Поруке: 8,824
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
369
(02-12-2018, 12:14 AM)Жаре Пише: (30-11-2018, 02:43 PM)Сиви Вук Пише: (30-11-2018, 02:38 PM)ПРОСВЕТАР Пише: .
Господе, како је много непријатеља мојих!
Многи устају на мене. Многи говоре за Душу моју: нема му помоћи од Бога.
Али Ти си, Господе, штит који ме заклања, слава моја;
Ти подижеш главу моју.
Гласом мојим вичем ка Господу, и чује ме са свете горе своје.
Ја лежем, спавам и устајем, јер ме Господ чува.
Не бојим се много хиљада народа што наваљују на мене.
Устани Господе!
Помози ми, Боже мој!
Јер Ти бијеш по образу све непријатеље моје;
Ти разбијаш зубе безбожницима.
Од Господа је спасење!
Нека буде на народу твом Благослов твој!
.
(30-11-2018, 02:30 PM)Сиви Вук Пише: Тема је решење за Косово и Метохију, а не кривославно секташтво!
Пази!
ПОЧЕО ЈЕ РОЖДЕСТВЕНИ ПОСТ!
Смиренија мало, мисли на ближње и евентуално, потомство до деветог кољена!
Да претње и клетве су огледало православља. Зато ми се и огадило православље!
На чему си ти младићу? Печурке, лепак, лижеш жабе из Амазона? Ај се лепо баци под туш, вода ладна обавезно, терапијица, па на лалање.
Човек је психички растројен. Види се да се губи док пише...
Требао би неко да га одведе психијатру на преглед.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
369
(02-12-2018, 12:42 PM)Сиви Вук Пише: (02-12-2018, 11:06 AM)Mekenzi Пише: (02-12-2018, 12:14 AM)Жаре Пише: (30-11-2018, 02:43 PM)Сиви Вук Пише: (30-11-2018, 02:38 PM)ПРОСВЕТАР Пише: .
Ти подижеш главу моју.
Устани Господе!
Помози ми, Боже мој!
Од Господа је спасење!
.
(30-11-2018, 02:30 PM)Сиви Вук Пише: Тема је решење за Косово и Метохију, а не кривославно секташтво!
Пази!
На чему си ти младићу? Печурке, лепак, лижеш жабе из Амазона? Ај се лепо баци под туш, вода ладна обавезно, терапијица, па на лалање.
Ја се само питам да ли је Просветар неписмен или се само тако намерно изражава?
Mа не ти, на овог просветара сам мислио...
Просветар је мало луд тако да не наседај на његове провокације, нема шта да ради у Канади. Живи сам у Торонту, стар, јбг па онда овде провоцира људе на верској, расној и територијалној основи, само не наседај...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
369
(02-12-2018, 02:55 PM)Сиви Вук Пише: (02-12-2018, 11:06 AM)Mekenzi Пише: (02-12-2018, 12:14 AM)Жаре Пише: (30-11-2018, 02:43 PM)Сиви Вук Пише: (30-11-2018, 02:38 PM)ПРОСВЕТАР Пише: .
Ти подижеш главу моју.
Устани Господе!
Помози ми, Боже мој!
Од Господа је спасење!
.
Пази!
Све у свему несрећан човек коме не треба давати пажњу.
Управо то.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
.
.
ОООО СИВИ КУ*ЧЕ, СИВИ КУ*ЧЕ....ОДГОНЕТНИ НАМИ НЕУКОМ ЗАГОНЕТКУ ШТА ЈЕ ТО ШТО СПАЈА ТЕБЕ КАО ДЕКЛАРИСАНОГ НЕКРСТА, АНТИХРИСТА, РАСИСТУ И НАЦИСТУ СА ДЕКЛАРИСАНИМ ЛЕВИМ ЖУТАЋЕМ, СОРОШЕВЦЕМ И ВОЈВОЂАНЕРОМ, А КОЈИ СЕ ОДАЗИВА НА НАДИМАК КИЗ*А ?!
ШТА ЈЕ ТО ДАКЛЕ....ЂЕ ЈЕ ТУНА НЕКА ТАЈНА ВЕЗА МЕЂ'ЛИКОВИМА СА ТАКО МЕЂУСОБНО ИСКЉУЧИВИМ И АНТИПРОТИВНИМ ПОЛИТИЧКИМ СТАВОВИМА ???!
Одгонетка:
ЈЕДНА ПАХУЉИЦА * ХИЉАДУ РЕЧИ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,914
Теме: 103
Придружен: May 2017
(03-12-2018, 07:26 PM)ЛукаЛоко Пише: (28-11-2018, 07:43 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Ствар је у томе што БЕОГРАДИЈА мисли као да је држава 20-50 милиона, и тако доста њених грађана. а не шака пара 8 милиона. Тако за Срби је увек било и то како важно имати диретан савезник иза леђа или лично на својим тлу! Ми само имамо један Савезник кад се одмотава и тотално склони КОМУНИСТЕ/НЕВЕРНИКЕ у Србији и у Русији!
Али БЕОГРАДИЈА и њена елита је у последни 200 година била настројена и утопљена у некој романтици и фантазији да је енглеска и запад њени пријатељи.
Тачно. Што још горе народ се чуди што се Запад тако понаша према Србији а били смо савезници у ДВА Светска рата.
Углед:
369
Цитат:ПРОСВЕТАР
ДЕКЛАРИСАНИМ ЛЕВИМ ЖУТАЋЕМ, СОРОШЕВЦЕМ И ВОЈВОЂАНЕРОМ, А КОЈИ СЕ ОДАЗИВА НА НАДИМАК КИЗ*А ?!
Fali ti nedovršen hrvat, latiničar, šugosloven, koji piždri za Jospiom Franjom i Brozom....
Nemo' da si nedorečen...
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,525
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Тачно. Што још горе народ се чуди што се Запад тако понаша према Србији а били смо савезници у ДВА Светска рата.
Од којом западног савезнишство прићати, она овсте не постоји, НЕ ПОСТОЈИ. Једино тренутке преклапање интерест, и оних могу да спонтано престану, ако нешто не одговара!