично 6. октобра. Дошли су готово сви председници странака који чине коалицију. Дочекало их је и испратило њихово обраћање око 100 људи. Били су задовољни наступом. Једини мој коментар је да нико од оних који имају неку фирму нису смели да присуствују, иако су неки од њих дугогодишњи чланови неких од присутних странака.
Без конкуренције, највећу панику код припадника СНС и СПС, био је долазак Драгана Ђиласа, кога они очигледно сматрају вођом опозиције.
Избори у Драгачеву су први откад је формиран Савез за Србију.
Одговори

Realno meni Savez za Srbiju ne uliva neko veliko poverenje mada bolje išta nego neki pokreti sa pozivnim telefonskim brojem..

Elem da bi se srušila naprednjačka vlast morada dodje neko mnogo bezobrazan, dičan, britak na jeziku, koji
će znati istom merom i bezobrazno da odgovori Vučiću a najjbitinije da izvede gradjansku Srbiju, studente, nezadovoljne radnike, poljoprivrednike, neko ko će smeti da protestuje, da se Vučiću na ulici na jbe majke...

A ovi su putujući cirkus, gde ih dočeka 10 do sto nekih ljudi, to nije ozbiljno a i po jačini su 10x slabiji sad trenutno od Vučića..Drugo sve već istrošene face 20+ godina Đilas, Vuk, Boško, Borko, Dule ceo Vrh DS-a...

Da bi opozicija došla na vlast nije potrebno da se ujedine potrebnooo je mnoogoo energije, novi ljudi, sveža krv, energija, protesti koncerti, perfomansi,simboli, javne ličnosti mnogooo truda...

DS sa Boškom samo po tviteru kmeči sa ua Vučić, i piždri kada ih ovaj spomene...

Treba naći nekog čoveka poput Đinđića koji će imati retoriku, koji će smeti danima da protestuje, da stoji ispred kordona, treba da postoji štab za vođenje aktivnosti, letke, prospekti, nalepnice, bezdevi, simboli itd...

Mislim da sada slaba vajda od toga...
Ovo sad svako u svoj auto i onda se nadju na tribini i posle razidju i opet tako...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Теби овде канда недостају ЛДП, Нова Странка и Зоран Живковић, па Шутановац , Чомићка и слично....Smile
Него, реци ти нама нешто о овој потпредседници ДС-а, која је сама запуцала колима из Вршца и дошла у Драгачево. Чини се као пристојна особа.
Одговори

Поручниче, јеси им одржао предавање?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Ништа, само сам их питао, кад су завршили говоре:
Влада ли СНС и Вучић самостално ових 6 година? и
Ко је потписао Бриселски споразум?
Морао сам то да их питам да не би било опет " историјског помирења".
Одговори

(07-10-2018, 07:41 PM)Mekenzi Пише:  Realno meni Savez za Srbiju ne uliva neko veliko poverenje mada bolje išta nego neki pokreti sa pozivnim telefonskim brojem..

Elem da bi se srušila naprednjačka vlast morada dodje neko mnogo bezobrazan, dičan, britak na jeziku, koji
će znati istom merom i bezobrazno da odgovori Vučiću a najjbitinije da izvede gradjansku Srbiju, studente, nezadovoljne radnike, poljoprivrednike, neko ko će smeti da protestuje, da se Vučiću na ulici na jbe majke...

A ovi su putujući cirkus, gde ih dočeka 10 do sto nekih ljudi, to nije ozbiljno a i po jačini su 10x slabiji sad trenutno od Vučića..Drugo sve već istrošene face 20+ godina Đilas, Vuk, Boško, Borko, Dule ceo Vrh DS-a...

Da bi opozicija došla na vlast nije potrebno da se ujedine potrebnooo je mnoogoo energije, novi ljudi, sveža krv, energija, protesti koncerti, perfomansi,simboli, javne ličnosti mnogooo truda...

DS sa Boškom samo po tviteru kmeči sa ua Vučić, i piždri kada ih ovaj spomene...

Treba naći nekog čoveka poput Đinđića koji će imati retoriku, koji će smeti danima da protestuje, da stoji ispred kordona, treba da postoji štab za vođenje aktivnosti, letke, prospekti, nalepnice, bezdevi, simboli itd...

Mislim da sada slaba vajda od toga...
Ovo sad svako u svoj auto i onda se nadju na tribini i posle razidju i opet tako...

Савезу за Србију треба нови Вилијем Монтгомери и ти то знаш.
Одговори

(07-10-2018, 08:18 PM)Бенито Пише:  Ништа, само сам их питао, кад су завршили говоре:
Влада ли СНС и Вучић самостално ових 6 година? и
Ко је потписао Бриселски споразум?
Морао сам то да их питам да не би било опет " историјског помирења".

Можеш ли поделити са нама њихове одговоре на постављена питања?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Ђилас ми рече да се они утапају у СНС. Онда сам рекао да ме не интересује да ли се Дачић утапа или отапа, него ме само интересује кад ће да га дохвате букагије. Чим сам поменуо букагије, настала је тишина.
Ето то је одговор.
Одговори

Ко да га ухапси? Тајкун Ђилас?

Ако су ови једина понуда на столу, а јесу, мене избори неће видети. Више не гласам "за мање зло". Докле год будемо бирали по принципу "само да ови оду", свака наредна власт ће бити све бахатија и штетнија.

Ово су готово све људи који су већ били на власти и показали шта (не) могу и (не) знају. Гласати опет за неког Шутановца, Јеремића, Ђиласа, Лутовца, Тадића, то је ван памети. Шта и да добију? Наставиће по старом, па ћемо кроз 6-7 година да их обарамо са Вучићем и Дачићем. И тако у круг.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Нисам члан ниједне од ових странака, тако да нисам њихов адвокат. Али, реално није исто. Ако неко не заустави ове лудаке , Србија ће бити само име на мапи, ако и то буде.
Одговори

Ма ок, не замерам ја теби ништа, кажем само.

Чисто да се подсетимо неких њихових бисера:

- Јеремић је дошао на ону генијалну идеју да од Међународног суда правде тражи да се изјасни о легалности једнострано проглашене независности Космета, па смо га ту попушили, да би нам онда "објаснио" да њихово мишљење и није толико битно. Поред тога, отерао је УНМИК са Космета, а довео ЕУЛЕКС, и читав процес решавања тог питања, из СБ УН, где имамо какво такво залеђе, пребацио у ЕУ. Преношење једне по једне надлежности на "косовске институције" почело је са њим (сећамо се оних кретенизама са звездицом/пахуљицом поред имена Космета, итд.)

- Шутановац је докусурио и онако никакву војску. Никад ниједна особа на министарском положају није очигледније радила у корист друге државе, а против наших интереса, као он. И тада су се рушили авиони, војници самоубијали, бомбе испадале из војних камиона по аутопуту (Баточина), магацини летели у ваздух (Параћин)...

- Тадић... Јел треба уопште да трошим речи?

- Ђиласа највише нападају, јер вероватно имају највише доказа против њега поводом разних малверзација док је био градоначелник. Они би једва дочекали да он буде вођа опозиције.

Евентуално би гласао за Двери, јер никада нису били на власти, па не могу да знам како би се понашали, али пошто су у коалицији са овим ликовима, нема шансе.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Све је то тачно, али у односу на Вучића, то је кијавица.
Ђиласа нападају не због доказа или слично, него зато што има највише пара и мисле да ће њега Запад протежирати.
Оптуживали су Ђинђића, па и Милошевића, да су највећи прагматици у српској политици. Обојица су за Вучића чиста буранија. Читаву спољну и унутрашњу политику ове државе воде странци. Вучић се бави искључиво својом странком и опозицијом. Њега Србија уопште не интересује, нити о томе он ишта зна. Њега Србија интересује само као одређена географска област где ће он што дуже бити на власти.
Иначе, невезано за опозицију, имам поуздану информацију да је драстичан пад броја обраћања грађана установи председника Србије од када је Вучић дошао на место Николића. Што је убедљив показатељ колико народ верује да ће му Вучић помоћи у некој муци.
Одговори

Занима ме још какви су њихова прича о претходној владавини? Да ли су свесни својих грешака? Признају ли да су грешили и шта би мењали када би опет дошли на власт?

Одговори

Имаш програм од 30 тачака око ког су се окупили. По томе се види колико праве отклон од политике у време Бориса Тадића. Друга је ствар што се појединачно неким људима не верује, нити да би поштовали тих 30 тачака.
Али, упечатљиво је да је дошло до одређеног приближавања ставова демократа и бивших демократа према Дверима. Што се Јеремића тиче, знам одређени број људи, које дуго нисам видео и нисам знао да су у његовој странци. То су врло честити и добри Срби.
Уопште, види се да Обрадовић вуче целу ствар. А упадљива ми је реакција локалних снсоваца, који хвале Обрадовића, али " шта ће му ови жути лопови". Исте приче сам се наслушао од спсоваца деведесетих година, како хвале Вука, али " шта ће му онај издајник Ђинђић".
Једном речју, свако уједињење опозиције доводи власт до панике, што је и логично.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним