Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Још једно понижење Србије...

Вучић: " Немачка нас је разграничила признањем Косова" . БесанБесан

http://www.politika.rs/scc/clanak/409253...jem-Kosova
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(12-10-2018, 02:24 PM)смедерево Пише:  

Не бих се сложио да је ово још понижавање Србије.
"Лидл" је дошао у Србиу да заради а не да понизи Србију.
Својим јпримитивним понашањем Срби су понизили Србију.
Одговори

Кукавни народ у свом безнађу граби се да једе патњу слепих њемачких пилади која одрастају на једној нози товљена ко зна чиме!

Куку и леле!

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТА С'ЧЕКА?!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Kako saznaje informativni portal IN4S iz Podgorice, crnogorske režim Mila Đuakanovića ipak su donele odluku o zabrani ulaska na teritoriju Crne Gore za više osoba među kojima su i akademik Matija Bećković, istoričari Čedomir Antić i Aleksandar Raković, kao i profesor Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Dejan Mirović. Бесан

Ovaj portal već je ranije pisao da crnogorska vlast sprema listu nepoželjnih srpskih intelektualaca kojima se uskraćuje boravak u Crnoj Gori.

Iako se i o tome spekulisalo, IN4S saznaje da na listi nepoželjnih osoba, za sada, nema srpskog patrijarha Irineja.

Postojanje liste negirao je nedavno i premijer Crne Gore Duško Marković, ali nije isključio mogućnost da se spisak, ipak, napravi.

- Kada bude bilo potrebe za tim, kada budu postojali opravdani razlozi da takvu listu konstruišemo, takva lista neće biti skrivana od javnosti. Osim onih osoba koje su u kriminalnom miljeu i koje nisu dobrodošle ovde, druge liste nema - kazao je tada Marković.

Prema gledištima ovog crnogorskog portala, indikativno je da Crna Gora, kako se dodaje, sastavlja "crnu listu" nepoželjnih Srba, dok se "širokih ruku dočekuju brojni kriminalci i ratni zločinci - Tači, Haradinaj, Veselji i Čeku".

- Svi oni imaju hipoteku ratnih zločina nad Srbima, ali i Crnogorcima na Kosovu i Metohiji - zaključuje se u tekstu.
Одговори

(02-11-2018, 09:12 PM)Ултрадесничар Пише:  Kako saznaje informativni portal IN4S iz Podgorice, crnogorske režim Mila Đuakanovića ipak su donele odluku o zabrani ulaska na teritoriju Crne Gore za više osoba među kojima su i akademik Matija Bećković, istoričari Čedomir Antić i Aleksandar Raković, kao i profesor Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Dejan Mirović. Бесан

„Мало су ме предухитрили јер сам ја мислио кад умрем да живим у Црној Гори... Не знам да л' се то односи само на мене живог или и на мртвог.“

Тако је говорио Матија.

Црна Гора јес' малена, ал' је часна и поштена!

Себи убраду:

Ко о чему-курва о поштењу!

Љутко

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним