Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neobux сигурни начин зараде

Представљам вам најсигурнији начин зараде преко интернета Neobux.

Ова интернет фирма је настала 2008 године и редовно исплаћује сваки пут када постигнете одређену зараду. Прва зарада је 2$ њу узмите да осетите плод вашег рада.

Шта ћете да радите?

Кликтаћете огласе који вреде по 0.001 цент. Рећите ма дајте шта је ово каква је ова екплоатације и слично. Али станите чекајте! Ово је само на почетку ваше каријере.

Следећи пут када зарадите уложите тако што ћете од зарађене суме купити реферале. Реферали су ваши сарадници који кликћу на огласе и ви дуплирате свој профит. Када дођете до $5 уложите их реферале и зарадићете 6 или 7$. Наставите тако да купијете реферале док не дођете до зараде од 1.000$. Онда можете 500$ да уложите у нове реферале. а осталих 500$ ставите на PayPal налог. Добићете неке реферале који вам неће бити активни њих замените.

Такође можете да кликћете и на бонус награде и тако да зарађујете важне поене које можете да уложите у куповину златног чланства помоћу којег ћете утростручути зараду.

Најбоље је када имате директне реферале. То су вам сарадници који дођу преко вешег линка. Њихово кликтање на златном чланству вреде пута три цента и више.

Neobux је заиста најбољи начин да зарадите лепе паре. Моја искуства су позитивна. Без обзира колико сам зарадио увек су ме исплатили и то инстант без закидања.

Немојте да улазите у овај посао ако немате стрпљења и ако мислите да је то зарада преко ноћи јер није. Ово је озбиљан посао који тражи посвећеност и време. Ако желите пробајте можете да дођете у позицију да зарађијете од две до три хуљаде долара месечно.

Кликните овај линк и почните да зарађујете!
https://www.neobux.com/?r=NECA1977
Одговори

Хвала једном кориснику форума који се пријавио на Neobux преко мог линка. Замолио би га да ради тачније да кликће на огласе иначе нема никаквог смисла ни за њега ни за мене. Рекао сам да ово није шема за брзо богаћење већ захтева рад, време и посвећеност.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним