Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

О феномену „Бака Прасе“

Да имам ћерку и да овакав муфљуз каже да је ћелава због хемиотерапије и избаци онај видео где је брутално извређао убио би га на месту или би био доживотни инвалид.

Може отац Да му буде и Свети Петар то говно треба тако јако угазити металним штанглама да не осећа бубреге и да доживотно носи пелене..

Друго што ме забрињава, који дебил и мозак комарца и колики желудац мора да имаш да гледаш тог лајавца  дрекавца и крештавца.

Ја ту видим једног агресивног и болесног момка који прогања друге чији је језик мржње и зла који има сексуалне односе са малолетницама или мало старијима.

Видим једног несхваћеног, необразованог џибера.

Онај његов отац,  човек треба или да се убије или да га убије, кад није успео у духу Христа и цркве да васпита свог сина.

Богдан је лице мржње,зла и пакости, демонски опседнут ,погледајте само тај његов болесни поглед,  и ако га небуду процесуирали и одвели на робију сутра и друго и треће дете може да страда због овог психа који је или за затвор или озбиљно психијатријско лечење..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

DECA OPONAŠAJU GOVOR MRŽNJE BAKA PRASETA: On je jedan od glavnih krivaca za atmosferu linča na društvenim mrežama!

[font='Open Sans', sans-serif]Sumnja se da je ovaj kontroverzni jutjuber u velikoj meri prouzrokovao internet zlostavljanje i sajber-nasilje čija je žrtva bila preminula Kristina. Baka Prase je još krajem 2019. godine u svojim video-klipovima Kiku nazivao najodvratnijim imenima i koristio seksističke i mizogine uvrede. Vređao je nju i njenu majku na osnovu fizičkog izgleda, nazivao ju je "stranom plaćenicom", zbog čega je Kristina bila izložena neverovatnoj količini mrziteljskih komentara i pretnji više hiljada nepoznatih lica na internetu.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Више на:[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3827713/deca-oponasaju-govor-mrznje-baka-praseta[/font]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

http://borbazaveru.info/content/view/15272/1/
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ти даље подржаваш овог дебила који дође у спонзорској мајици да нас под*aбава како је њему жао?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG-20211213-084423.jpg]

DŽABE SUZE! LICEMER: Baka Prase se nije pokajao! Plakao je jer se uplašio mogućih posledica!

[font='Open Sans', sans-serif]Stručnjaci upozoravaju da je kasno za izvinjenja i da je Bogdan Ilić u videu koji je objavio u subotu na Jutjubu poslao jasnu poruku da se nije pokajao, već da se uplašio mogućih posledica nakon smrti Kristine Đukić.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/38281...je-pokajao[/font]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

То су СНС- овске будалаштине. Прогањају га због тога што није лојалан власти као и његови родитељи.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-12-2021, 10:04 AM)Шумадинац Пише:  То су СНС- овске будалаштине. Прогањају га због тога што није лојалан власти као и његови родитељи.

Кидање

Девојку две године прозивао, говорио јавно на тв-у да треба да иде на хемотерапију, да је к*ва ,да пу**и ку**ац и њеној мами свашта говорио. Та "песма" је имала 8 милиона прегледа. Такође на исти пљувачки и на начин омаловажавања је вређао и друге особе које су страшне туртуре и интернет насиље преживели од њега и његових фанова.

Тај мали је оличење зла,мржње, најгори људски талог.

Да је мојој ћерци посветио "песму" ко тој девојци ја би га убио од батина. Да више не устане.

Ово је права казна, а радујем се и да га процесуирају и да заврши у затвору за сва зла које је чинио другим људима. Такође треба му одузети све што је стекао.

Иначе, деца свештеника из академске породице се не понашају онако како се тај мали дебил понаша.

Негде са њим се дебело погрешило у васпитању.

Ми га пратимо дугоо и одавно је заслужио дасе нађе у Забели, због зла које је чинио.

Шуми, када бумеранг бациш, он мора да ти се врати кад тад.

Он у овом видеу не плаче због те девојке, него зато што одоше спонзори а са њим ферари, ламба, станови и цео луксузан живот који је преко ноћи стекао...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ja za ovo prase sam cuo sad kad se ova ubila(mada se ne zna jel jeste, a sad apricaju svestenik ce biti prisutan). Pa reko ajd da vidim sta je to. Pogledam broj onih koji ga prate i samo sto se nisam onesvestio.

On je baraba, nista drugo, nema tu nista vise. Klasicna baraba. Bio sam i ja mlad i lud, ali baraba nisam bio.

Posto otac prica da kako ne podrzava to sto radi sin, ali se i on pojavi ponekad....

Ajd, cu da razumem da ga je izvodio na pravi put i nije mu uspelo. Sto rekoa Amer meni kad sam se ja zalio nesto na svoje dete, kao gde li sam pogresio...Kaze Amer: Ne mora da znaci, to je covek.

Ako ti ne radi masina kako treba koju si napravio, ti si pogresio 100%. Ako ti ne radi dete kako treba, e pa ne mora da znaci da si ti pogresio, nego je to covek...

E sad, ovaj mu jos to sve manje-vise tolerise, pojavljuje se ponekad u klipovima.

Ja....moje dete nije problme ni priblizno ovog tipa i ove jacine, ali i za to malo ja necu sa njim da imam nista dok se ne opameti. U kucu nece da mi udje. Zavrsio si faks, izvolte, sad sam...ako nadjem logiku d ate pomazem nadjem, ako ne, sve sam.

Ameri...100 puta su pametniji od nas u vaspitanju deteta.
Одговори

Није бараба. Бараба горе од барабе.

Ово је тешка битанга.

Не знам како га до сада није неко пребио од батина.

Прича се да га рекетирају и чувају опасни криминалци.

Ово је један спрдак,који се обогатио преко ноћи на омаловажавању, вређању, пљувању других људи.

Кад бациш бумеранг он мора да се врати.

Ову битангу отац је требао да бије да леши од батина...

Када сам одгледао ону песму о овој девојци коха се убила мени је после 30 секунди било огавно да слушам то разара ум колико су одвратне и тешке речи...

Овг лајвца у забелу на једно две године ако га родитељи ису васпитали дужна је држава да га процесуира..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Evo ovde imate jos jednu "vrlu" vrednost, inace ovom makrou se prodaje knjiga kao alva, a planira jos nekoliko da izbaci.
I to ladno ide na jutjubu, ovaj se ne kaznjava sto priznao da to radio kad nije bilo dozvoljeno....

Gledao trecinu i vise nisam mogao.

INTERVJU: Mihailo Maksimović - Prošao sam sve, znali su me svi biznismeni i političari! (13.12.2021) - YouTube
Одговори

[Слика: 1639419239-nenad-ilic-foto-facebook-750x1522.jpg]

https://i.postimg.cc/ncDfLtdk/1639419239...0x1522.jpg

Паметном доста!

Д М
Одговори

Imate ove peticiju da mu se zabrani kanal.

https://www.peticije.online/zabraniti_em..._i_ljudima
Одговори

(14-12-2021, 09:07 AM)Шумадинац Пише:  [Слика: 1639419239-nenad-ilic-foto-facebook-750x1522.jpg]

https://i.postimg.cc/ncDfLtdk/1639419239...0x1522.jpg

Паметном доста!

Супер вам попови тамо у Србији, мада и овде нису много бољи. Тата подржава онакав скарадни језик и дело сина на јутјубу. Катастрофа.

А што се тиче нашег свештенства у Америци.... ево:

65 Overlook Cir, New Rochelle, NY 10804 | Zillow

8817sqft(kvadratni fiti) = 819 kvm(kvadrata)

7 spavacih soba i 7 kupatila, teretana, teniski terem, soba za bilijar....
Inace u Americi se ne kaze dvosoban stan nego koliko ima spavacih soba. Povrh toga uvek ide dnevna.
Porez na tu kucu godisnje je око 60.000 dolara. Znaci ko sto ti placas svake godine porez na tvoјu kucu, tako SPC  placa 60K na ovu kucu.

Stiv Dzobs imao manju kucu:

5768 sqft, 7 spavacih soba i 4.5 kupatila:

https://www.businessinsider.com/steve-jo...lto-2012-7

Malo slika unutrasnjosti:

65 Overlook Cir, New Rochelle, NY 10804 - Bing images

Contact | Serbian Orthodox Diocese of Eastern America (easterndiocese.org)
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним