30-12-2018, 07:40 AM
Тролови и паразити Погледа
30-12-2018, 02:13 PM
(30-12-2018, 07:40 AM)ЈВуО-КГ Пише:(10-12-2018, 07:08 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Паја Патак-добио задатак!
Сви добро знамо ко има глас ко Паја Патак. Један љото крџос који зове Марића у емисију и кваче али само док га Љубиша Ристић не провали.
Јес, јес...оооо јес....ОБРАДОВ'О ТЕ ЉУБИША РИСТИЋ А?!
![[Слика: 200w.webp]](https://media3.giphy.com/media/UW3FPFof5CKLC/200w.webp)
ЦЕО ФОРУМ ЈЕ БИО СВЕДОКОМ КАКО СИ 'НАКО ИЗ ДУШЕ ЦИЧАО И ТАПШАО ШТО ЈЕ АРХИ-КОМУЊАРА ТИТОВАЦ РИСТИЋ КАО 'ПРОВАЛИО' ДА СЕ ЈАВЉА НЕКИ 'ЉОТИЋЕВАЦ'!!!
МИЛО ТИ БИЛО КАД КОМУЊАРА НАПАДНЕ СРБИНА ПРАВОСЛАВНОГ ПА НИСИ МОГАО ДА СЕ УЗДРЖИШ!
ПА ТО ЈЕ ОНО ШТО МИ БЕЗ ПРЕСТАНКА ТВРДИМО ЗА ДАНАШЊИ NOVOSRB ТАМО И ЗА ЛАЖНЕ НАТО-ЧЕТНИКЕ!
ВАМА ЈЕ СВАКИ ТИТОВАЦ И КОМУЊАРА БЛИЖИ НЕГО СРБИН ПРАВОСЛАВНИ!
ХА,ХА,ХА....кх,кх....ОФИРА СЕ ЧОВЕК 'НАКО АУТОМАТСКИ!

НАДРИ-КОМУЊАРА И АРХИ-ИЗДАЈНИК, БРОЗОЉУБ ЉУБИША РИСТИЋ МУ СИМПАТИЈА А НЕКИ ИЗБЕГЛИ "ЉОТАЧ, ЉОТАН" МУ КРВНИ НЕПРИЈАТЕЉ!
Па после прети ИЗДАЈНИК ОД ИЗДАЈНИКА:
"Ћу да бијем ако ми неко каже да сам ја, ТАТА И МАТЕР МИ И СВИ ДАЉИ И БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ ЏУМЛЕ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ПЕВАЛИ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) 'ПАРТИЗАН' И 'ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ' НАВИЈАЛИ (и јошт навијају!), И НА КРАЈУ КАД ЈЕ АМБРОЗИЈЕ ЛИПС'О, ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛИ ДАНИМА....ИЗДАЈНИЦИ!
Ћу да бијем бре ако ми неко отвори очи и скреше ми да смо ја и моји најобичнија јањичарска булумента најгорих изрода и одрода, ћу да бијем јер....ИСТИНА БОЛИ!"
ИСТИНА ЈЕ К'О ДОБРА РАКИЈА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!!!
И запамти, СВАКИ ТАЈ ЧЕСТИТИ "ЉОТАН-ЉОТАЧ" ИЗ ИЗГНАНСТВА, у које себе због година и идеолошких разлика нажалост не убрајамо, ЈЕСТЕ У ОДНОСУ НА ТВОГ КОМУНО-САТАНИСТУ ЉУБИШУ РИСТИЋА СВЕТАЦ И ЧЕЛИК СРБИН!
И сваки пут кад увредиш неког од тијех часних старина подсетићемо те на неокајани грех према Отаџбини Србији и Светом Православљу и тебе и твојих!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
30-12-2018, 02:43 PM
(30-12-2018, 02:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише: МИЛО ТИ БИЛО КАД КОМУЊАРА НАПАДНЕ СРБИНА ПРАВОСЛАВНОГ ПА НИСИ МОГАО ДА СЕ УЗДРЖИШ!
Ја тебе не сматрам Србином уопште , ти си љотан, како можеш бити Србин тако недовршен. Убица честитих Срба можеш. То је у традицији твоје накарадне љото секте која лагано изумире. Ја те оквирно називам љотићевцем иако су те и они истерали из своје организације давно још.
Уз све то си и патолошки лажов и морална нула. Лепо сам ја реко да ти можеш дуже под водом да издржиш него да не слажеш нешто.
30-12-2018, 03:07 PM
.
Шта'е....ИСТИНА БОЛИ, а?
Ако, ако....добро је созерцање Истине за Душу, боље икад него никад!
Шта'е....ИСТИНА БОЛИ, а?
Ако, ако....добро је созерцање Истине за Душу, боље икад него никад!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
02-01-2019, 11:52 PM
![[Слика: IMG-0301.png]](https://i.postimg.cc/k4YkcLfH/IMG-0301.png)
![[Слика: IMG-0218.gif]](https://i.postimg.cc/wvjCD9cJ/IMG-0218.gif)
No coment!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
05-05-2022, 11:31 AM
![[Слика: Screenshot-2022-05-05-11-26-32-111-com-a...chrome.jpg]](https://i.postimg.cc/q7sDn6vh/Screenshot-2022-05-05-11-26-32-111-com-android-chrome.jpg)
23 часа дневно затрпавања и отварања нових тема. Има ли краја овом Протоколу Сионског Мудраца?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
05-05-2022, 12:56 PM
09-05-2022, 10:58 AM
Повратак Змаја Баћушке у новом руху - "Колективни.кривац". Сада следи нови низ нових тема, спамовања......
Д М
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)